Träna på Amalfikusten – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Träna på Amalfikusten

Följ med till vackra Amalfikusten, som ofta nämns som en av de vackraste kuststräckorna i världen! Närmare paradiset än så här är det svårt att komma; olivlundar, vingårdar, citron- och apelsinodlingar kantar vägen längs Amalfikusten. Under en fullspäckad weekend tränar vi tillsammans med Sofia Åhman - träningsexpert i TV-programmet Go'kväll. Vi varvar träning, yoga, powerwalks och lättare vandring med utflykter till bland annat Sorrento och Positano. Vi besöker också en lantgård där de tillverkar traditionell italiensk mozzarella!

Avgång

3 april 2019

Reslängd

5 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

14 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Transfer till och från flygplatsen i Neapel
 • Boende 4 nätter, del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell

 • Halvpension, frukost och middag

 • Alla träningspass och vandringar enligt program
 • Utflykt till Sorrento
 • Besök på Mozzarellafarm
 • Utflykt med vandring och lunch längs Gudarnas stig

Tillval:

 • Enkelrumstillägg: 1500 kr

Flyginformation:

Flyg med Lufthansa via Frankfurt på utresan och via München på hemresan

3 april Stockholm - Frankfurt 06.05 - 08.15
Frankfurt - Neapel 09.30 - 11.25
7 april  Neapel - München 13.05 - 14.45
München - Stockholm 15:30 - 17.40

*Möjlighet att flyga från Köpenhamn finns, kontakta oss på info@goactivetravel.se

Program

Den här unika träningsresan har någonting för alla och du väljer själv vilket tempo du vill hålla. Träningen med Sofia är varierande, rolig och utvecklande! Förutom yoga, styrke- och konditionsträning kommer vi testa Soma Move, gå härliga powerwalks och gå en lättare vandring längs med Gudarnas stig tillsammans med Sofia.

På Towers hotel har vi både närhet till hav och strand. Vi kommer i första hand att träna utomhus och med en bra variation mellan olika typer av pass som garanterat kommer ge hela kroppen en rejäl boost. Om vädret inte tillåter flyttar vi träningen inomhus. Alla är välkomna att delta oavsett fysisk form, här jobbar alla utifrån vår egna förmåga. Det kommer självklart också finnas gott om tid för återhämtning, trevliga middagar och mingel!

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • SomaMove

  SomaMove, som bygger på intentionen att göra effektiva, flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Här arbetar vi med rörlighet, styrka, kondition, koordination och balans.

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

Coacher

 • Sofia Åhman

  Träningscoach

  Sofia är träningsexpert i TV-programmet Go´kväll, föreläsare och utbildad personlig tränare samt senior PT. Hon har tillsammans med TV-doktorn Gunilla Hasselgren skrivit träningsboken Nystart. Sofia är en mästare på att få människor att skratta, svettas och må bra och hennes träningspass är ofta fullbokade. Hon har jobbat på en rad träningsresor och älskar kombinationen av sol, upplevelser, träning, god mat och nya bekantskaper!

Boende och mat

Vi bor på 4-stjärniga Tower's Hotel Stabiae, som är vackert beläget vid kusten. Napolitanarna åker mer än gärna hit över helgen och spenderar sina semestrar här, precis såsom de antika romarna ofta gjort. Vem kan klandra dem när det är så vackert! Sorrento är dessutom största staden på Amalfikusten med ett rikt utbud av restauranger, barer och butiker.

Towers hotel har ett flertal faciliteter att erbjuda sina gäster som gym, privat strand och jacuzzi. Det går även att unna sig en behandling på hotellets spa-avdelning. Här finns också möjlighet till andra aktiviteter i närområdet som bland annat cykeluthyrning, snorkling och vindsurfing.

Hotellets restaurang erbjuder Medelhavsinspirerad mat med fokus på lokala råvaror. De har även ett rikligt urval av goda italienska viner. 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Och vi kommer alltid att ha alternativa övningar för de som har svårt att utföra vissa moment.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning. Du behöver även ha skor lämpade för träning. Eftersom det finns pool och spa möjligheter på hotellet så bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk.

Bilder

Avgång

3 april 2019

Reslängd

5 dagar

Resenärer

30 platser

Pris

14 900 SEK