Wellness week på Mallorca
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Wellness Week Mallorca

Må Bra-vecka med träning på Mallorca, bara för tjejer. Fyll på energiförrådet med lustfylld träning, sol, bad, god mat och sköna stunder i en inspirerande miljö. Resan leds av livsstils- och hälsoprofilen Shirin Djavidi.

Avgång

8 september 2017

Reslängd

7 dagar

Pris

13 900 SEK
Endast 3 platser kvar!

Reseinformation

Allt detta ingår: 

 • Flyg tur och retur från Stockholm

 • Transfer till och från flygplatsen
 • Del i dubbelrum 7 nätter
 • Fem luncher på hotellet
 • Halvdagsutflykt med vandring
 • Två middagar på restaurang
 • Workshop i raw food
 • All träning enligt program
 • Alla föreläsningar enligt program
 • Svensk reseledare 

Möjlighet att välja till:

 • Enkelrum i mån av plats
 • Avresa från annan ort

 

Övrig information:

En lokal turistskatt om 1,10 euro per person och natt tillkommer och betalas direkt till hotellet vid incheckning. 

Flygtider:

Direktflyg med SAS

08 september Stockholm Palma 06.05 09.50 

15 september Palma Stockholm 10.40 14.20 

Program

Mallorcas mysfaktor är hög med långa inbjudande stränder, lummiga apelsinlundar, hippa shoppingkvarter och läcker Medelhavsmat. Under veckan tränar vi yoga, kondition och styrka under tuffa och roliga pass, både på stranden och i havet. Du utmanar hela tiden dig själv och får konkreta tips och personlig feedback av den erfarna coachen Shirin Djavidi. Träningen anpassas helt efter dina förutsättningar och önskemål.

Vi gör yoga i soluppgången med utsikt över havet och Palma. Vi upptäcker Palma genom Urban Training och gör en halv dags vandring över de vackra Tramuntanabergen ner till apelsindalen Soller. Det blir också en raw food-workshop med Palmas egen hälsoprinsessa Petra Wigermo som lär oss hur vi kan äta lite nyttigare och må så mycket bättre. 

Veckans tema är att hur man bäst tar hand om sig och på denna resa praktiserar vi det vi lär. Vi äter gott, har roligt tillsammans och njuter av en avspänd samvaro. Självklart finns det tid till avkoppling på stranden och sköna spa-behandlingar. Vi bor i Palma på ett charmigt retrohotell med tydliga influenser från ett spralligt 50- och 60-tal. Hotellet ligger i en lummig trädgård i den lugna stadsdelen Son Armadams med gångavstånd till både centrum, strandpromenaden och den hippa stadsdelen Santa Catalina.

Denna träningsresa är endast för tjejer och särskilt för dig som behöver en paus i vardagen för att få ny inspiration och komma igång med din träning.

 • Urban training

  Detta träningspass blandar styrka och kondition, Vi tar oss genom Palma och använder de naturliga träningsredskap (bänkar, trappor och husväggar) staden har att erbjuda.

 • Yoga

  Vi tränar yoga i Bellverparken med en fantastisk utsikt över hela palmabukten. Det är en magisk plats. Yogan utgår från Hatha yoga som är en fysisk men enkel yogaform. Alla kan delta även du som inte tränat yoga tidigare.

 • Vattenträning

  I september är temperaturen i havet runt 26-28 grader och vi kör ett roligt träningspass med vattnet som motstånd.

 • Workshop – Så gör du raw food enkelt hemma.

  På denna workshop med Petra Wigermo får du verktyg för att kunna komplettera din kost med raw food på ett enkelt och gott sätt. Vi kommer bland annat att lära oss om groddning och hur vi kan tillverka vår egen mandelmjölk.

 • Föreläsningar

  Shirin kommer att föreläsa om inre och yttre motivation. Hur kan du komma igång med din träning? Varför tränar du? Hur kan du bli bäst på det du gör? Genom Shirins föreläsning kommer du att få redskap för att kunna skapa dig en hållbar livsstil. 

 • Utflykter

  Ingen resa till Mallorca är komplett utan att ha fått uppleva den fantastiska bergskedjan Sierra de Tramuntana, Mallorcas ryggrad. Vi tar oss med buss till den lummiga och grönskande nordvästra delen av ön och vandrar ner till trevliga Soller. Vi gör ett lunch- eller fikastopp halvvägs på det fantastiska fiket Son Miro. Om solen skiner och vi blir badsugna kan vi välja att fortsätta ner till den lilla mysiga byn Puerto Soller för ett dopp i havet innan lunch. Vi stannar och lär känna Soller en stund innan bussen tar oss tillbaka till hotellet. 

 • SKY Training

  Sky Training är en träningsmetod som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga. I SKY Training är det viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Veckan med Shirin kommer att bjuda på en hel del härlig SKY Training. Vi har inga redskap, utan använder oss själva som motstånd. 

 • Trappträning

  Vi kör ett roligt och utmanande pass som visar hur effektivt det kan vara att använda trappor i sin träning.

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

Boende och mat

Araxa Hotel är ett charmigt och familjärt retrohotell i 50–60-talsstil. Hotellet ligger i en lummig trädgård i den lugna och trendiga stadsdelen Son Armadams med gångavstånd till Palmas katedral och strandpromenaden. På hotellet finns ett gym och ett mysigt poolområde med snackbar.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns flertalet träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna minst två pass per dag. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Bilder

Avgång

8 september 2017

Reslängd

7 dagar

Pris

13 900 SEK
Endast 3 platser kvar!