Anders Östman - yogalärare på din träningsresa | GoActiveTravel
08 522 54 113 info@goactivetravel.se

Anders Östman

Anders började med yoga när han bodde i England och studerade 2001. 2013 utbildade han sig till yogalärare i Brasilien, på en Vinyasautbildning certifierad av RYS 200 Yoga Alliance, med David Lurey och Mirjam Wagner. Han har även gått många yogaimmersions och workshops genom åren för välrenommerade lärare som Sharon Gannon, Gurmukh Kaur Khalsa  och Anthony Benenati för att nämna några. 

Anders har jobbat på TV i många år som programledare, TV-hallå och reporter. Så om ni känner igen honom så vet ni varför. Yogan har alltid varit ett viktigt moment i hans vardag då media är en bransch som är intensiv och ständigt under förändring. Yogan skapar balans, inre frid, harmoni och en känsla av att vara tillräcklig precis som man är.

Efter utbildningen började Anders jobba som yogalärare. Hans klasser är ofta dynamiska med armbalanser och handståenden vilket han själv gillar i sin egen yogapraktik. Anders hämtar inspiration från olika yogaformer och det speglas i hans klasser. Det kan vara allt från mantrasång och meditation till dans och härliga flöden. 

Ett annat stort intresse Anders har är tennis och han har åkt på många tennisresor genom åren. Anders är alltid redo att spela match, så det är bara att höra av sig om du blir sugen.