Training Week Italien – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Training Week Italien

Vad sägs om en inspirerande träningsvecka på den Toscanska kusten? Här möter det vackert böljande landskapet med små pittoreska byar och gamla rustika vingårdar Medelhavet. Vi blandar yoga, somamove med tuffare träningspass som core challange, parträning och strandträning. På schemat finns även löpning och en hel del roliga och utmanande upplevelser.

Mellan passen njuter vi av sol, bad och härlig italienskmat. En riktig energiboost med andra ord.

Avgång

12 maj 2019

Reslängd

7 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

15 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Direktflyg
 • Transfer
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension
 • All träning enligt program
 • Entré till SPA

Tillval:
Enkelrum tillägg 2000 kr

Flyginformation
Direktflyg med Sas.
12 maj Stockholm – Rom 06:10 – 09:20
19 maj Rom – Stockholm 10:20 – 13:30

Program

Denna träningsresa till Italien är en härlig kombination av träning, sol och må bra tid.  Vi erbjuder ett fullspäckat träningsschema med pass som passar alla oavsett hur mycket du tränat innan. Du kan välja mellan Yoga, somamove, freemove, löpning, strandträning, booty camp som utmanar rumpa och lår och mycket mer. Våra coacher Jane Nilsson och Malin Gustafsson kommer under veckan peppa, inspirera och utmana er. Såklart väljer du själv hur mycket du vill träna.

Utöver träningen finns det tid att njuta av hotellets spa som erbjuder både olika typer av bastun, massage och skönhetsbehandlingar. Hotellet har dessutom en privat strand och tre pooler varav en är med havsvatten.

För den som vill finns det också möjlighet att hyra cyklar och utforska byarna runt omkring.

Training Week Italien är en fantastisk kombination av träning och semester, där du får chans att prova på nya spännande träningsformer, utmana dig själv och samtidigt koppla av och njuta.

 • Löpning

  De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Med löpskolning och rätt teknik kan du dessutom utveckla din löpning.

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

 • Tabata Core

  Ett tufft träningspass som utmanar din bålmuskulatur!

 • Parstyrka

  Styrkeövningar med ny eller gammal träningskompis.

 • Cirkelträning

  Cirkelträning innefattar en rad olika träningspass som kombinerar både styrka och kondition, allt från parövningar till träning med en kortlek.

 • Löpskolning med Jane

  Vill du komma vidare med din löpning eller vill du komma igång och springa? Då är detta pass något för dig. Jane gör dig medveten om hur du springer och hur du med små medel kan få ett effektivare löpsteg.

 • Strandträning

  Ett av de roligaste och blötaste passen är strandträningen där vi blandar träning i sanden och kanske ett och annat dopp i vattnet. Fantastiskt roligt

 • SomaMove

  SomaMove, som bygger på intentionen att göra effektiva, flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Här arbetar vi med rörlighet, styrka, kondition, koordination och balans.

Coacher

 • Jane Nilsson

  Jane Nilsson, känd som "Träningsinspiratören" på sociala medier, tränar både maratonlöpare och nyblivna mammor. I grunden är Jane utbildad kock och har jobbat med mat i över 20 år. På egen hand kör hon simning, cykling och styrketräning och tävlar i både triathlon och swimrun. 

 • Malin Gustafsson

  Sim- och yogacoach

  Malin har varit gruppträningsinstruktör 17 år, är sjuksköterska i botten med stort intresse för hälsa och välbefinnande. Som tidigare tävlingssimmare och simmarmamma blev steget till simcoach naturligt och hon har studerat en hel del i Sverige och utomlands. I dag tränar hon både unga tävlingssimmare och vuxencrawlare med olika mål.


   

Boende och mat

Vi bor på Riva del Sole ett härligt resort vid den Toscanska kusten. Hotellet är omgivet av pinjeskog och ligger direkt vid den 600m långa sandstranden.

Riva del Sole är ett 4 stjärnigt hotell. Alla rum har AC och balkong eller terrass. I priset ingår del i dubbelrum och enkelrum kan bokas mot tillägg.

På hotellet finns ett spa som erbjuder olika typer av massage och skönhetsbehandlingar.  Det finns också tennisplaner, supermarket, pizzeria, apotek och cykeluthyrning. Det är en promenad eller cykeltur på omkring 2,5km till närmsta samhälle.

Det ingår en riklig frukostbuffé i priset och middag.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk.

Bilder

Avgång

12 maj 2019

Reslängd

7 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

15 900 SEK