Samarbeten – GoActiveTravel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Samarbeten

Vi är stolta över att samarbeta med företag som sätter kvalitet, bekvämlighet och hållbarhet i fokus.
Bokar du en resa med Go Active så får du ta del utav våra unika erbjudanden vi har med våra partners.

Sport Competence

Go Active presenterar stolt sin nya samarbetspartner Sport Competence, en digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott och Wellness. Nu har du möjlighet att ta del av materialet i portalen som erbjuder en hel rad olika ämnen och inriktningar att fördjupa sig inom med något för alla oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring. Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Du får ett unikt inlogg till Sport Competence och allt material efter att du bokat din resa och betalat anmälningsavgiften.

Läs mer om Sport Competence här sportcompetence.se

Houdini

Houdini är ett svenskt outdoor-företag inom träning och rörelsesegmentet och har varit verksamma sedan 1993 med allt ifrån underkläder till expeditionskläder.

Houdinis vision är att få människor upptäcka mer, prestera på topp, ha kul och samtidigt tänka hållbart.

Just nu får du 25% rabatt på Houdini när du bokar en resa med Go Active Travel. Giltig t.o.m. 2020-09-30

Läs mer om Houdini här houdinisportswear.com/se

Grounded Factory

Grounded Factory är ett företag som säljer snyggt designade Yogamattor.

Nu finns äntligen en yogamatta som både är snygg och miljövänlig! Hållbara designmattor – Grounded Factory! Bokar du en resa med Go Active Travel så får du 25% rabatt på ditt köp i webbshoppen. Läs mer om Grounded Factory här groundedfactory.com

 

Wallderinska - Everything else but ordinary

Wallderinska är ett svenskt klädföretag som skapar små och exklusiva kollektioner med tidlöst designade produkter som aldrig går ur tiden. Här suddas gränsen mellan sport och mode ut! Många av kollektionerna kan bäras likväl till vardags eller till träningen. Alltid med högsta kvalité, passform och lyxig design som fokus.

Wallderinska får kvinnor att känna sig fina, stolta över sig själva och sin kropp. Därigenom ökar motivationen till träning och välmående.

Bokar du en resa med Go Active Travel så får du 20% rabatt på hela sortimentet i webbshoppen. Läs mer om Wallderinska här: www.wallderinska.se

Tryst Stockholm

Tryst Stockholm är ett svenskt varumärke med tränings- och loungekläder för både dam och herr. Italienska och portugisiska tyger av högsta kvalitet, sydda i Litauen. Kläderna är enfärgade, stilrena, klassiska och i dämpade färger och med en mindre sportig känsla och utseende, utan att göra avkall på funktion. Bokar du en resa med Go Active Travel så får du 20% rabatt på ditt köp i webbshoppen. Läs mer om Tryst här: www.tryststockholm.com

Evy

Evy är ett svenskt hudvårdsföretag med fokus på solskyddsprodukter och har funnits sedan 1999.
Produkterna har en unik solskyddsfaktor som tål bad, svett, torkningar och skyddar i upp till 6 timmar. På så sätt slipper smörja in dig var och varannan timme och kan ägna dig åt roligare saker!
 
Läs mer om Evy här www.evytechnology.com

Smiling

Smiling är schyssta och hållbara snacks och livsmedel utan tillsatser eller konstiga ingredienser. Istället används naturliga och ekologiska råvaror som är bra för dig och miljön.

När du köper Smilings produkter skapas lokal utveckling i odlingsländerna! Läs mer om Smiling här smiling.se

Smushie

Smushie erbjuder ekologiska smoothies full av smaker och gjorda av ekologiska ingredienser!
Smushies är mer ett alternativ till måltid än en drink, ett nyttigt alternativ till traditionella mellanmål. Förpackningen gör den lätt att öppna och konsumera on-the-go.