Om Go Active Travel – GoActiveTravel
08 522 54 113 info@goactivetravel.se

Om Go Active Travel

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker med Go Active Travel tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av långa middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Och eftersom vi tränar i små grupper blir det gott om tillfällen för individuell feedback. Mellan träningspassen finns det förstås tid för återhämtning, soltimmar vid poolen, bad i havet och mingel på kvällarna. Semester med träningsvärk helt enkelt!

  • Charlotte Fredriksson

    Verksamhetsansvarig

    Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och vidareutbildar sig nu mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Som hälsoföreläsare inspirerar Charlotte till hållbar hälsa på alla plan med mycket fokus på tarmfloran men också motion, stress och återhämtning. Idag jobbar hon i huvudsak som Verksamhetsansvarig på Go Active Travel men följer även med som yogalärare och hälsoföreläsare på flera av våra resor.

  • Sabina Abadrabeh

    Reseproducent

    Sabina Abadrabeh är utbildad resekonsult med ett stort intresse för träning och hälsa. Genom åren har hon utövat ett flertal olika sporter och idag ligger hennes huvudfokus på kondition och styrketräning. En av Sabinas nya favoriter är OCR där man verkligen får utmana sig själv och ha riktigt roligt på samma gång! Förutom att arbeta inom produktionen på Go Active så följer Sabina även med på resorna när hon har möjlighet.

Go Active Travel är ett varumärke tillhörande WI-Resor AB med organisationsnummer 556478-3370. Kika gärna in på deras hemsida om du är intresserad av fantastiska vandringsresor.