Träningsresa till Porto | Go Active Travel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Höstlovsträning i Porto

Ta med dig familjen på vår härliga träningsresa som går till Portugals kustpärla Porto! Resan är perfekt för barnfamiljer som söker både sol, bad och aktiviteter som passar både stora och små. Under dagarna tränar vi med vår coach Shirin Djavidi, tar surflektioner och testar på olika sportaktiviteterna samt njuter av sol, bad och god mat. Varmt välkommen att följa med på en aktiv familjesemester!

Läs mer om Shirin i vår blogg.
Läs här om Shirins bästa yogatips.

Avgång

30 oktober 2019
Boka senast 30 augusti

Reslängd

5 dagar

Resenärer

20 platser

Pris

14 990 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg t/r Stockholm – Porto, med mellanlandning
 • Transfer till och från flygplatsen i Porto
  (Gäller för de som kommer med gruppflyget)
 • Boende 4 nätter i dubbelrum/familjerum
 • Halvpension, frukost och middag
 • Gruppträning med Shirin 1-2 pass om dagen
 • 3 st surflektioner
 • 1 heldags sportpass för valfri dag med valbara aktiviteter som hyrning av surfbrädor, SUP, cykel med guide.

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Barnpris upp till 12 år: 11 000 kr, vid bokning fyll i rabattkoden BARNPRIS

Tillval: Möjlighet att köpa fler sportpass på plats!

Specialerbjudande - Unikt inlogg till Sport Competence

En digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott och Wellness. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer om Sport Competence här https://www.sportcompetence.se/

Resans pris utan flyg & transfer: 12 690 kr

Detta gäller för dig som antingen vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Flyginformation:

Flyg med Lufthansa via München på utresan och via Frankfurt på hemresan

30 oktober Stockholm - München 08.00 - 10.10  
München - Porto 10.55 - 12.55    

3 november Porto - Frankfurt 06.10 - 10.00
Frankfurt - Stockholm 11.10 - 13.20

Program

Dag 1

 •  Ankomst Porto
 •  Incheckning
 •  Välkomstmöte
 •  Gruppträning
 •  Gemensam middag
   

Dag 2-4

 •  Morgonlöpning/yoga
 •  Frukost
 •  Gruppträning
 •  Lunch på egen hand
 •  Surflektion
 •  Tid för spa, valfria aktiviteter
 •  Gemensam middag
   

Dag 5

 •  Morgonlöpning/yoga
 •  Frukost
 •  Avslutande gruppträning
 •  Avresa mot flygplatsen
 •  Hemresa

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar. 

 • SKY Training

  SKY Training är ett träningskoncept som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
  I SKY Training är det viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.skytrainingbyshirin.com

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach och Yoga teacher

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

Boende och mat

FeelViana hotell är ett välutrustat sporthotell som med sin naturliga och ”hemma hos” design, som smälter in vackert i omgivningen med havet som utsikt. Rummen är snyggt inredda i naturmaterial som trä med mjuka, rogivande toner och ljudet från havet. Alla rum har gratis wifi, eget badrum, minibar och tv.
För familjer med ett barn finns bekväma och rymliga dubbelrum och för familjer med 2 barn eller fler finns större familjerum. På hotellområdet finns det restaurang, bar, lounge med utsikt över stranden, en pool och ett spa med bastu, turkiskt bad, ett gym, yogastudio och uppvärmd inomhuspool.

Hotellet har även ett stort sportcenter som erbjuder aktiviteter i naturen och havet där surfen är självklar men likaså cykel, kidsclub, vattensporter samt fantastiska vandrings- och löpleder. Allt anpassas för den mycket äventyrsfyllda och vältränade till den som vill testa något nytt eller är på nybörjarnivå. All nödvändig utrustning finns tillgänglig! För att se mer vad sportcentret erbjuder besök gärna deras hemsidar: http://feelviana.com/en/sports-center

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd och anpassar så att både stora och små kan delta. Yogan kommer att vara anpassad för vuxna men barnen är också välkomna att delta efter egen förmåga. 

Behöver jag delta i alla träningspass?
Alla träningspass är frivilliga att delta i, du väljer själv hur mycket du vill träna. I resans pris ingår det 3 st surflektioner, träningpass med vår coach Shirin samt ett dagspass sk. "sportpass". Den får användas under en av dagarna till att testa på 3 st sportaktiviteter på sporthotellet. De aktiviteter som finns att välja mellan är bland annat cykelhyrning, cykeltur med guide, Stand up paddlebord, hyrning av surfbrädor, surflektioner och wakeboarding m.m.

Jag vill åka tillsammans med en vän och utan barn, kan vi åka med ändå?
Självklart! Även fast resan är anpassad för familjer så går det lika bra att ta med sig en vän eller partner. Så länge man är medveten om att det kommer vara barn med under resan och att träningen huvudsakligen sker med anpassning för att både stora och små ska kunna delta.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, då vi kommer träna flera pass under resan. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Ombyten för kvällen och skor lämpade för träning är bra att packa med sig. Eftersom vi bor nära havet och hotellet har pool så bör du givetvis ta med dig badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska och yogamatta. 

Avgång

30 oktober 2019
Boka senast 30 augusti

Reslängd

5 dagar

Resenärer

20 platser

Pris

14 990 SEK