Om Go Active Travel – GoActiveTravel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Om Go Active Travel

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker med Go Active Travel tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av långa middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Och eftersom vi tränar i små grupper blir det gott om tillfällen för individuell feedback. Mellan träningspassen finns det förstås tid för återhämtning, soltimmar vid poolen, bad i havet och mingel på kvällarna. Semester med träningsvärk helt enkelt!

  • Charlotte Fredriksson

    Verksamhetsansvarig

    Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och vidareutbildar sig nu mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Som hälsoföreläsare inspirerar Charlotte till hållbar hälsa på alla plan med mycket fokus på tarmfloran men också motion, stress och återhämtning. Idag jobbar hon i huvudsak som Verksamhetsansvarig på Go Active Travel men följer även med som yogalärare och hälsoföreläsare på flera av våra resor.

Go Active Travel är ett varumärke tillhörande WI-Resor AB med organisationsnummer 556478-3370. Kika gärna in på deras hemsida om du är intresserad av fantastiska vandringsresor.