Yoga resort i Marocko
08 409 106 87 info@goactivetravel.se

Yoga-retreat i Marocko

Yoga och meditation i magiska Marrakech! Dagliga yogaklasser och guidad meditation med fokus på styrka och rörlighet. Och förstås tid på egen hand i en miljö som är som hämtad ur Tusen och en Natt.

Avgång

4 november 2017

Reslängd

7 dagar

Pris

9 900 SEK
Endast 6 platser kvar!

Reseinformation

Allt detta ingår: 

 • Del i dubbelrum på riad
 • Dagliga yogaklasser
 • Frukost
 • Tre middagar
 • En Ayurveda workshop

  Program

  Go Actives yoga-retreat passar alla, oavsett tidigare erfarenhet och ålder. Vår yogainstruktör Sally skräddarsyr varje yogaklass så att den passar den enskilda gruppen. Det viktiga är inte att bemästra svåra positioner utan att bygga en stark, rörlig och hälsosam kropp! Du kommer också att få en introduktion till ayurveda och lära dig mer om olika kroppstyper, hur du kan få bukt med obalanser och vilken typ av mat som kan hjälpa dig att må bättre. Vi tränar, njuter och har roligt tillsammans!

  Miljön är magisk. Marrakech ligger vid foten av Atlasbergen och är en riktig sagostad. Vi kommer att träna två yogapass per dag och däremellan finns det gott om tid att koppla av och att hämta inspiration och energi i färgstarka Marrakech. Den gamla stadsdelen medinan är en tusenårig handelsplats för karavanleder genom Sahara. Än idag är det en oas för dig som gillar att shoppa eller bara att botanisera bland kryddor, keramik, smycken och vackert hantverk. Här finns också välbesökta caféer där du för bara några kronor kan få en färskpressad apelsinjuice och lite skugga samtidigt som du spanar in folklivet.

  Dagarna kommer att se ut ungefär så här:
  08.30 Morgonyoga
  09.45 Frukost
  11.00 – 17.00 Ledig tid att utforska medinan, besöka hamam, göra utflykter eller bara koppla av och njuta en kopp myntate.
  18.00 Yoga
  19.30 Middag.

  Samtliga yogaklasser och workshops är på engelska.

  • Yoga

   Yoga är mer än bara flexibilitet. Yogan ökar även din styrka, förbättrar din balans och får dig att må bra. Vi gör yoga i fantastiska miljöer som även är en upplevelse för dina sinnen.

  • Meditation

   Meditation är olika tekniker för att förändra sinnet, träna din uppmärksamhetsförmåga, motverka ältande tankar, öka din närvaro, stärka dina inneboende förmågor och arbeta mot dina mål. Alla kan lära sig att meditera!

  • Ayurveda

  Coacher

  • Sally Goldfinger

   Yogacoach

   För Sally handlar yoga inte om handstående eller om att slå knut på sig själv. Det handlar om att må bra inuti och att röra på sig på ett sätt som känns bra i för kroppen. Hon tror därför inte på en specifik rutin utan på att variera yogan efter hur hon själv eller hennes studenter mår.

  Inför resan

  Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

  Alla är välkomna att delta i denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns flertalet träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

  Kan jag åka ensam?

  Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

  Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

  Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer träningen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

  Vad behöver jag ha med mig?

  Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna minst två pass per dag. Du behöver även skor lämpade för träning. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

  Bilder

  Avgång

  4 november 2017

  Reslängd

  7 dagar

  Pris

  9 900 SEK
  Boka
  Endast 6 platser kvar!