Frågor och svar – GoActiveTravel
08 522 54 113 info@goactivetravel.se

Frågor och svar

Här listar vi en del av de frågor vi får ofta. Kontakta oss gärna om du inte hittar svar på just det du undrar över.

 

VARFÖR SKA JAG RESA MED GO ACTIVE TRAVEL?

Det är enkelt och bekvämt att resa med oss. Det är bara att boka resan så sköter vi resten. Vi har valt ut de bästa hotellen, restaurangerna och coacherna för respektive resa så att du kan fokusera på att ha kul. Vi välkomnar alla som gillar att träna och du väljer själv på plats hur stor just din utmaning blir. Våra kunniga coacher planerar resan så att det finns tid både för både tuffare utmaningar och för övriga upplevelser och återhämtning. Följer du med på några av våra tävlingsresor ser vi till att du får rätt uppladdning inför loppet och givetvis firar vi tillsammans efter målgång!

VILKEN FYSISK NIVÅ KRÄVS FÖR ATT RESA MED ER?

Våra resor passar alla oavsett fysiska förutsättningar, alltifrån dig som vill ha en kick för att komma igång med träningen till dig som vill förbättra dig inom en specifik sport. På vissa resor delar vi upp oss i grupper utifrån dina individuella förutsättningar så att alla får ut det mesta av resan. Med på våra resor har vi kunniga coacher som kommer att hjälpa dig oavsett nivå. 

Om det ställs några speciella krav så anges detta specifikt vid respektive resa.

KAN JAG ÅKA ENSAM?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen. När du åker på tävlingsresor finns våra trevliga Go Active guider på plats för att samla de som vill till gemensamma middagar.

JAG VILL ÅKA TILLSAMMANS MED EN VÄN MEN VI ÄR PÅ OLIKA NIVÅER. KAN VI ÅKA TILLSAMMANS ÄNDÅ?

Självklart kan ni resa tillsammans. Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar och våra coacher ser till att du får en utmaning som passar just dig. Vi samlas sedan glada och nöjda vid middagsbordet och vid andra gemensamma aktiviteter.

VAD INNEBÄR DEL I DUBBELRUM?

Del i dubbelrum innebär att du bokar en del i ett dubbelrum som du delar med en annan resenär av samma kön som också önskar detta. Vi efterfrågar alltid separerade sängar i dubbelrummen men kan inte alltid garantera att hotellen har det. Vi efterfrågar också alltid dubbelrum och enkelrum av likvärdig standard men kan inte alltid garantera detta då alla rum på hotellen inte alltid ser likadana ut.
Om du vill kan du oftast boka enkelrum mot ett tillägg och i mån av plats.

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

HUR VÄLJER NI UT ERA COACHER?

Vi väljer våra coacher med omsorg. De vi arbetar med är inte bara skickliga instruktörer som kan peppa dig under passen. De är även motiverande och duktiga på att ta hand om dig mellan passen och hjälper gärna till att svara på frågor. Alla våra coacher har utbildning inom träning.

HUR MÅNGA DELTAGARE ÄR DET PÅ VARJE RESA?

Vi reser i mindre grupper. Normalt sett är det maximalt 30 deltagare per resa, i vissa fall kan det vara färre. I enstaka fall är det med fler deltagare och då anges detta separat. 

VILKA TYPER AV TRÄNINGSRESOR HAR NI?

Vi har tagit fram flera olika typer av träningsresor för att alla ska hitta något som passar just dem. 

Training Week: Här erbjuds en mängd träningspass, du kan ofta välja mellan 5-6 pass per dag. På Training Week kan du träna allt från från yoga till vattenträning och booty camp eller varför inte springa ett långpass eller välja till en crawlkurs? Vi bor bra och äter gott. Och trots att det är mycket träning så finns det förstås tid att njuta också, vi har alltid en halv dag ”träningsledigt” då är det bara att planera in en utflykt eller en sovmorgon.

Wellness Week: Våra Wellness Week är bara för tjejer! På Wellness Week erbjuds flera olika träningpass och spännande workshops, till exempl i rawfood eller ayurveda. Vi bor på charmiga hotell där vi har nära till både restauranger och shopping.

Training Camp: På våra Training Camps har du möjlighet att resa med särskilda profiler inom hälsa och träning. Typen av träning varierar beroende på vem som leder resan. Även här ser vi förstås till att det finns tid för återhämtning.

Surfcamps: Många är vi som drömt om den eviga sommaren och om att dansa fram på en bräda över vågorna. Vi på Go Active anser att det aldrig är försent att lära sig surfa. På våra surfcamps är alla välkomna, nybörjare såväl som proffs. Kom som du är och åk hem som en surfare!

Längdskidor: Vi anordnar resor till några av Europas häftigaste skidlopp. Och även på våra tävlingsresor följer våra duktiga coacher med för att hjälpa till med både praktiska och mentala förberedelser inför loppet. Vi reser i små grupper så att just du ska få all den pepp du behöver.