Simon Sköld Training Camp
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Simon Sköld Training Camp

Följ med personliga tränaren, MMA-fightern, författaren och dansaren Simon Sköld till Alcudiabukten på Mallorca för en veckas rolig träning, inspiration och relax på stranden.

Avgång

2 oktober 2017

Reslängd

6 dagar

Pris

14 500 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Transfer till och från flygplatsen
 • Boende del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Två träningspass per dag med Simon
 • Ett yogapass om dagen med Åsa
 • Föreläsningar

Övrig information:

En lokal turistskatt om 0,55 euro per person och natt  tillkommer och betalas direkt till hotellet vid incheckning.

Program

Simon Sköld Training Camp är den perfekta resan för dig som vill komma igång med din träning på ett inspirerande och resultatgivande sätt. Du kick-startar din träning på Mallorca med en kombination av kampsport, yinyoga och intressanta föreläsningar. Simon Sköld är en av Sveriges främsta kampsportare och här på Mallorca håller han i två kampsportinspirerade träningspass om dagen. Varje enskilt träningspass är unikt och anpassat för just denna grupp. I sin bok "Träning för latmaskar" ger Simon praktiska tips till alla som önskar ta klivet från latmask till motionär och med Simons mångåriga bakgrund som tränare och pt kan vi lova tuffa utmaningar för kropp och knopp även för dig som tränat länge.

Vi bor bekvämt i bungalows vid stranden Playa de Muro i nationalparken S´Albufera, precis i utkanten av den lilla staden Can Picafort i Alcudiabukten. Här är tempot lugnt men det är ändå nära till bra restauranger, shopping och kvällsnöjen. Den fina stranden med vit sand och kristallklart vatten ligger bara några promenadminuter bort.

Kampsport är den ultimata träningen för kondition, styrka och smidighet och en träningsform som många Hollywoodkändisar använder för att komma i superform. På denna resa använder oss av fysdelen i kampsport och provar på olika sätt att träna hela kroppen utan redskap , ofta i parövningar. Vi fokuserar på hela kroppens smidighet och kondition. Under denna vecka kommer vi inte att träna slag på varandra.

I kampsport, som i all annan träning, är en mentala biten särskilt viktig. Ju lugnare du är i sinnet, desto bättre blir du i din sport. Tillsammans med vår yogainstruktör Åsa Nyvall tränar du därför yinyoga, ett lugnande och återhämtande komplement till den dynamiska träningen med Simon.

Yinyoga är en yogaform som fokuserar på meditation och på att sjunka in i rörelserna för att koppla ihop kropp och sinne. Varje position hålls i minst 3-5 minuter, för att komma åt kroppens bindväv som har stor betydelse för vår hälsa. Yinyogan passar alla, både nybörjare och dig som har tränat yoga tidigare.

Mellan träningspassen njuter du av sol, bad och en skön, avkopplande miljö. Simon kommer dessutom att hålla intressanta föreläsningar med tips om hur du kan hitta motivation i din träning. Det är aldrig för sent och det lönar sig alltid att träna, även lite! Som småbarnspappa och professionell idrottsman vet Simon en hel del om hur det är att få vardagspusslet att gå ihop. Måste man verkligen ta sig till ett gym eller en träningsanläggning flera gånger i veckan? Simon ger dig en ny syn på träning som gör det enklare för dig att träna och nå dina mål.

 • Kamsportsinspirerad träning

  Denna funktionella träningsform är allsidig och ger dig både styrka och kondition. Vi tränar med kroppen som motstånd och tillsammans i par. Garanterat roligt, utmanande och givande.

 • Yinyoga

  Yinyogan har därför en lugnande och återhämtande effekt på både kropp och själ. Varje position hålls i minst 3-5 minuter. Vi vill komma åt kroppens fascia, bindväv. Och istället för att prestera vill vi gå djupt in i positionen och hålla varje position en längre stund. Det ingen skillnad om du är nybörjare eller har yogat länge, yinyogan passar alla.

Coacher

 • Simon Sköld

  Träningscoach

  Simon Sköld är professionell idrottare, personlig tränare och kostrådgivare. Simon har även skrivit bästsäljaren "Träning för latmaskar" där han ger konkreta tips och övningar till dig som har svårt att komma igång med träningen. Simon är en flitigt anlitad föreläsare inom ämnen som träning, motivation och hur man når sina mål.

 • Åsa Nyvall

  Yogacoach

  Åsa Nyvall är förutom yinyogainstruktör även certifierad samtalscoach och par- och relationscoach. Hon leder regelbundet klasser inom både yoga och meditation och håller föreläsningar och workshops.

Boende och mat

Vi bor bekvämt i bungalows på Valentin Blue Bay vid stranden Playa de Muro i nationalparken S´Albufera, precis i utkanten av den lilla staden Can Picafort i Alcudiabukten. Här är tempot lugnt men det är ändå nära till bra restauranger, shopping och kvällsnöjen. Den sagolika stranden med gnistrande vit sand och kristallklart vatten ligger bara några promenadminuter bort.

Våra rymliga bungalows omges av gräsmattor och pinjeträd. Varje bungalow har ett allrum/kök där du kan fixa mellanmål och lunch, ett badrum med dusch/badkar och ett separat sovrum. Samtliga bungalows har en terrass som är perfekt för sköna stunder i solen. På hotellet finns även en uppvärmd utomhuspool.

I hotellets restaurang serveras en generös frukostbuffé och en trevlig middagsbuffé.

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns flertalet träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna minst två pass per dag. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Bilder

Avgång

2 oktober 2017

Reslängd

6 dagar

Pris

14 500 SEK
Boka