Wellness Weekend Loka Brunn – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Wellness Weekend Loka Brunn

Behöver du komma iväg en helg för att ladda batterierna?
Längtar du efter att få uppleva något nytt och energipåfyllande och njuta av god mat, utmanande, mjukgörande och kul träning, uppblandad skön vila? Då är denna träningsweekend med wellnessexperten Annette Lefterow och PT'n och motivatorn Elin Härkönen, kanske precis det du ska unna dig.

Här erbjuder vi en helg fullspäckad av kul träning, avkopplande yoga och intressanta föreläsningar men också med gott om tid för den så viktiga återhämtningen på Loka Brunns fina spa i mycket rogivande omgivningar. Under den här helgen får du verkligen möjlighet att hitta den typ av träning som passar dig samt, testa och utmana dig inom nya sporter och lära dig mer om hälsa, motivation och en balanserad livsstil.

Avgång

17 maj 2019

Reslängd

3 dagar

Resenärer

50 platser

Pris

4 995 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Boende 2 nätter med del i dubbelrum inklusive helpension.
 • Frukostbuffé
 • Lunchbuffé
 • 2 st. 2-rätters middagar exkl. dryck
 • Eftermiddagskaffe med hembakat
 • All yoga, träning och föreläsningar med Annette och Elin.
 • Fri Entré till Vattensalongen med unika spaupplevelser.

Tillval:

 • Enkelrumstillägg 300 kr
 • Dryck till maten
 • Eventuella spabehandlingar

Ta dig till Loka Brunn:

Med bil:
ca 3 timmar från Stockholm
ca.3 tim.45 min. från Göteborg

Med tåg:

Till Degefors eller Örebro, därefter buss och/eller taxi. För mer info se länk

 

 

Program

Helgen på Loka Brunn ger möjlighet till härlig träning i många former tillsammans med våra coacher och tränare, samtidigt som vi njuter av Loka Brunns härliga omgivning och Vattensalongen som vi har fri entre till. Här finns även en Spa-avdelning där du kan välja att lägga till en skön och avkopplande behandling. Vi får ta del av spännande och motiverande föreläsningar av både Elin och Annette som har mycket att berätta och dela med sig av. Vi fyller dagarna med träning i varierad form!

 - Powerwalks och Löpning

 - Träning, Yogalates, Yogallet, Ayurvedisk yoga och Anelow (självmassage och meditation) och Yoga med Annette

 - Träning, boxning, Pilates, funktionell träning och handstående med Elin

 - Föreläsningar med både Annette och Elin

Våra måltider serveras i Stora Societetshusets och eftermiddagsfika, med hembakat, intas i salongerna på Loka Brunn.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Löpning

  De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Med löpskolning och rätt teknik kan du dessutom utveckla din löpning.

 • Yoga

  Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

 • Meditation

  Meditation är olika tekniker för att förändra sinnet, träna din uppmärksamhetsförmåga, motverka ältande tankar, öka din närvaro, stärka dina inneboende förmågor och arbeta mot dina mål. Alla kan lära sig att meditera!

 • Ayurvedisk yogaworkshop med Annette Lefterow:

  Denna yoga är speciellt utformad för att balansera vata, pitta och kapha. Vi börjar med en kortare föreläsning om Ayurveda och du får göra ett enklare test för att se hur dina doshor står. Denna workshop ger dig verktyg att ta med hem för att ta hand om dig själv.

 • Träna med Elin "BREAK IT and you will MAKE IT"

  Träna med Elin och du kommer få se och uppleva träning från ett annat perspektiv. Handstående har nämligen blivit hennes nisch. Men det viktigaste Elin vill förmedla till andra är att träning kan vara roligt, träning ska få oss att må bra och att alla är nybörjare i början.

Coacher

 • Annette Lefterow

  Wellnesscoach

  Annette har över 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans. Hennes stora passion i livet är att hjälpa andra att må bra.
  Under åren har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga och pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Annette har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker samt skapat ett eget TV-format, Wellness-skolan.

 • Elin Härkönen

  Elin är en före detta elitidrottare inom gymnastik (på hästar) med flera mästerskapstitlar i bagaget och lever idag för att inspirera, motivera och hjälpa andra att leva det bästa möjliga livet.


  Ett starkt, lyckligt och hälsosamt liv både inifrån och ut. Hon vet av egen erfarenhet hur fort livet kan förändras och det är ett mirakel att hon står här idag starkare än någonsin och driver BREAK IT and you will MAKE IT, en verksamhet inom personlig träning och Health coaching. Träna med Elin och du kommer få se och uppleva träning från ett helt annat perspektiv, handstående har nämligen blivit hennes nisch!

Boende och mat

Strax norr om Karlstad och Örebro, mitt i Bergslagens skogar, ligger Loka Brunn sen trehundra år tillbaka.

Än i dag är Loka Brunn en plats för rekreation, avkoppling och välmående. Sedan 2007 ägs och drivs anläggningen av familjen Spendrup och traditionen som kurort lever vidare.

Stora Societetshuset är den klassiska samlingspunkten på Loka Brunn. I den vackra byggnaden från 1912 finns restaurang och fina salonger där man gärna slår sig ned i en skön fåtölj.

Hotellrummen är inredda i ljusa färger och alla rum har sängar från Carpe Diem. Dessutom erbjuds en kuddmeny, där du väljer den kudde som passar dig och din sömn bäst.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Vi kommer att göra daglig yoga som kan anpassas efter din nivå men du kanske får mest ut av resan om du har yogat någon gång tidigare. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla deltar efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för yoga. Gärna yogamatta om du har. Eftersom det finns pool på hotellet  bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk.

Bilder

Avgång

17 maj 2019

Reslängd

3 dagar

Resenärer

50 platser

Pris

4 995 SEK