Yinyoga- och Meditationsretreat med Åsa Nyvall – GoActiveTravel
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Yinyoga- och Meditationsretreat med Åsa Nyvall

Vad säger du om att få en helg i stillhet med dig själv? Tillsammans med andra men med fokus på dina egna tankar, känslor och upplevelser. Inga prestationer. Inga krav. En helg som du ägnar åt avslappnande meditationer, rofylld yinyoga, en inspirerande föreläsning, god mat och sköna promenader i tystnad i en helt magisk miljö. Som en oas i en kravfylld stressad tid. Välkommen med på vårt yinyoga- och meditationsretreat med Åsa Nyvall.

 

Avgång

1 juni 2018

Reslängd

2 dagar

Pris

5 500 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Boende i lägenhet
 • Två rikliga frukostbufféer
 • En lunch
 • En trerätters middag
 • En tvårätters middag
 • Yoga enligt programmet
 • Föreläsning enligt programmet

 

Så tar du dig dit:

Gården ligger strax söder om Vellinge, på E6/E22 mellan Malmö och Trelleborg. Om du åker bil tar du avfart nr 6 Håslöv E 6, Ängavallens väg 17-9.

Du kan också åka buss eller tåg + buss. Regionbuss 146 (Malmö-Trelleborg) och 346 (Hyllie-Trelleborg) stannar vid Håslöv E6, cirka 600 m från Ängavallen.

Program

Behöver du ett avbrott från en stressig vardag? En stund för dig själv där du får en möjlighet till eftertanke och reflektion på ett härligt, okomplicerat och skönt sätt.

Följ med till en makalöst fin plats, skånska Ängavallen strax utanför Malmö. Hit är det lätt att ta sig och väl på plats känns det som man kliver in i ett litet paradis.

Vårt  yinyoga- och meditationsretreat är en fantastisk möjlighet för dig som vill komma iväg en helg,  fördjupa dig i yoga och fokusera på dig själv. Vi bor bra, äter gott och har det bra, helt enkelt.  Vi kommer att vara en liten och intim grupp som ger de bästa förutsättningarna för att alla ska kunna hitta lugnet och få en bra helg.

Programmet är preliminärt men kan komma att se ut som nedan.

Fredag
15.00                Välkomna!
15.30                Yinyoga (75 min)
17.00 - 18.00    Föreläsning
19.00                Middag
20.30                Egen reflektionstid

Lördag
07.30 - 08.00    Meditation 
08.00 - 08.30    Promenad i tystnad
08.30 - 11.00    Frukost & egen reflektionstid 
11.00 - 12.00    Yinyoga (60 min)
12.00 - 14.30    Lunch & egen reflektionstid
14.30 - 17.00    Långt rogivande yinyogapass (150 min)
19.00                Middag 

Söndag
07.30 - 08.00   Promenad i tystnad
08.15 - 09.30   Yinyoga & meditation (75 min)
09.30               Frukost & tack för helgen

 • Meditation

  Meditation är olika tekniker för att förändra sinnet, träna din uppmärksamhetsförmåga, motverka ältande tankar, öka din närvaro, stärka dina inneboende förmågor och arbeta mot dina mål. Alla kan lära sig att meditera!

 • Yinyoga

  Yinyogan har en lugnande och återhämtande effekt på både kropp och själ. Varje position hålls i minst 3-5 minuter. Vi vill komma åt kroppens fascia, bindväv. Och istället för att prestera vill vi gå djupt in i positionen och hålla varje position en längre stund. Det ingen skillnad om du är nybörjare eller har yogat länge, yinyogan passar alla.

Coacher

 • Åsa Nyvall

  Yogacoach

  Åsa Nyvall är förutom yinyogainstruktör även certifierad samtalsterapeut, parterapeut och coach. Hon leder regelbundet klasser inom både yoga och meditation och håller föreläsningar och workshops. Hon är dessutom expert för ToppHälsa, skribent och bloggare. Inlägget " 10 saker du önskar att andra förstod när du drabbats av utmattningssyndrom" i tidningen Topphälsa blev 2016 års mest delade. Tillsammans med Annika Sjöö gav hon 2018 ut kokboken Mativation. 

Boende och mat

Det är ingen tillfällighet att vi valt Ängavallen för vårt yinyoga- och meditationsretreat. Ängavallen ligger mitt på den skånska slätten, här har du fälten och djuren runt knuten och Sveriges kanske bästa badstrand på cykelavstånd. Rummen på Ängavallen är vackert utformade och 100 procent ekologiska  precis som allt annat på Ängavallen, från det handslagna teglet på fasaden till de bekväma sängarna.

Vi bor på Möllegården, en trelängad skånegård med åtta lägenheter. Varje lägenhet är utrustad med fyra bäddar, två på bottenvåningen och två på sovloftet. Alla lägenheter har utgång till den vackra innergården.

Du kommer sova gott i lakanen av 100 procent ekologisk bomull och utvilad vakna upp till den ekologiska och näringsrika frukostbuffén.

I resans pris ingår även en lunch, en tvårättersmiddag och en trerättersmiddag.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Vi kommer att göra daglig yoga som kan anpassas efter din nivå men du kanske får mest ut av resan om du har yogat någon gång tidigare. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. På denna resa hoppas vi att du får utrymme för egna tankar och reflektioner. 

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för yoga och skor för promenader. Ni har nära till havet så modiga kanske vill ta med en baddräkt för ett försommardopp.

 

Bilder

Avgång

1 juni 2018

Reslängd

2 dagar

Pris

5 500 SEK