Training Week Italien – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Training Week Italien

 

Vad sägs om en härlig träningsvecka på den Toscanska kusten? Här möter det vackert böljande landskapet med små pittoreska byar och gamla rustika vingårdar Medelhavet med sköna sandstränder och ljumma vindar.

På denna träningsresa blandar vi wellnessyoga och yogalates med Annette Lefterow med tuffare träningspass som core challenge, löpning och cirkelfys med träningsinspiratören Jane Nilsson. Mellan passen njuter vi av sol, bad och härlig italiensk mat. En riktig energiboost med andra ord.

Avgång

6 maj 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

14 900 SEK
Fullbokad!

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur med SAS
 • Transfer
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension
 • All träning enligt program
 • Föreläsningar enligt program
 • Entré till SPA

 

Tillval:

Enkelrumstillägg: 1800 kr

Flyginformation:
Direktflyg med SAS
6 maj Stockholm- Rom 06.10 – 09.20
13 maj Rom- Stockholm via Köpenhamn 11.20 – 16.30

Program

Training Week Italien är en härlig kombination av träning, sol och må- bra-tid.  Vi erbjuder ett fullspäckat träningsschema med pass som passar alla oavsett hur mycket du har tränat innan. Du kan välja mellan wellnessyoga, yogalates och yogalett tillsammans med wellnessprofilen Annette Lefterow. På programmet finns även bootycamp som utmanar rumpa och lår, core challenge och roliga och utmanande löppass och parstyrka tillsammans med träningsinspiratören Jane Nilsson. Naturligtvis väljer du själv hur mycket du vill träna.

Dessutom innehåller veckan inspirerande föreläsningar om hälsa och välbefinnande.

Utöver träningen har du gott om tid att njuta av hotellets spa som erbjuder olika typer av bastu, massage och skönhetsbehandlingar. Hotellet har dessutom en privat strand och tre pooler varav en är en havsvattenpol.

För den som vill finns det även möjlighet att hyra cyklar för att utforska byarna runtomkring.

Training Week Italien kommer att ge dig maximalt av både träning och semester, du kommer att kunna prova på nya spännande träningsformer, utmana dig själv och samtidigt koppla av och njuta.

 • Wellnessyoga

  Detta är en dynamisk yogastil inspirerad av traditionell yoga. Fokus ligger på ett meditativt flöde. Passet avslutas med guidad meditation och egenmassage av huvud och skalp. Annette här satt samman sina guldkorn och du kommer få kunskap att ta med dig hem.

 • Boot Camp

  Kul utmaning för ben, lår och rumpa.

 • Föreläsning Lefterow metoden, 8 vägar mot hälsa och välbefinnande

  Annette delar med sig av sin livsresa med yoga och wellness som lett framtill dessa 8 vägar genom yoga, träning, mat, spa, dans,pilates, meditation, ayurveda.

 • Löpning

  De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Med löpskolning och rätt teknik kan du dessutom utveckla din löpning.

 • Yogalates

  En serie övningar som kombinerar yogans smidighet och meditativa rörelser med den dynamiska styrkan och bålkontrollen hos Pilates. Annette Lefterow guidar oss genom dessa härliga träningspass.

 • Coreträning

  Grundtanken med Core-träning är att bygga upp styrka, stabilitet och balans för att användas när vi behöver det som mest.

 • Parstyrka

  Styrkeövningar med ny eller gammal träningskompis.

 • Ayurvedisk yogaworkshop med Annette Lefterow:

  Denna yoga är speciellt utformad för att balansera vata, pitta och kapha. Vi börjar med en kortare föreläsning om Ayurveda och du får göra ett enklare test för att se hur dina doshor står. Denna workshop ger dig verktyg att ta med hem för att ta hand om dig själv.

Coacher

 • Annette Lefterow

  Wellnesscoach

  Annette har över 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans. Hennes stora passion i livet är att hjälpa andra att må bra.
  Under åren har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga och pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Annette har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt skapat ett eget TV-format, Wellness-skolan.

 • Jane Nilsson

  Jane Nilsson, känd som "Träningsinspiratören" på sociala medier, tränar både maratonlöpare och nyblivna mammor. I grunden är Jane utbildad kock och har jobbat med mat i över 20 år. På egen hand kör hon simning, cykling och styrketräning och tävlar i både triathlon och swimrun. 

Boende och mat

Vi bor på Riva del Sole som är ett härligt 4-stjärnigt resort vid den toscanska kusten. Hotellet är omgivet av pinjeskog och ligger direkt vid den 600 meter långa sandstranden.

Samtliga rum har luftkonditionering och balkong eller terrass. I priset ingår del i dubbelrum, enkelrum kan bokas mot tillägg.

På hotellet finns 3 pooler och ett spa som erbjuder olika typer av massage och skönhetsbehandlingar.  Här  finns också tennisplaner, supermarket, pizzeria, apotek och cykeluthyrning. Det är en promenad- eller cykeltur på ca 2,5 km till den charmiga lilla byn Castiglione Della Pescaia

I priset ingår en riklig frukostbuffé och middag på kvällen.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ha skor lämpade för träning. Eftersom det finns pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk.

Bilder

Avgång

6 maj 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

14 900 SEK
Fullbokad!