Pischa Bootcamp Malaga – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Pischa Bootcamp Malaga

Följ med till Malaga med supertränaren Pischa Strindstedt som coachar deltagarna i Biggest Loser. Vi spenderar en vecka i Marbella som ligger vid den spanska solkusten, det blir en fartfylld resa med träning, gemenskap, utmaningar, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen! Vi lovar att detta kommer bli en resa du sent kommer glömma!

 

Avgång

11 maj 2019

Reslängd

7 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

15 800 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Transfer till och från flygplatsen i Malaga
 • Boende i 7 nätter i 2 eller 4 fyrbäddsrum
 • Helpension
 • Alla träningspass enligt program
 • 2-3 pass om dagen med Pischa eller tränare från Mikes gym

Flyginformation:

Direktflyg med SAS

11 maj Stockholm - Malaga 06:15 - 10:40
18 maj Malaga - Stockholm 11:40 - 15:50

Program

Marbella är en stad och kommun som ligger i södra Spanien och tillhör provinsen Málaga. Staden ligger vackert omgiven av Medelhavet, positionerad mellan Malaga och Gibraltar sund och vid foten av Sierra Blanca. Vi bor i mysiga stugor på träningsanläggningen Mike's Gym, antingen i 2 eller fyrbäddsrum. Alla rum är utrustade med wifi, AC, kylskåp och privat badrum.

Här finns ett stort inomhusgym med romerska ringar, Kettle bells, Body pump vikter, medicinbollar, klättervägg, monkey bars, boxningsring och mer avancerad teknik som Watt bikes, Versa climbers, Concept 2 Rowers, RX Straps och mycket mer!

Här finns allt du kan tänka dig vilja ha på en träningsresa väl anpassad för dig som vill utmanas i både styrka och mod med stora möjligheter att kunna nå dina mål i en motiverande atmosfär med likasinnade. Mellan träningspassen finns det tid för återhämtning och du kan bland annat koppla av vid utomhuspoolen!

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Pischa Strindstedt

  Träningscoach

  Pischa Strindstedt är personlig tränare och grundaren bakom det populära konceptet WÖRKOUT som växte från en av Stockholms mest populära bootcamps till två gym. Där lär Pischa ut allt från boxning till styrketräning och hennes egna populära högintensiva pass! Ni kan också ha sett henne i tv-programmet Biggest Loser där hon är en av coacherna som drillar deltagarna med järnhand! 

Boende och mat

Vi bor på Mike’s Gym som är en träningsanläggning med bland annat ett förstklassigt gym, utomhuspool, en otrolig hinderbana och även en välförsedd crossfitbox. Det blir allsidig träning på ett riktigt Bootcamp där alla muskelgrupper garanterat kommer få jobba och du kommer få utmana dig själv! Men veckan är inte bara träning utan det finns gott om tid mellan träningspass att njuta av solen, äta god mat och koppla av. I resans pris ingår del i 2 eller fyrbäddsrum, helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och minglar på kvällarna.

 

 

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Söker du nya utmaningar och har kommit lite längre i din träning och är redo att avancera till nästa nivå? Då är detta den perfekta resan för dig! Träningen kommer att ske på anläggningen för Mikes gym och främst med vår coach Pischa som är personlig tränare och grundare till konceptet Wörkout.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på boendet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en utomhuspool så bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk för ett svalkande dopp. 

Bilder

Avgång

11 maj 2019

Reslängd

7 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

15 800 SEK