Så väljer du rätt träningsresa | GoActiveTravel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Konsten att välja rätt träningsresa

Det finns mängder av företag som anordnar träningsresor. Så många att man kan få stresspåslag och beslutsångest bara av att börja surfa runt bland alla alternativ. De kända charterarrangörerna lockar med lika kända sportprofiler och stora hotellkomplex med många olika träningsmöjligheter. Men hur väljer man egentligen rätt i djungeln av träningsresor?

20 eller 200 personer
Vårt tips är att känna efter vad som ger dig den bästa upplevelsen. Är det att resa i ett lämmeltåg med 200 andra personer till ett stort hotellkomplex och tillbringa hela veckan med buffémat och träning inom resorten? Eller känns det kanske roligare att åka med en mindre grupp och uppleva själva resmålet du besöker? Utgå från dig själv! 

Mindre hotell, fler upplevelser och personlig feedback
Med Go Active reser du i en grupp på max 30 deltagare, som snabbt blir ett tight gäng. Du bor ofta på ett mindre design- eller boutique-hotell som värnar om varje enskild gäst och får personlig feedback på din träning. Våra coacher har tid att se individen! Tillsammans med dina nya vänner njuter du av god mat och dryck på lokala restauranger, smultronställen bortom turiststråken, som du aldrig skulle hitta till själv. Du har chansen att prova på allt från crawlkurser till yogalates, löpskola och SomaMove. Och självklart gå på inspirerande föreläsningar med våra instruktörer som ger dig verktyg till din träning och personliga utveckling.

Vikten av återhämtning och vila
Tanken med en träningsresa är inte att du ska träna så hårt att du känner dig dränerad på energi eller sjuk när du kommer hem från resan. Tvärt om!  Du ska känna dig stark och full av ny energi – boostad inifrån och ut. En träningsresa är ju en investering i dig själv. Därför ser vi alltid till att det finns en bra balans mellan träning och återhämtning på våra träningsresor.  Yogan ser vi till exempel som ett bra komplement till övrig träning och en chans till återhämtning och reflektion. Det är också ett toppentillfälle att testa yoga om man inte gjort det tidigare.

Träning i fantastiska miljöer
Under Go Actives träningsresor sitter du inte och trycker på hotellområdet utan löptränar på Mallorcas hemliga ekstigar eller i de alpelsindoftande dalarna, vandrar och yogar i Atlasbergens skugga och tränar core-muskulaturen i Toscanas silvergröna olivlundar.  Du förstår. Det är en väsentlig skillnad att träna i miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen. Lockas du av den tanken har du garanterat hittat rätt hemsida och du är varmt välkommen att resa med oss när det blir fritt fram igen.