Pischa Bootcamp Malaga – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Pischa Bootcamp Malaga

Följ med till Malaga med supertränaren Pischa Strindstedt som coachar deltagarna i Biggest Loser. Vi spenderar en vecka i Marbella som ligger vid den spanska solkusten, det blir en fartfylld resa med många skratt, träning, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen! Vi lovar att detta kommer bli en resa du sent kommer glömma!

 

Avgång

11 maj 2019

Reslängd

7 dagar

Pris

15 800 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

  • Flyg tur och retur från Stockholm
  • Transfer till och från flygplatsen i Malaga
  • Boende i 7 nätter del i dubbelrum
  • Helpension
  • Alla träningspass enligt program

Flyginformation:

Direktflyg med SAS

11 maj Stockholm - Malaga 06:15 - 10:40
18 maj Malaga - Stockholm 11:40 - 15:50

Program

Marbella är en stad och kommun som ligger i södra Spanien och tillhör provinsen Málaga. Staden ligger vackert omgiven av Medelhavet, positionerad mellan Malaga och Gibraltar sund och vid foten av Sierra Blanca. Vi bor i mysiga stugor på träningsanläggningen Mike's Gym, antingen i 2 eller fyrbäddsrum. Alla rum är utrustade med wifi, AC, kylskåp och privat badrum.

Här finns ett stort inomhusgym med romerska ringar, Kettle bells, Body pump vikter, medicinbollar, klättervägg, monkey bars, boxningsring och mer avancerad teknik som Watt bikes, Versa climbers, Concept 2 Rowers, RX Straps och mycket mer!

Här finns allt du kan tänka dig vilja ha på en träningsresa som passar både för nybörjare och elitidrottare och otroligt med möjligheter att kunna nå dina mål inom träning i en motiverande atmosfär med likasinnade. Mellan träningspassen kan du koppla av vid utomhuspoolen, hänga på stranden eller ta en simtur i havet.

Coacher

  • Pischa Strindstedt

    Träningscoach

    Pischa Strindstedt är grundaren bakom konceptet WörkOut som blivit ett av Stockholms mest populära bootcamps. Förutom att coacha sina grupper arbetar hon som personlig tränare och driver en välbesökt träningsblogg hos Hälsa & Fitness. 

Boende och mat

Vi bor på Mike’s Gym som är en träningsanläggning med bland annat ett förstklassigt gym, utomhuspool, en otrolig hinderbana och även en välförsedd crossfitbox. Det blir allsidig träning på ett riktigt Bootcamp och där alla muskelgrupper garanterat kommer få jobba och du kommer få utmana dig själv! Men veckan är inte bara träning utan det finns gott om tid mellan träningspass att njuta av solen, äta god mat och avkoppling. I resans pris ingår helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och minglar på kvällarna.

 

 

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer att ske på anläggningen för Mikes gym. Denna träningsanläggning passar både dig som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en utomhuspool och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. 

Bilder

Avgång

11 maj 2019

Reslängd

7 dagar

Pris

15 800 SEK