Training Week Mallorca – GoActiveTravel
08 409 106 87, Öppettider Mån-Fre kl 9-17 info@goactivetravel.se

Training Week Mallorca

Följ med på en härlig träningsvecka på fantastiska Mallorca. Under en vecka erbjuder vi dig en variation av träningspass, allt från soma move, till löpning, tuffa cirkelpass men också en dag med härlig vandring och olivoljeprovning. Dessutom inspirerande föreläsningar och tid att njuta av sol, god mat och avkopplande miljö.

Training week Mallorca är en träningsresa som passar för alla. Du väljer själv vad och hur mycket du vill träna. Under veckan kommer det finnas flera möjligheter till träning. Förutom att du kan själv kan välja dina träningspass och hur mycket du vill träna, finns här också alla möjligheter att pröva på nya saker. Varför inte prova på yoga, soma move, löpning, rumpträning eller strandträning?

Men vi tränar inte bara. Mellan passen finns tid att koppla av vid hotellets pool med utsikt över havet eller ta en promenad till ES Trenc som är Mallorcas vackraste strand eller njuta av gott kaffe eller glass i hamnen.

Vi äter tillsammans och kvällsminglar och du kommer garanterat komma hem med både solbränna, träningsvärk och glada minnen.

Avgång

6 april 2019

Reslängd

7 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

14 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Direktflyg Stockholm - Palma
  (Vi hjälper till att ordna flyg från andra avreseorter)
 • Del i dubbelrum i 7 nätter*
 • Helpension på hotellet
 • Transfer till hotell från flygplatsen i Palma
 • All träning enligt program
 • Alla föreläsningar enligt program

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Tillval
Enkelrum: 1500kr

Flygtider:

Direktflyg från Stockholm med SAS
6 april Stockholm – Palma 06:00 – 09:40
13 april Palma – Stockholm 10:40 – 14:20
(Vi hjälper till att ordna flyg från andra avreseorter)

Program

Ett stort utbud av träningsmöjligheter
Training Week Mallorca är en träningsvecka som erbjuder att stort utbud av träningspass. Du väljer själv vilka pass du vill gå på, antingen om du vill utmana dig själv att prova på något helt nytt eller ta chansen att fokusera på en träningsform du redan gillar. Våra duktiga instruktörer kommer bjuda på skratt, träningsvärk och upplevelser.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

 • Löpning

  De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Med löpskolning och rätt teknik kan du dessutom utveckla din löpning.

 • Crosstraining

  Konditions- och styrketräning för hela kroppen med kroppen som motstånd

 • Träna med Magnus Hagström

  Magnus jobbar med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, och coachning. Under åren har han tränat allt från elitidrottare i konditionsidrotter och kampsport till människor med kroniska sjukdomar. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. När han arbetar vägar han in alla de delar som han ser att en människa består av, kropp, huvud och själ. Han älskar att se människor utvecklas och bryta sina egna begränsningar. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma.

 • Yoga med Shirin Djavidi

  Shirins yoga utgår från Hatha yoga som är en fysisk men enkel yogaform. Alla kan delta även du som aldrig provat yoga tidigare.

 • Strandträning

  Ett av de roligaste och blötaste passen är strandträningen där vi blandar träning i sanden och kanske ett och annat dopp i vattnet. Fantastiskt roligt

 • Vandring på Mallorca

  Magnus och Shirin tar oss med på en vacker vandring längs med öns östra del. Vandringen är en upplevelse och ett sätt att återhämta oss mellan passen. Vi stannar på vägen och tar en bild eller två.

 • Olivoljeprovning

  Vi besöker Mallorcas mest välkända olivoljeproducent som även levererar olja till Nobelfesten. Under besöket får lära oss mer om hur oljan produceras och får även provsmaka olika sorter. Provning av olivolja görs likadant som en vinprovning.

 • Föreläsning med Magnus

  DITT LIV – DIN HÄLSA – DITT ANSVAR
  Treenig hälsa
  Hur kan vi nå en bättre hälsa? Vägen till en bra hälsa kommer troligen se olika ut för varje människa då vi är unika som individer och behöver olika saker och olika mycket av dessa. Under föreläsningen pratar Magnus om de huvuddelar som hälsan består av och hur vi kan arbeta för att förstå vad just jag behöver för att må bra, om att ta sitt ansvar för sig själv och sin hälsa, sitt liv. Hälsa är inget tioveckors projekt utan något vi jobbar med under hela vårt liv och det är en fantastisk resa om vi lyssnar på oss själva. Inte alltid lätt men fantastisk. Har du tur kommer det även lite tips på hur du kan arbeta för att bibehålla en bra hälsa i relationen också.

 • Workshop med Shirin

  Shirin bjuder på en spännande workshop där vi utmanar oss själva och tänjer på vår komfortzone. Men hon hjälper oss att landa mjukt i en lång avslutande meditation.

 • SomaMove

  SomaMove, som bygger på intentionen att göra effektiva, flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Här arbetar vi med rörlighet, styrka, kondition, koordination och balans.

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

 • Magnus Hagström

  Träningscoach

  Magnus har jobbat med träning i 25  år, mer eller mindre i perioder. Sedan 10 år driver han sitt eget företag där han jobbar med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av The Academys lärarteam och utbildar nya och vidareutbildar personliga tränare. Att skriva har även det varit en del av jobbet, både artiklar för flera olika tidningar och två böcker har det blivit, ofta har dessa handlat om konditionsträning och löpning som är en av hans hörnstenar. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit till Soma Move och yoga, meditation och älskar all typ av rörelse.

Boende och mat

Vi bor i den mysiga byn Colonia San Jordi. Denna vackra turistort som numer är ett mecka för semestrande mallokiner var från början en gammal fiskeby. I Colonia San Jordi finns Mallorcas allra vackraste strand, Es Trenc, som ligger på promenadavstånd från vårt hotell.

Vi bor vid havet på fyrstjärniga Hotel Marques och mellan träningspassen kan du koppla av vid hotellpoolen, lapa sol på stranden eller ta en simtur i havet.

 I resans pris ingår helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och minglar på kvällarna.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns en stor mängd träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

 

Bilder

Avgång

6 april 2019

Reslängd

7 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

14 900 SEK