Pischas Wörkout Teneriffa – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Pischas Wörkout Teneriffa

Nu är det din tur att få träna med supertränaren Pischa Strindstedt som coachar deltagarna i Biggest Loser.  Vi vågar lova att detta kommer att bli en fantastisk träningsvecka där du får träna efter Pischas eget koncept Wörkout. Dessutom kommer du att få göra yoga med Veronica ”Vevve” Jäderlund.

Men veckan är inte bara träning! Vi bor endast ett stenkast från havet och mellan passen finns det tillfälle att låta kroppen suga upp lite D-vitamin som vi såväl behöver när november mörkret och kylan når oss. Vi bor heller inte långt ifrån strandpromenaden Playa de las Americas, här hittar du annat som hör semestern till.

Avgång

6 november 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

15 900 SEK
Fullbokad!

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Boende del i dubbelrum
 • Frukost
 • Middag
 • Träning två pass per dag med Pischa
 • Daglig yoga med Veronica
 • Föreläsningar

Tillval:

Enkelrum: 1800 kr

Flyginformation:
Vill du flyga från annan ort? Kontakta info@goactivetravel.se så hjälper vi dig!

6 november Stockholm - Teneriffa 17:10 - 22:10
13 november Teneriffa - Stockholm 09:00 - 15:00

Program

Denna träningsresa passar verkligen alla, du väljer själv hur mycket och vad du vill träna. Träningen med Pischa är givande, allsidig och rolig och du kommer garanterat få prova en hel del nya övningar! Pischa kanske ger ett stenhårt intryck men du kommer märka att hon i verkligheten är varm, ödmjuk och en expert på att få dig att ta i lite extra.

Träningen kommer vara på Teneriffa Top Training i deras moderna och fullt utrustade utomhusgym. Men det är inte heller omöjligt att något av passen kommer vara på stranden.

Pischas Wörkout varvar styrka och kondition och vi kompletterar denna träning med yoga tillsammans med Veronica. Yogan kommer se lite olika ut från dag till dag och anpassas efter hur ni känner i kroppen. Det är ett perfekt komplement som gör att du kommer att komma hem lite smidigare och lite starkare än när du åkte.

 • Wörkout med Pischa

  Konceptet Wörkout är välplanerad, smart och rolig träning där styrkeövningar blandas med kondition och balans. Stor vikt läggs vid att alla ska komma från passen med ny kunskap och sin kropp!

 • Föreläsning med Pischa

  Pischa föreläser om träning, motivation och konsten att göra träningen till en livsstil

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

Coacher

 • Pischa Strindstedt

  Träningscoach

  Pischa Strindstedt är grundaren bakom konceptet WörkOut som blivit ett av Stockholms mest populära bootcamps. Förutom att coacha sina grupper arbetar hon som personlig tränare och driver en välbesökt träningsblogg hos Hälsa & Fitness. 

 • Veronica ”Vevve” Jäderlund

  Veronica ‘Vevve’ Jäderlund är yogalärare med examen i Folkhälsovetenskap och över tio år som gruppträningsinstruktör i ryggsäcken. Hennes klasser beskrivs ofta som glädjefyllda, utmanande och nyfikna oavsett om det är yoga, löpning eller skivstång hon instruerar

Boende och mat

Vi bor på Jardín Caleta. Boendet ligger 2 minuters promenad från stranden. Detta moderna lägenhetshotell ligger bara 50 meter från stranden La Enramada i La Caleta. Här finns bekväma lägenheter, 3 utomhuspooler och 1 bubbelpool.

De ljusa lägenheterna på Jardin Caleta har möblerad balkong med utsikt över antingen poolen eller havet. Alla lägenheter har vardagsrum med bäddsoffa, satellit-TV och värdeskåp som går att hyra. De har även pentry med kokplatta, vattenkokare och brödrost.

På hotellet finns en bufférestaurang som serverar grillad mat samt en poolbar med solterrass. I sportbaren erbjuds kvällsunderhållning, biljard och dart.

I resans pris ingår halvpension med frukost och lunch.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns ett flertal träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. 

 

Bilder

Avgång

6 november 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

15 900 SEK
Fullbokad!