Kristjan Lootus - träningscoach på träningsresan | GoActiveTravel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Kristjan Lootus

Dans har alltid varit Kristjans stora passion och han började dansa redan när han var 6 år gammal. Under tolv år tränade och tävlade han sig upp till proffsnivå inom Ballroom Dancing och efter att ha vunnit sin allra första tävling var karriären ett faktum.

Redan vid 18 års ålder började Kristjan jobba professionellt som dansare och han började också att lära sig andra stilar. Han jobbade under många år på de allra flesta av Östersjöns kryssningsfartyg och gjorde ett par stora musikaler i Estland. Med sitt danskompani fick han också möjligheten att göra shower utomlands så som på Fillipinerna och han har även vid ett par tillfällen dansat på stora scener i Hollywood.

I Sverige blev hans första jobb Rhapsody in Rock med Robert Wells, en show och turné han gjorde hela fyra gånger. Han har även varit med i olika nummer i Melodifestivalen. Kristjan har också varit coach för alla danspar i Let´s Dance och ni har kunnat se honom som proffsdansare i TV4s lördagsunderhållning Dansfeber. Kristjan har medverkat med TV4 Lets dance sju säsonger och även vunnit programmet med Jessica Andersson.

Mer info om Kristjan hittar ni på www.kristjanlootus.com, och på instagram @kristjanlootus