Wellness Weekend Mallorca – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Wellness Weekend Mallorca

På denna härliga långweekend till Mallorca har vi lyxat till det lite extra när det gäller allt från träning och yoga till boende och upplevelser. Det är inte bara en vanlig träningsresa, det är en weekend där vi boostar oss själva inifrån och ut. Vi yogar och tränar med Shirin Djavidi, får shoppingtips från stylistproffset, Siroun Forsberg och dansar oss svettiga med Tania ”Zumbatwinz” Ginard.
Naturligtvis finns det även tid att njuta av sol och bad och upptäcka allt Palma har att erbjuda.

Avgång

1 maj 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

11 500 SEK
Fullbokad!

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur från Stockholm
 • Transfer
 • Boende i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Lunch vid ankomst
 • Två middagar
 • Träning med Shirin Djavidi
 • Stilföreläsning med Siroun Forsberg
 • Zumba med Tania Ginard

Tillval:

Enkelrumstillägg: 2800 kr

Övrigt:

En lokal turistskatt tillkommer och betalas av direkt till hotellet vid incheckning.

Flyginformation:

Direktflyg med SAS
1 maj 07.25 - 11.10
5 maj 20.05 - 23.45

Program

På denna härliga weekend får vi prova på en massa rolig och givande träning. Tillsammans med Shirin yogar vi i soluppgången och blir guidade i träningskonceptet SKY-training där vi får utmana oss själva i både styrka och kondition utifrån våra egna förutsättningar.

Yoga och fysträningen bygger styrka inifrån, medan stylisten Siroun boostar oss från utsidan med tips om hur vi ska hitta vår personliga klädstil utifrån hennes devis ”slopa basgarderoben”.

Eftersom det här är en weekend med det lilla extra, kommer vi att bo på det fina Isla de Mallorca som erbjuder både pool, spa och härliga kroppsbehandlingar, allt bara en kort promenad från det sprudlande området Santa Catalina.

 • SKY Training

  SKY Training är ett träningskoncept som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
  I SKY Training är det viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.skytrainingbyshirin.com

 • Yoga med Shirin Djavidi

  Shirins yoga utgår från Hatha yoga som är en fysisk men enkel yogaform. Alla kan delta även du som aldrig provat yoga tidigare.

 • Stilföreläsning med Siroun Forsberg

  Tv4s stylist proffs Siroun Forsberg hjälper oss med tips och råd om hur du kan klä dig smartare enligt hennes devis ”slopa basgarderoben”

 • Zumba

  Tillsammans med Tania Ginard som är den ena tvillinghälften av de kända systrarna ”zumbatwinz”. Hon kommer få oss att skaka rumpa och få den rätta latino känslan i höfterna.

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

Boende och mat

Vi bor i modernt inredda rum på det fyrstjärniga boutiquehotellet Isla de Mallorca. Hotellet har både pool och ett härligt spa och ligger i det trendiga området Son Armandams med gångavstånd till alla trevliga restauranger i Santa Catalina, strandpromenaden och shoppingen på Passeig del Born. I resans pris ingår del i dubbelrum.

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns en stor mängd träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Vad innebär del i dubbelrum?
Del i dubbelrum innebär att du delar rum med en annan deltagare på resan av samma kön. Om du reser tillsammans med någon delar ni givetvis rum. Om du vill ha eget rum kan du välja detta som tillval när du bokar resan.

Jag vill flyga från annan ort än Stockholm hur gör jag då?
Det går bra att flyga från annan ort än Stockholm. Go Active Travel hjälper dig gärna att boka ett flyg som passar dig. Vi gör en justering på resans pris. Om du kommer samtidigt som gruppen så ingår transfer men kommer du på andra tider så ingår inte transfer.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna minst två pass per dag. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Bilder

Avgång

1 maj 2018

Reslängd

4 dagar

Pris

11 500 SEK
Fullbokad!