Lyxig träningsweekend för tjejer i Palma
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Lyxig tjejweekend i Palma

Träning med guldkant på Mallorca. Beach-häng, trendiga restauranger, hippa butiker, mysiga tapasbarer, spa och massor av rolig träning med träningscoacherna Shirin Djavidi, Annika Kvist och Sara Orrensjö.

Avgång

4 oktober 2017

Reslängd

4 dagar

Pris

8 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår: 

 • Fyra nätter på 4-stjärnigt hotell 
 • Frukostbuffé och två middagar
 • Trendspaning och shoppingrunda med Frida Fahrman
 • Hike i bergen med Sanna Fischer Nordström och lunch till självkostnadspris på Camilla Bröms restaurang Finca Carpe Diem
  Urban Training med Shirin Djavidi
 • Rolig trappträning med Sara Orrensjö
 • Workshop med Sara Orrensjö 
 • Yoga med utsikt över Palma med Annika Kvist 

 

 • BONUS! En vecka av Shirins träningskoncept SKY trainingbyshirin
 • Egentid i Palma

 

Observera:

En lokal turistskatt om 1,65 euro per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet vid incheckning. 

Flyginformation:

Flyg ingår inte i resans pris men vi hjälper dig gärna att boka. Kontakta oss för flygförslag.

Incheckningen på hotellet är klockan 14 och första passet börjar 17.

Program

En träningsresa till Mallorca med Go Active är en härlig kombination av upplevelser, träning och njutning. Vi bor i Palma, Mallorcas huvudort och en lagom stor stad med internationell puls och allt på behändigt avstånd. Från hotellet i det trendiga området Son Armadams har vi både strand och shopping runt hörnet. På kvällarna njuter vi av god och nyttig Medelhavsmat och Palmas nattliv.

Träningen anpassas helt och hållet efter din nivå. Det blir Urban Training i stadsmiljö tillsammans med erfarna träningscoachen Shirin Djavidi, yoga i soluppgången tillsammans med yogaläraren Annika Kvist och trappträning med hälsopedagogen Sara Orrensjö, som dessutom bjuder  på en inspirerande föreläsning. Därutöver blir det förstås ett och annat löppass längs strandpromenaden.

Naturligtvis finns det även gott om tid att upptäcka Palma på egen hand eller att koppla av i hotellets spa och pool. Inredningsstylisten Sanna Fischer tar oss med på en härlig vandring uppe i bergen som avslutas med lunch i kreativa Camilla Bröms fredagsrestaurang Finca Carpe Diem i Genova. Den som önskar kan också följa med till Emilio Ingrossos restaurang La Perla. 

Men ingen storstadsweekend utan shopping. Mode- och skönhetsbloggaren Frida Fahrman är med på resan och kommer att berätta om höstens modetrender, viktiga nyckelplagg och hur du kombinerar dessa på bästa sätt. Efter trendspaningen tar hon med oss till sina favoritbutiker på en ”personal shopping” – så lämna lite plats i väskan för fina modefynd.

Vi bor i modernt inredda rum på Isla de Mallorca, ett fyrstjärnigt boutiquehotell med spa i det trendiga området Son Armadams i Palma. Mellan träningspassen kan du koppla av vid poolen eller kanske unna dig en behandling på hotellets spa.

Program 

Ons 4 oktober
Incheckning på hotellet från kl 14.00.
17.00 After Travel Yoga med Annika Kvist i solnedgången
19.30 Mingel och välkomstdrink
20.00 Gemensam middag på den trendiga vegetariska restaurangen Bon Lloc där vi kommer avnjuta en fantastisk veggo-middag!

Tor 5 oktober
07.30 Morgonjogg
08.15 - 09.00 Wake Up Yoga med Annika Kvist
09.00 Frukost
10.00 Hike med Sanna Fischer i bergen. Efter vandringen lunchar vi hos Camilla i Genova på hennes underbara "hemma hos" restaurang Finca Camilla Carpe Diem
17.00 Cirkelfys med Sara Orrensjö
20.00 Middag på La Perla (Emilio Ingrossos restaurang) OBS! kostnad tillkommer.

Fre 6 oktober
07.30 Morgonjogg
08.15 - 09.00 Wake Up Yoga med Annika Kvist
09.00 Frukost
11.00 Workshop med Sara Orrensjö ”Utmana det omöjlig"
17.00 Urban Training i Palmas stadsmiljö med Shirin Djavidi
Ca 20.00 Middag på egen hand

Lör 7 oktober
07.30 Morgonjogg
08.15 - 09.00 Wake Up Yoga med Annika Kvist
09.00 Frukost
11.00 Rumpa/lår trappträning med Sara Orrensjö
15.00 Trendspaning med efterföljande ”personal shopping” med Frida Fahrman i Palma
19.00 Mingel & avslutningsmiddag på Quina Creu i gamla stan. En restaurang som är svår att inte älska!

Sön 8 oktober - Hemresa
07.30 Morgonjogg
08.15 - 09.00 Wake Up Yoga med Annika Kvist
09.00 Frukost

 

 

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som är en upplevelse för dina sinnen. Vi startar dagen med wake-up yoga med utsikt över Palma.

 • Cirkelfys

  Vi blandar styrka och kondition och kör ett utmanande träningsprogram tillsammans med Sara Orrensjö.

 • Trappträning

  Sara Orrensjö tar oss med på ett roligt och utmanande pass som visar hur effektivt det kan vara att använda trappor i sin träning.

 • Workshop

  Sara Orrensjö håller i workshopen ”Utmana det omöjliga”.

 • Höstens trender med Frida Fahrman

  Frida Fahrman berättar om höstens trender och tar oss med på ”personal shopping” efteråt!

 • Utflykter

  Vi gör en vandring i bergen med Sanna Fischer som avslutas med lunch på den mysiga hemma-hos-restaurangen Finca Camilla Carpe Diem.

 • Löpning

  De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Med löpskolning och rätt teknik kan du dessutom utveckla din löpning.

 • Urban training

  Detta träningspass blandar styrka och kondition, Vi tar oss genom Palma och använder de naturliga träningsredskap (bänkar, trappor och husväggar) staden har att erbjuda.

Coacher

 • Sara Orrensjö

  Inspiratör

  Sara Orrensjö var under många år en av Sveriges mest publicerade extremsporttjejer och levde under 10 års tid med att åka skidor världen över. Idag är en hon en aktiv globetrotter som jobbar med träning och hälsa i olika former. Sara är utbildad hälsopedagog på Idrottshögskolan och har jobbat som gruppträningsinstruktör, styrkeinstruktör och personlig tränare på flera olika gym i Sverige.

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

 • Annika Kvist

  Yogacoach

  Annika Kvist kommer att leda oss in i yinyogans fantastiska värld. Yogan påverkar oss positivt både mentalt och fysiskt. På mattan får du tid och utrymme att reflektera. Annika kommer att dela med sig av många finfina övningar som du kommer få nytta av i vardagen för att hitta en stabil plattform och positiv energi.

Boende och mat

Vi bor i modernt inredda rum på Isla de Mallorca, ett fyrstjärnigt boutiquehotell med spa i det trendiga området Son Armadams. Läget är perfekt, här har vi nära både till Palmas berömda katedral och till den trevliga strandpromenaden som kantas av roliga butiker och välbesökta barer och restauranger. Mellan träningspassen kan du koppla av vid poolen eller kanske unna dig en behandling på hotellets spa.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns flertalet träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna minst två pass per dag. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Bilder

Avgång

4 oktober 2017

Reslängd

4 dagar

Pris

8 900 SEK