Nyårssurf på Costa Rica – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Nyårssurf på Costa Rica

Fira in det nya året med en äventyrlig resa till vackra Costa Rica tillsammans med Yasmin Nordmark, Pilates FleuriForm, och Karolina Ståhle, Utan Värk, som leder er genom härliga dagar av Surfäventyr, MediYoga, Pilates och andra valfria äventyr.

Älskar du att kombinera fysisk aktivitet i gryningen, MediYoga vid solnedgång, känna på ett surfäventyr och få terapeutiska massagebehandlingar? Då tar vi innerligt hand om dig på vår resa. Dessutom finns gott om egen tid för att stilla sinnet vid havet eller upptäcka den vackra omgivande landsbygden.

Resans upplägg är utmärkt för dig som vill uppleva "något utöver det vanliga” och som uppskattar en härlig mix av äventyr och lugna stunder. Nyårsafton firar vi tillsammans på en väl utvald restaurang vid stranden med en läcker Nyårssupé som vi avnjuter vid solnedgången. Varmt välkommen att följa med oss till Costa Rica!

Då detta är en träningsresa så är ungdomar från 15 år välkomna i sällskap med en vuxen.

Avgång

28 december 2019
Boka senast 27 oktober

Reslängd

8 dagar

Pris

19 990 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår: 

 • Boende 7 nätter del i dubbelrum 
 • Daglig Vegetarisk Latinamerikansk brunch
 • Välkomstdrink
 • Nyårssupé
 • All träning enligt programmet 
 • 3 surflektioner (med instruktör som vunnit Costa Rica Champion 3 år i rad)
 • En VinYasa Krama Yoga med Stefano, från Florblanca

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

 

Fler tillval som kan bokas och betalas av kund på plats:

 • Fler surflektioner 
 • Terapeutisk Massage behandling med Karolina och Yasmin 850 kr/h.
 • Övriga utflykter och aktiviteter 

Tillval:

 • Enkelrum 7500 kr

Ej inkluderat:

 • Flyg
 • Transfer
 • Övriga måltider

Visum: Krävs ej för svensk medborgare. Mer info hittar du här: https://www.swedenabroad.se

Vaccination: Hepatit A & B rekommenderas, i vissa fall även mot gula feber. Läs mer på https://sveavaccin.se/infor-resan/centralamerika/costa-rica/ 

Vi hjälper er gärna med flygbokning och transfer, maila till info@goactivetravel.se. Vi rekommenderar er att stanna en natt på både utresa och hemresa på Hotel La Riviera i Sant José (www.larivierahotel.com). 

 

 

Program

Välkomna att följa med på en spännande resa till vackra Costa Rica tillsammans med Yasmin Nordmark, Pilates FleuriForm, och Karolina Ståhle, Utan Värk, som tillsammans leder er genom härliga dagar av Surfäventyr, MediYoga vid solnedgång, Pilates vid soluppgången och möjlighet till terapeutiska massage behandlingar. Mellan passen finns det gott om egen tid för att stilla sinnet vid havet eller upptäcka den vackra omgivande landsbygden.

Costa Rica: Upplev de fortfarande oexploaterade vidsträckta vackra stränderna. Costa Rica har en av världens utsedda läckraste Surf spot. Här finns ett stort utbud av aktiviteter, från lugna ridturer vid stranden till mer andra fartfyllda. Beläget strax norr om ekvatorn och med stränder vid både Stilla havet och Karibiska havet kan Costa Rica erbjuda något för alla!

 

Program för en dag i Santa Teresa:

 • Surf med inte mindre är Costa Ricas Champion som instruktör eller Pilates i soluppgången
 • Vegetarisk Latinamerikansk brunch i trädgården
 •  Egentid för mer surf, terapeutisk massage behandling, utflykter av olika
   slag
 •  MediYoga vid solnedgången.
 •  Middag på lokal restaurang, i Villan, eventuellt beställd egen kock vid
   önskemål
 • Dessutom; upplev VinYasa Krama Yoga med populäre extrainbjudne Stefano från Florblanca.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Surfing på Costa Rica

  Surfingen på Costa Rica är utsedd till en av världens läckraste Surf spots. I grunder kommer sporten från Polynesien och är en av världens äldsta sporter. Surfing passar alla nivåer och kan utföras var som helst.  Det mest utmanande inom sporten är att fånga vågen precis rätt så att man glider med vågrörelserna in mot stranden. Detta är något vi får hjälp med när vi lär oss grunderna av Costa Ricas champion inom surfing, innan vi ger oss ut och testar. 

 • Pilates

  Pilates går ut på att återfå den naturliga hållningen i kroppen samt uppnå optimal styrka, smidighet, balans och uthållighet.

 • VinYasa Krama Yoga med Stefano

  Vi kommer att få ta del av en fantastisk VinYasa Krama Yoga med Stefano - en mycket talangfull man med lång erfarenhet. Yogan kommer att utföras där han jobbar,  på hotell Florablanca.

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

Coacher

 • Karolina Ståhle

  Cert. Medicinsk Massageterapeut & MediYoga instruktör

  Karolina Ståhle är en Cert. Medicinsk Massageterapeut och MediYoga instruktör som ständigt strävar efter att utvecklas, hon följer den senaste forskningen inom manuell kroppsterapi och utför kroppsanalys, kliniska och funktionella tester samt individanpassade högeffektiva behandlingar av muskler, fascia och leder för både akuta & kroniska besvär. 

 • Yasmin Nordmark

  Cert. Pilates Instruktör & Cert. Massageterapeut

  Yasmin är Cert. STOTT PILATES Instruktör och Cert. Massageterapeut. Yasmin följer senaste forskning inom manuell kroppsterapi. Hon utför kroppsanalys, kliniska funktionella tester, holistiska behandlingar med högeffektiva resultat för kroppen. Yasmin behandlar bl.a personer med stora käkledsbesvär samt personer med trauma upplevelser. För Yasmin är ett helhetstänk för kroppen avgörande.  

Boende och mat

Vi bor i del i dubbelrum på Casas De Soleil's unika villor i Santa Teresa. Boendet är uppbyggt av fyra fristående villor, där alla villor har flera sovrum. Villorna är omgivna av härliga trädgårdar, egen eller delad pool, mysiga vardagsrum och fullt utrustade kök. De ligger med 5 min gångavstånd till Oceanen.

Vid soluppgång hålls en härlig Pilatesklass eller surf med coach. Därefter serveras en gemensam vegetarisk Latinamerikansk brunch av vår egna kock i trädgården. Lunch och middag intas på egen hand antingen i någon närliggande restaurang eller så lagar vi vår egen mat i köket. Möjlighet att beställa sin egen kock finns.

På Nyårsafton äter vi en Nyårssupé tillsammans på en väl utvald restaurang nära havet.

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla över 15 år är välkomna att delta på denna resa! Både surfen och yogan kommer huvudsakligen att ske utomhus. Resans upplägg lämpar sig till dig som vill testa något nytt så som surfen eller för dig som vill utveckla din styrka inom yogan eller pilates. Du väljer själv vad du vill delta i under resans gång. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, badkläder till surf. Ett par skor lämpade för eventuell träning, vandringar och utflykter. Sommarkläder, solskydd, yogamatta och ombyte till kvällen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter i boendet. 

Avgång

28 december 2019
Boka senast 27 oktober

Reslängd

8 dagar

Pris

19 990 SEK