Wellness Weekend i Palma – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Wellness Weekend i Palma

Under en härlig weekend i Palma kombinerar vi yoga och träning med föreläsningar och workshops kring inredning. Så klart blir det goda middagar och tid för shopping och avkoppling. Helt klart en riktig wellnessresa till solen när det är som mörkast här i Sverige. Passa även på att smygstarta din julklapps inhandling i Palma, så slipper du julstressen hemma!

På denna resa fokuserar vi på livsstil tillsammans med inredning och glädjen i att skapa och ha ett vackert och harmoniskt hem – en plats där du trivs, kan koppla av och ’ladda dina batterier’. Du kommer att få delta i en ’hands-on-workshop’ om inredning. Ta med dig en bild på ett rum därhemma som du vill ha hjälp med. Tillsammans med våra experter får du sedan hjälp att skapa en ’moodboard’ att ta med dig hem som hjälp när du skapar ditt drömhem!

Vi kombinerar inspirerande aktiviteter med yoga, styrke- och konditionsträning för hela kroppen.  När du kommer hem från denna resa har du fått ny inspiration till såväl din träning som till ditt hem.

Avgång

15 november 2018

Reslängd

3 dagar

Resenärer

20 platser

Pris

11 900 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Boende del i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Lunch på ankomstdagen
 • Två middagar
 • Daglig yoga
 • Daglig träning
 • Föreläsning om inredning
 • Workshop i inredning
 • Transfer

Flygtinformation:
15 november Stockholm- Palma 06:25 – 10:05
18 november Palma- Stockholm 10:40 – 14:25

 

Program

På denna härliga weekend till Palma kommer vi att få en massa rolig och givande träning tillsammans med Shirin. Vi börjar dagarna med yoga och kommer även att få prova på Urban Training, trappträning och bli guidade i träningskonceptet SKY-training. Detta är träningskoncept som passar alla oavsett nivå.

Vi kommer också att få en intresseväckande föreläsning om inredning och om de senaste trenderna inom inredningskonsten, där också Palmas undersköna omgivningar får bilda bakgrund och inspiration.

Du kommer också att få skapa en ’moodboard’ med hjälp av vår inredningsarkitekt och designer. Här har du möjlighet att ta med en bild på ett rum som du vill göra om. Besök gärna Lidby Clark's hemsida för att läsa mer om företaget och inspireras av härliga inredningsbilder! https://www.lidbyclarkeinteriors.com/  

Så klart finns det utrymme för egen tid till att upptäcka Palma, sitta i solen och njuta av en god kopp kaffe eller varför inte passa på att shoppa några tidiga julklappar både till dig själv och andra.

 • SKY Training

  SKY Training är ett träningskoncept som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
  I SKY Training är det viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.skytrainingbyshirin.com

 • Yoga med Shirin Djavidi

  Shirins yoga utgår från Hatha yoga som är en fysisk men enkel yogaform. Alla kan delta även du som aldrig provat yoga tidigare.

 • Workshop inredning

  Du kommer att få delta i en ’hands-on-workshop’ om inredning. Ta med dig en bild på ett rum därhemma som du vill ha hjälp med. Tillsammans med våra experter får du sedan hjälp att skapa en ’moodboard’ att ta med dig hem som hjälp när du skapar ditt drömhem!

 • Föreläsning tema inredning

  På denna föreläsning kommer Malin och Lindy guida er kring hur du kan tänka när det kommer till att skapa ditt drömhem. Enkla knep som gör stor skillnad. Dessutom kommer de prata lite om trender och olika stilar. 

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

 • Lidby Clarke Interiors

  Lidby Clarke Interiors drivs av Malin Lidby och Lindy Clarke.  Under flera år drev Malin företag i Sverige under Lidby Living och Lindy drev Thompson Clarke Interiors på Nordirland. De träffades på Mallorca och deras gemensamma passion för inredning gjorde att det skapade företaget Lidby Clarke Interiors baserat på Mallorca.


   

Boende och mat

Vi bor i modernt inredda rum på det fyrstjärniga boutiquehotellet Isla de Mallorca. Hotellet har både pool och ett härligt spa och ligger i det trendiga området Son Armandams med gångavstånd till alla trevliga restauranger i Santa Catalina samt till strandpromenaden och shoppingen på Passeig del Born.

I resans pris ingår del i dubbelrum.

I resans pris ingår frukostbuffé, lunch på ankomstdagen och två gemensamma middagar

Inför resan

Bilder

Avgång

15 november 2018

Reslängd

3 dagar

Resenärer

20 platser

Pris

11 900 SEK