Casall – Holistic Training Camp Mallorca – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Casall – Holistic Training Camp Mallorca

Vi lever idag i ett samhälle där intryck och information sköljer över oss, antalet beslut blir allt fler och stunder att reflektera färre. Att hitta den balansen i ekorrhjulet är inte lätt. Vi glömmer ofta att stanna upp och reflektera över vad vi gör och vart vi är på väg.

Vi vill erbjuda dig den här helgen för dig själv eller tillsammans med dina vänner som ett sätt att fylla på med energi, få inspiration av Casalls mest uppskattade tränare och dessutom träffa nya människor. Allt under Mallorcas värmande sol.

Vi bor i den charmiga lilla badorten Puerto de Pollensa på norra Mallorca. Här varvar vi roliga, utmanande och innovativa träningspass med skönt strandliv. Den långa stranden är finkornig och i oktober är vattnet fortfarande varmt. Strandpromenaden är kantad av restauranger och caféer och som fond bakom oss har vi de vackra Tramuntana- bergen. Här finns alla möjligheter att ladda batterierna inför hösten.

Avgång

4 oktober 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

12 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Direktflyg Stockholm – Palma
 • Boende del dubbel
 • Halvpension
 • Transfer
 • Träning med Casalls ambassadörer
 • Föreläsningar
 • Lyxig goodiebag från Casall
 • Vandring
 • Välkomstmiddag
 • Stand- Up paddelboard

Tillval:

Enkelrumstillägg 1500 kr

Direktflyg med Norwegian
3 oktober Arlanda – Palma 11:10 - 14:50
7 oktober Palma – Arlanda 14:55- 18:35

Program

Casall Holistic Training Camp passar dig som vill ha ett avbrott i vardagen, landa och fylla på med energi, glädje och inspiration tillsammans med några av sveriges främsta tränare. Dessutom är det ett fantastiskt tillfälle att träffa nya vänner och skapa minnen för livet.

Under denna weekend kommer du få ta del av flera roliga, utmanande och innovativa träningspass.Vi kommer jobba med kroppen i alla rörelseplan och använda lättare tools på vissa klassser.  Träningspassen kommer bli som en verktygslåda du lätt kan plocka fram hemma när inspirationen tryter.

 • Yogaflow

  Ett skönt och mycket kraftfullt yogapass där andning och rörelse integreras till ett jämnt flöde. Ger kroppen flow, styrka och kroppskontroll.

 • Casall HIT med Matthew Griffiths

  Högintensiva intervaller uppbyggda i en pyramid

 • YinYoga med Frida

  På detta pass med Frida ligger vårt fysiska fokus ligger på bindväv, facia. Intentionen är att släppa på spänningar, göra bindväven mer elastisk funktionell.

 • SomaMove

  Frida guidar oss igenom SomaMove, som bygger på intentionen att göra effektiva, flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Här arbetar vi med rörlighet, styrka, kondition, koordination och balans.

 • Vandring

  Vi går på en härlig vandring över bergen. Härifrån har vi fantastisk utsikt över ön och havet. Detta är en för många okänd vandring. 

 • Föreläsning skönhet och hälsa

  Therese Mathisen föreläser om kopplingarna mellan skönhet och hälsa. Huden speglar hur vi lever, både med kost, sömn och träning och i dagens samhälle behöver vi balans och förhindra stressrelaterade hud och kroppstillstånd såsom olika inflammationer och sjukdomar

Coacher

 • Frida Lindström

  Träningscoach

  Frida har alltid sett på hälsa och träning som en livsstil, inte en ”quick fix”. Hon tror att kroppen fungerar bäst när den behandlas som en enhet. Det är viktigt att förstå att allt hör ihop: kropp, sinne och själ.


   

 • Matthew Griffiths

  Träningscoach

  Matthew är föreläsare och personlig tränare inom områdena hälsa och fitness. Hans träningsstil är allsidig och han integrerar många träningsformer i en för att utforska kroppens möjlighet och kapacitet.

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

 • Therese Mathisen

  Therese Mathisen är auktoriserad och specialiserad hudterapeut. Hon jobbar för skapa medvetenhet om att skönhet och hälsa går hand i hand och förespråkar en medvetenhet på kroppen som helhet både inifrån och utifrån. Om vi tar hand om både kropp och själ kommer vi hålla långsiktigt både fysisk och psykiskt. Huden speglar hur vi lever, både med kost, sömn och träning och i dagens samhälle behöver vi balans och förhindra stressrelaterade hud och kroppstillstånd såsom olika inflammationer och sjukdomar

Boende och mat

Vi bor på FERGUS Style Pollensa Park SPA i byn Puerto de Pollensa.

Hotellet ligger i en trädgård bara ett stenkast från stranden. Runt hörnet ligger restauranggatan Calle Bot och en kort promenad bort finns Pollensas hamn med flera små butiker och caféer.

Vi bor i ljusa och moderna rum och på hotellet finns ett spa med bastu, ångbastu och hamam. Här finns också möjlighet att beställa massage och andra behandlingar. Det finns pool på hotellet.

I resans pris ingår frukost och lunch.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns ett flertal träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. 

Bilder

Avgång

4 oktober 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

12 900 SEK