Wellness Weekend Mallorca – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Wellness Weekend Mallorca

Låter inte weekend med yoga, träning, god mat och upplevelser på Mallorca härligt?

Följ då med på vår Wellness Weekend till denna underbara ö där vi börjar dagarna med härlig yoga för att sedan koppla av i solen och köra något roligt träningspass. Vi utforskar också det genuina Mallorca och besöker lördagsmarknaden i Santanyi och tar oss ett bad på någon av Mallorcas gömda stränder.

Vi bor ett stenkast från Santa Catalina och Palmas sprudlande restaurang och nattliv.

Wellness Weekend är den perfekta resan för dig som vill ha en aktiv men ändå avkopplande semester.

Avgång

1 maj 2019

Reslängd

4 dagar

Resenärer

13 platser
Endast 2 platser kvar!

Pris

11 800 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Direktflyg Stockholm - Palma
  (OBS! Finns endast en plats kvar på gruppflyget)
 • Transfer till och från flygplatsen i Palma
 • Boende del i dubbelrum
 • Daglig frukostbuffé
 • Två luncher
 • Välkomstmiddag
 • Daglig yoga
 • Daglig träning
 • Utflykt till marknaden i Santanyi

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Tillval:

Enkelrumstillägg:  2800 kr

Flyginformation

Direkt flyg med SAS.
1 maj Stockholm - Palma 07:10 - 10:50
5 maj Palma - Stockholm 11:10 - 14:50
(Möjlighet finns att boka flyg från andra avreseorter än Stockholm)

 

Program

På denna härliga weekend till Palma kommer du få prova en massa rolig och givande träning tillsammans med Shirin. Vi börjar dagarna med yoga på vår magiska plats med utsikt över Palma. Under dagen blir det 1-2 andra träningspass som varierar från trappträning till Urban training och strandfys. Roligt och varierande helt enkelt där inget pass är det andra likt. 

Mellan träningspassen finns det tid att koppla av vid poolen på hotellet, strosa runt i stan eller lägga sig på stranden.

Shirin som bor på Mallorca kommer även ta oss med till en av hennes favorit byar och dess lördagsmarknad. Här får vi chans att uppleva det genuina Mallorca och kanske hittar vi något roligt att ta med oss hem. Efter lunch åker vi ner till en av öns orörda stränder.

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • SKY Training

  SKY Training är ett träningskoncept som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
  I SKY Training är det viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.skytrainingbyshirin.com

 • Yoga med Shirin Djavidi

  Shirins yoga utgår från Hatha yoga som är en fysisk men enkel yogaform. Alla kan delta även du som aldrig provat yoga tidigare.

 • Upplev det genuina Mallorca

  Vi besöker den stora lördagsmarknaden i Santanyi. Förutom marknanden är Santanyi en genuin by med flera mysiga butiker och torg där det serverar såväl gott kaffe som färskpressad apelsinjuice. Efter lunch åker vi till en av Mallorcas orörda stränder och njuter av eftermiddagssolen.

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Träningscoach

  Shirin har arbetat med och skrivit om träning i snart 20 år. Hon har en gedigen meritlista som författare, yogalärare, personlig tränare, föreläsare och inspiratör. För Shirin handlar det om att försöka få alla bitar på plats i livet för att kunna bli en så lycklig, stark och frisk människa som möjligt. ”Hälsan är det viktigaste vi har. Har vi inte hälsan, både fysiskt och mentalt, har vi ingenting.”

Boende och mat

Vi bor i klassiskt inredda rum på det trevliga boutiquehotellet Isla de Mallorca. Hotellet har både pool och ett härligt spa och ligger i det trendiga området Son Armandams med gångavstånd till många trevliga restauranger i Santa Catalina samt till strandpromenaden och shoppingen på Passeig del Born.

I resans pris ingår del i dubbelrum, daglig frukostbuffé, två luncher och en gemensam välkomstmiddag.

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk.

Bilder

Avgång

1 maj 2019

Reslängd

4 dagar

Resenärer

13 platser
Endast 2 platser kvar!

Pris

11 800 SEK