Training Week Mallorca 2018 – GoActiveTravel
08 522 54 113 info@goactivetravel.se

Training Week Mallorca

Följ med på en härlig träningsvecka på fantastiska Mallorca. Det blir en vecka med massor av träning och stor variation. Du kan till exempel pröva på SomaMove, löpning, dans och tuffa cirkelpass. Dessutom bjuder vi på inspirerande föreläsningar, sköna soldagar, god mat och en härligt avkopplande miljö.

Avgång

Kommande

Reslängd

7 dagar

Reseinformation

Allt detta ingår: 

 • Direktflyg med SAS Stockholm - Palma t/r
 • Del i dubbelrum 7 nätter
 • Helpension på hotellet
 • Transfer till hotell från flygplats t/
 • All träning enligt program
 • Alla föreläsningar enligt program

 

Tillval:

Crawlkurs 800 kr

Enkelrum 1500 kr

 

Övrigt:

En lokal turistskatt tillkommer och betalas av direkt till hotellet vid incheckning.

Flygtider:
14 april Stockholm/Arlanda‐Palma Mallorca 05.55 -  09.40
21 april Palma Mallorca‐Stockholm/Arlanda 20.05 - 23.45

Program

Training Week Mallorca är verkligen en träningsresa som passar alla. Du väljer själv vad och hur mycket du vill träna. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning. Förutom att du själv kan välja dina träningspass och hur mycket du vill träna, finns här också alla möjligheter att pröva saker du inte testat förut. Varför inte prova på yoga, SomaMove, löpning, ”abs and ass” eller strandträning? Och missa inte att paddla stand-up paddelboard i solnedgången.

Men vi tränar inte bara. Mellan passen finns tid att koppla av vid hotellets pool med utsikt över havet. Du kan också ta en promenad till den vackra stranden ES Trenc eller ta en kopp gott kaffe eller glass i hamnen.

Vi äter goda luncher och middagar tillsammans och kvällsminglar på terrassen. Vi lovar, du kommer garanterat komma hem med både solbränna, träningsvärk och glada minnen i bagaget.

 • Soma Move

  SOMA Move tränar smidighet, styrka, balans och cardio med intensiva flöden i ett skönt flow som sätter fart på pulsen.

 • Abs and Ass

  På detta pass fokuserar vi helt på styrkan i mage och rumpa

 • Stand-up paddel board

  Vi paddlar stand-up paddelboard, SUP, i solnedgången och stannar för att avnjuta en picknick middag på stranden. SUP är ett härligt sätt att uppleva havet på och samtidigt träna sin balans och styrka.

 • Löpning

  De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Ett perfekt sätt att börja dagen för den som vill.

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

 • Crosstraining

  Konditions- och styrketräning för hela kroppen med kroppen som motstånd

 • Crawlkurs

  Har du provat lite hemma men inte fått till det med andningen eller armtagen? Eller har du anmält dig till Vansbrosimmet eller ett triathlon- eller ett swimrunlopp? Gå igenom tekniken från grunden i en uppvärmd utomhusbassäng! Begränsat antal platser.

Boende och mat

Vi bor i den mysiga byn Colonia San Jordi. Från början var denna vackra turistort en gammal fiskeby men numer är den ett mecka för semestrande mallokiner. I Colonia San Jordi och på promenadavstånd från vårt hotell, finns Mallorcas kanske allra vackraste strand, Es Trenc.

Vi bor vackert vid havet på fyrstjärniga Universal Hotel Marques. Mellan träningspassen kan du koppla av vid hotellpoolen, lapa sol på stranden eller ta en simtur i havet.

I resans pris ingår helpension och vi äter frukost, lunch och middag tillsammans och minglar på kvällarna.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns en stor mängd träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

 

Avgång

Kommande

Reslängd

7 dagar