Triathlon Camp Mallorca – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Triathlon Camp Mallorca

2 platser kvar pris gäller utan flyg

Triathleter på alla nivåer är välkomna med till träningsmeckat Mallorca och denna fantastiska triathlonresa. Vare sig du är nybörjare som vill testa triathlon för första gången eller tävlingsaktiv som önskar bättre resultat, så kommer du under ledning av Andreas Lindén få ta del av det bästa triathlonsporten har att erbjuda. Vi åker i en liten grupp vilket gör att det finns utrymme för mycket individuella tips och feedback.

Avgång

14 april 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

12 900 SEK
Endast 3 platser kvar!

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Direktflyg med SAS Stockholm - Palma t/r
 • Del i dubbelrum 7 nätter*
 • Halvpension på hotellet
 • Transfer till hotell från flygplats t/r
 • All träning enligt program
 • Alla föreläsningar enligt program

Tillval:

Enkelrumstillägg -  2900 kr

Cykelhyra - Välj mellan två modeller. Läs mer om cyklarna under inför resan längre ner på sidan

 

Ta med familjen:

På denna resa kan du ta med familjen eller vänner som inte vill delta i träningen.

Pris icke tränande: 10 900 kr
Barn 0-2 år: 500 kr
Barn 3-12 år: 2500 kr
I barnpriset ingår inte flyg.

Övrigt:

En lokal turistskatt tillkommer och betalas av direkt till hotellet vid incheckning.

 

Flyginformation:
Direkt flyg med SAS
14 april Stockholm/Arlanda‐Palma Mallorca 05.55 -  09.40
21 april Palma Mallorca‐Stockholm/Arlanda 20.05 - 23.45

Program

Du kommer garanterat att utvecklas som triathlet på Lindén Triathlon Camp, vare sig du är nybörjare, motionär eller tävlingsaktiv. Under veckan fokuserar vi på grenspecifik träning: simning, cykling och löpning. Träningen kommer att vara tävlingsförberedande och inriktad på teknik. Tillskillnad från andra triathlonresor så reser vi i en liten grupp på max 30 personer och sätter stor vikt vid personlig feedback.

Lägrets huvudfokus ligger på cykling och vi rivstartar triathlonsäsongen med hela 6 cykelpass denna vecka. För att alla ska få ut det mesta möjliga av träningen delar vi in oss i grupper med en rutinerad ledare som kan ge individuella tips.

Vi har en simbassäng på hotellområdet där vi kör en del av våra simpass.  Dessutom bor vi bara 200 meter från stranden. Vi kommer förstås även att simma i havet men då med våtdräkt. Under veckan blir det ungefär 5-6 simpass med en coach på kanten eller i vattnet när det kommer till öppet vatten simning.

Även om vi lägger lite mindre fokus på löpningen under Lindén Triathlon Camp kommer vi ändå att ha 3 löppass varav ett längre runt en otroligt fin men lite tuffare vandringsled. Som är en upplevelse. Denna löpning kommer vi dela upp två grupper.

Lindén Triathlon Camp kommer förstås även att bjuda på tre föreläsningar/workshops om mental träning, simning och cykling.

 • Cykling

  Vi tar tillvara på den magiska cyklingen på Mallorca. Under veckan kommer vi utveckla vår cykling mycket och på programmet finns intervaller, backpass likaväl som långpass där fokus är på upplevelsen. Vi kommer också lära oss cykla i grupp och prova på belgisk kedja.

 • Simning

  Under veckan kommer vi simma både i pool och i öppet vatten. Passen kommer vara en kombination av teknik och serier. Det finns utrymme för feedback från vår simcoach.

 • Löpning

  Löpningens fokus är på löpteknik samt att vi kör brickpass, det vill säga löpning efter cyklingen. Veckan kommer också bjuda på ett fantastiskt vackert långpass på ett av Andreas Lindéns smultronställen. Här får vi njuta av utsikten och även ta ett dopp på vägen för den som vill.

Coacher

 • Andreas Lindén

  Triathloncoach

  Andreas Lindén är en professionell triathlet och ex-cykelproffs från Borås med träningsbas på Mallorca. Andreas är känd för sin passion för utmaningar och gjorde Superklassikern 2010 under 24 timmar!

Boende och mat

Valentin Playa de Muro ligger i en stor trädgård omgiven av pinjeskog med bara några hundra meter till stranden. Vi bor i luftkonditionerade bungalows med privata terrasser och solstolar. I varje bungalow finns en vardagsrumsdel med satellit-TV och ett pentry med mikrovågsugn och kokplattor.  På Valentin Playa de Muro finns även ett gym, bastu och en idrottsplan för fotboll, basket eller tennis.

I resans pris ingår frukost och middag som vi äter på hotellet. Lunch äter vi på någon av Playa de Muros restauranger eller under ett stopp på ett längre cykelpass.

Inför resan

Jag vill hyra cykel, hur fungerar det?

Du kan välja mellan två olika cyklar.
NWB Fanatica - Carbon ram, Shimano Ultefra 6700 30 speed, DT Swiss wheelset.
Pris 1600 kr per vecka. Finns i storlekarna 54-56-58-60-62

Eller
CUBE AGREE di2
Ram:  Carbon HM
Drivetrain: Shimano Ultegra di2 Compact
Bromsar: Shimano Dual Pivot
Hjul: DT Swiss R3SL
Pris 2000 kr per vecka. Finns i storlekarna S, M, M/L,L

Du bokar din cykel som tillval när du gör bokningen. Vi reserverar oss för att cyklarna kan vara slut.

Kan jag ta med mig min familj på resan?
Du kan ta med dig din familj på denna resa. Vuxen som inte vill träna kostar 10 900 kronor. Barn mellan 0-2 år betalar 500 kr. Om ditt barn fyllt 2 år men inte fyllt 12 vid hemresa blir det mest förmånligt för er att boka separat flyg. Barnets pris blir då 2 500 kr exklusive flyg. Go Active Travel kontaktar dig vid bokning och hjälper dig att boka flyg för din familj.

Varför ska jag resa med Go Active?
Det enkelt och bekvämt att resa med oss. Det är bara att boka resan så sköter vi resten. Vi har valt ut de bästa hotellen, restaurangerna och coacherna för respektive resa så att du kan fokusera på att ha kul. Vi välkomnar alla som gillar att träna och du väljer själv på plats hur stor just din utmaning blir. Våra kunniga coacher planerar resan med tid för både tuffare utmaningar, upplevelser och återhämtning.

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Denna resa passar alla som är nyfikna på triathlon och vill göra sin första tävling eller förbättra sin tidigare resultat. Under resan kommer deltagarna att delas upp i grupper utifrån sina fysiska förutsättningar, vilket gör att alla kommer alla få bästa möjliga förutsättningar för att utvecklas.

Kan jag resa ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer eftersom ni delas upp i grupper och får utmaningar efter era egna förutsättningar. Vi samlas sedan glada och nöjda vid middagsbordet och vid andra gemensamma aktiviteter.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par ombyten för träning eftersom vi kommer träna minst två pass per dag. Du behöver skor lämpade för löpning. Du bör också ta med badkläder, simglasögon och eventuell badmössa för simning i bassäng. Om du har och vill kan du ta med en våtdräkt för simning i öppet vatten, det är dock inget krav. Vi rekommenderar också att du har med lite extra energiintag som bars eller liknande.

Jag vill ha med min cykel hur gör jag då?
Du som har och vill kan ta med dig din cykel, meddela oss i så fall när du bokar din resa. Det tillkommer en extra kostnad för cykeln på flyget, Go Active bokar in den som specialbagage men du måste själv betala i samband med incheckning. Priset blir oftast mer fördelaktigt om du checkar in på nätet eller i selfservice på flygplatsen. Cykeln packas bäst i en cykelväska. Om du inte har cykelväska ska styret vridas ett kvarts varv, pedaler måste skruvas av och luften släppas ur däcken.

Vad innebär boende - del i dubbelrum?
Del i dubbelrum innebär att du bokar en del i ett dubbelrum som du sedan får dela med en annan resenär av samma kön som också önskar detta. Sängarna är separerade.

Bilder

Avgång

14 april 2018

Reslängd

7 dagar

Pris

12 900 SEK
Endast 3 platser kvar!