The Time of your life | GoActiveTravel
08 522 54 113 info@goactivetravel.se

The Time of your life

Följ med på en inspirerande resa till vackra Mallorca tillsammans med Kristjan Lootus, proffsdansare och livsinspiratör och Lisa Lundin livsinspiratör, Internationellt certifierad coach och mental tränare. Tillsammans leder de oss genom dagar fyllda med dans, yoga, andningsövningar och mental träning. Det här är hälsoresan för dig som vill öka och utveckla kroppens energi genom dans och träning med fokus på styrka och rörlighet, samt boosta din mentala hälsa, sinne och själ.

Under dagarna njuter vi i en underbar miljö där vi motiveras och inspireras att tillsammans förverkliga våra egna mål inom träning och hälsa. Vi går till botten med det vi vill åstadkomma i livet, vad kroppen älskar att göra och hur vi kan leva i sann glädje tillsammans med oss själva och i samspel med andra.

Avgångar

1 april 2020

/ 5 dagar

Stockholm

Stockholm - Palma 1 apr 07:10 - 10:50
Palma - Stockholm 5 april 11:10 - 14:50
14 500 SEK Fler än 10 Boka

Inget flyg

12 500 SEK Fler än 10 Boka

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda – Palma
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Palma
 • Boende i 4 nätter del i dubbelrum
 • Halvpension, frukost och middag exkl. dryck
 • Dagligt mellanmål
 • Välkomstdrink
 • Alla träningspass enligt program
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Tillval:

 • Enkelrumstillägg: 1900 kr

Tillval som kan bokas och betalas av kunden på plats:

 • Spa behandlingar
 • Massage
 • Cykeluthyrning med/utan guide

Betalningsinformation:

 • När du bokar din resa betalar du 3000 kr (1500 kr för resor i Sverige) i anmälningsavgift för att säkra din plats inom 7 dagar från bokningsdatumet.
 • Du kan därefter välja att del betala din resa fram till 60 dagar före avresa, maila till info@goactivetravel.se för mer info.
 • Senast 60 dagar före avresa betalar du resterande belopp. 

Fullständiga resevillkor

För att se flygtider klicka på Boka knappen under Kommande avgångar/Avresedatum.
Flygtiderna är lokala, med reservation för tidtabellsändringar.

Resa utan flyg:

Detta alternativ passar för dig som antingen vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Önskar du resa från en annan flygplats kan du antingen boka dina flygbiljetter på egen hand eller kontakta oss hjälp med individuella flygbokningar, innebär i vissa ett flygtillägg. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Specialerbjudande!

Unikt inlogg till Sport Competence både privat och på jobbet i 6 månader (värde ca: 9 375:-.

Sport Competence är en digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott, motion, Wellness och ledarskap mm. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer här https://www.sportcompetence.se/

GO BALANCE - Personlig utveckling och mental balans. Målet med personlig utveckling är individuellt och något som får dig att växa som individ och utvecklas som människa. Verktygen skall ge dig en större insikt och medvetenhet om dig själv och öka dina förutsättningar att bli bättre och skickligare på det du behöver. Att utvecklas personligen går dock hand i hand med att ha en stabil tillvaro och mental balans. Under våra resor har våra coacher inspirerande kurser som ger dig allt detta, individuellt anpassat och tillsammans med likasinnade. Vi varvar workshops med yoga och annan fysisk aktivitet för att uppnå största möjliga utvecklingspotential.

Fler Balance-resor

Program

Tillsammans med Kristjan Lootus och Lisa Lundin får du en kick att starta din egen helt unika livsresa och verktyg att hålla i din kraft och förverkliga dina drömmar. Med hjälp av verktygen yoga, dans, andning, mental träning, mindfulness och coachning skapar vi förutsättningarna till mer harmoni och värme i livet. Danspassen kommer att innehålla ren dansträning och vi kommer att dansa i team till temat The Time of your life. Alla kommer kunna finna ny energi från dansen och hitta sin egen rörelseglädje.

Det är viktigt att öka och utveckla energi, styrka, rörlighet, lugn, lust, hopp, tillit och glädje både för kropp och sinne. Vi ger dig möjligheten att skapa och boosta kärleken till dig själv för att förverkliga dina drömmar och ha The Time of your life 2020!

Så här kan en dag se ut:

 • Yoga/Power walk
 • Frukost
 • Danspass
 • Mental coachning
 • Lunch
 • Fri tid
 • Träningspass/Danspass
 • Mental coachning pass/andningsövningar
 • Gemensam middag

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

 • Dansa med Kristjan

  "Dans är min passion, glädje och energi i livet! Alla kan lära sig att dansa!"


  - Kristjan Lootus

Coacher

 • Kristjan Lootus

  Professionell dansare

  Dans har alltid varit Kristjans stora passion och han började dansa redan när han var 6 år gammal. Under tolv år tränade och tävlade han sig upp till proffsnivå inom Ballroom Dancing och efter att ha vunnit sin allra första tävling var karriären ett faktum.


  Redan vid 18 års ålder började Kristjan jobba professionellt som dansare och han började också att lära sig andra stilar. Han jobbade under många år på dem allra flesta av Östersjöns kryssningsfartyg och gjorde ett par stora musikaler i Estland. Med sitt danskompani fick han också möjligheten att göra shower utomlands så som på Fillipinerna och han har även vid ett par tillfällen dansat på stora scener i Hollywood.

 • Lisa Lundin

  Mental träningscoach

  Lisa är Business-team-life-coach och mental tränare med erfarenhet från team-arbete i hälsa, företagande, idrott, tv och teater. Intresset för vår mentala kraft väcktes hos Lisa vid en egen ms-diagnos och det ledde till utbildningar vid Skandinaviska ledarhögskolan.


  Att utveckla och utvecklas är synonymt med växande och tillsammans har vi chansen att kreera växande företag och individer. Allt är möjligt, det är ingen klyscha, utan ett mind-set. Ett sätt att vara och verka.

Boende och mat

Sentido Punta del Mar Hotel & Spa är endast för vuxna och är beläget i en fridfull miljö i Santa Ponsa Mallorca. Här bor vi i del i dubbelrum eller enkelrum mot en tilläggskostnad.

Detta moderna hotell har en fantastisk panoramautsikt över havet som man kan blicka ut över från rummens balkonger. Hotellet har en stor utomhuspool och en uppvärmd inomhuspool. Spaavdelningen har bubbelpool, bastu, turkiskt bad och det finns möjlighet att boka spa-behandlingar samt massage.

Hotellets restaurang serverar ett stort urval av maträtter och vill man bara koppla av så är The Blue bar den perfekta platsen att njuta av utsikten och varva ned. Som gäst har man möjlighet att hyra cyklar och ge sig ut för att utforska området eller ta en cykeltur tillsammans med professionell guide.

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen och dansen kommer att vara varierad, alla kan delta och hitta sin egen rörelseglädje genom dansen. Resan passar både för dig som vill komma igång med träningen eller för dig som vill utvecklas och få ny inspiration. Under dagarna kommer det finnas flera möjligheter till olika träningspass och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen samt till att få egen tid.  

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen och dansen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, du behöver även skor lämpade för träning och dans. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk.

Avgångar

1 april 2020

/ 5 dagar

Stockholm

Stockholm - Palma 1 apr 07:10 - 10:50
Palma - Stockholm 5 april 11:10 - 14:50
14 500 SEK Fler än 10 Boka

Inget flyg

12 500 SEK Fler än 10 Boka