Training Week New York med Brita Zackari och Shape of Mind – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Training Week New York med Brita Zackari och Shape of Mind

Är du en av dem som aldrig känt dig lockad av en träningsresa? Som kanske till och med hatar att träna även om du vet att du borde? Här är resan för dig. För vem kan tacka nej till en långweekend i världens roligaste stad där du samtidigt får alla verktyg du behöver för att komma igång med träningen på ett långsiktigt sätt.

På denna resa kombinerar vi härliga upplevelser och fantastiskt god mat med träningspass på din nivå (även för nybörjare) – allt från jogging i Central Park till styrka på Brooklyn Bridge. Självklart finns det även tid för egna aktiviteter som t.ex. shopping och sightseeing. Häng med!

 

 

Avgång

13 juni 2018

Reslängd

5 dagar

Pris

19 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Boende del i dubbelrum
 • Transfer 
 • En middag
 • Välkomstdrink
 • Träning och föreläsning med Brita Zackari
 • Träning och föreläsning med Shape of mind och Löpskolan

Tillval:

 • Enkelrumstillägg 5750 kr

Flyginformation:

Direktflyg med United Airlines.

13 juni Stockholm - New York 09.05 - 11.50
17 juni New York ‐ Stockholm 17.25 - 07.35

Program

Det finns många goda skäl till att vi väljer att göra resan just till New York. Resans tre coacher Brita Zackari samt Simon Forsberg och Louise Forsberg från Shape of Mind kommer inte bara att guida dig i träning utan även generöst dela med sig av alla sina personliga favoriter i staden som aldrig sover. Ta rygg på oss och upptäck spännande mat, bra secondhand-shopping och fantastiska sevärdheter.

Och så tränar vi förstås. Vårt mål är att du efter denna resa ska känna dig tryggare i din träning, tycka att träning är enkelt och få hjälp att få in träningen i ditt vardagliga liv så att du inte lägger av igen efter några veckor. Du väljer själv vilka och hur många pass du vill gå på. Under veckan har du även möjlighet att delta i två workshops med Simon Forsberg och Louise Forsberg som båda till vardags arbetar med träning, kost och mindset på Shape of Mind.  Du kommer att komma hem med helt nya verktyg för att kunna jobba med din motivation och dina mat- och träningsvanor.

Onsdag

15.00 - Incheckning på hotellet

16.00 - Spring/promenera bort jet lag i Central Park

18.00 - Välkomstmöte på hotellet med information om resan

18.30 - Middag

Torsdag

07.00 - Morgonjogg, power walk eller yoga i Central Park

10.00 - Britas föreläsning ”Jag hatar att träna”

16.30 - Löpteknik med Simon i Williamsburg. Vi bjuder på fruktmellis efter passet.

Fredag

07.00 - Morgonjogg, power walk eller yoga i Central Park

07.30 -  Styrketräning ”Back to basic” med Brita & Simon i Central Park.

16.30 - Rumpdödare från Brooklyn till Manhattan med Brita, Simon & Louise. Erkänt god pizzaslice i stadsdelen Dumbo i Brooklyn efter träningen, därefter går vi över Brooklyn Bridge till Manhattan för fortsatt strosande och upplevelse av Lower Manhattan.

Lördag

09.00 - Kom igång-löpning med Louise Forsberg i Central Park

09.30 - Intervallöpning med Simon Forsberg i Central Park

14.00 - Workshop ”Mindset/Motivation” med Simon Forsberg

Söndag

07.00 - Morgonjogg, power walk eller yoga i Central Park

09.30 - Workshop ”Mat, träning och självbild” med Louise Forsberg

12.00 - Utcheckning

17.25 - Hemresa

 • Good morning New York

  (Kom igång)-jogg, powerwalk eller yoga i Central Park är en start på dagen som bara måste upplevas. Några mornar kör vi även styrka ”Back to basic” med Brita Zackari och Simon Forsberg., övningar som du lätt kan ta med dig hem. 

 • Britas föreläsning ”Jag hatar att träna”

  I sin föreläsning pratar Brita på ett humoristiskt och inspirerande vis om att hata att träna men göra det ändå. Att hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sådant man känner sig dålig på. Frikostigt delar hon med sig av exempel ur vardagen och ger användbara råd och tips.

 • Rumpdödare från Brooklyn till Manhattan

  Brita bjuder på ett roligt och utmanande träningspass vid Brooklyn Bridge brofäste. Vi avrundar med en erkänt god pizzaslice som mellis och tar oss sedan till Manhattan över mäktiga Brooklyn Bridge.

 • Löpteknik Williamsburg

  Löpteknik!  När det gäller löpning är Simon Forsberg är något av en guru och nu har du möjligheten att med Simons hjälp komma igång eller utveckla ditt springande. Löpteknik-passet hålls på en spontanidrottsanläggning i stadsdelen Williamsburg i Brooklyn – träningsinspiration garanteras! Efter passet finns många guldkorn (mat och shopping) i trendiga Williamsburg som är väl värda ett besök.

Coacher

 • Brita Zackari

  Brita är högaktuell som författare med sin bok ”Jag hatar att träna” där hon bland annat skriver om hur vi kan hitta motivation där det inte finns någon, och våga göra sådant man känner sig dålig på. Brita är även programledare och föreläsare. Du har tidigare hört henne i Rix Morronzoo eller kanske sett henne leda SVT Plays sändning av Idrottsgalan 2017 . Hon har även medverkat i program som  Svett och Etikett, Flickvän på försök och Grym Kemi. Britas instagram i.hate.workout har över 60 000 följare och hon är en förespråkare för träning som blir av.

 • Simon Forsberg

  Simon har över 10 års erfarenhet som personlig tränare och KBT-terapeut. Han brinner för att förmedla verktyg inom träning och mindset. Han arbetar på PT-studion Shape of Mind men är kanske mest känd för Löpskolan.se och sitt pedagogiska och inspirerande coachande för lättare och skonsammare löpning. Simon älskar NYC och kommer förutom att dela med sig av allt han kan om träning i allmänhet och löpning i synnerhet, även hålla en workshop på temat mindset & motivation.

 • Louise Forsberg

  Louise är kostrådgivare och beteendevetare med stor kärlek både till NYC och till att våga testa nya grejer. Hon tränar själv inför sin första triathlon. Louise arbetar med kostvanor på Shape of Mind och förespråkar ett enkelt förhållningssätt till mat och träning – långt ifrån dieter och quick fix. I hennes workshop under veckan kommer du att få reflektera över ditt förhållningssätt till mat, träning och hur din självbild påverkar och påverkas av dina vardagliga beteenden.

Boende och mat

Vi bor på Empire Hotel, det moderna och snygga designhotellet i Upper West Side på Manhattan. Centralt beläget är det nära till bland annat Central Park, Columbus Circle och Lincoln Center. På takterrassen ligger en av hotellets barer som är mycket populär hos New York-borna själva. Hotellet har även en liten pool, på en annan takterrass, den är öppen mellan maj och september.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns flertalet träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna minst två pass per dag. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Bilder

Avgång

13 juni 2018

Reslängd

5 dagar

Pris

19 900 SEK