Yoga & surfresa till Bali – GoActiveTravel
08 409 106 87, Öppettider Mån-Fre kl 9-17 info@goactivetravel.se

Yoga & surfresa till Bali

I mars, när vi är som mest sugna på sol och värme, åker vi tillsammans med Anna Hultman till Canggu på Bali. Den lilla surfbyn är den perfekta platsen för en yoga och surfresa, med sina yogastudios, många hinduiska tempel och stora utbud av fantastisk vegetarisk mat och gott kaffe!

Väl på Bali passar vi på, förutom daglig yoga, meditation och filosofiklasser, att njuta av Canggus fantastiska vågor och lär oss surfa med vår lokala surflärare. Vi får sola och bada på några av Asiens mest populära stränder och självklart gör vi en utflykt till Ubud. Staden som är känd från filmen "Eat, pray and love" är också ett mekka för yogautövare. Här passar vi givetvis på att yoga på the Yogabarn och göra ett besök på ett fantastiskt vackert tempel. 

Att yoga på magiska, andliga Bali är en dröm för många. Nu har Du möjlighet att uppleva det bästa som denna gröna ö, täckt av regnskog och risfält, har att erbjuda. Det här är kort och gott yoga- och surfresan för dig som vill fördjupa din yoga i kombination med upplevelser, återhämtning, sol och värme. Det här en reseupplevelse du inte får missa i en underbart avslappnad miljö där enkelhet och kvalité möts i en solvarm atmosfär.  

Varmt välkommen att följa med!

Avgång

22 mars 2019

Reslängd

8 dagar

Resenärer

18 platser
Endast 3 platser kvar!

Pris

18 500 SEK

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg tur och retur Stockholm - Bali via Dubai
  (Vi hjälper till att ordna flyg från andra avreseorter)
 • Boende i delat rum 6 nätter på The Chillhouse
 • Halvpension, frukost och middag
 • Transfer till och från flygplatsen på Bali
 • Transfer enligt program
 • 3 surflektioner i grupp
 • Utflykt till Ubud inkl. yoga och lunch
 • En frivillig yogaklass per dag med hotellets yogalärare

 • Alla yogaklasser, meditation och workshops med Anna

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Tillval som kan bokas och betalas på plats av kunden:

 • Dryck till middagarna

 • Privata surflektioner

 • Massage

 • Scooter hyrning

 • Diverse utflykter via hotellet

Visum: Visum behövs inte längre vid ankomst till Bali

Vaccin: För mer info om vaccinering läs här: https://vaccin.se/resevaccin/laender/indien/

Vi rekommenderar er att ansöka om visum och vaccinera er i god tid före avresa och hör av er om ni behöver hjälp!

Flyginformation:

Flyg via Dubai med flygbolaget Emirates

22 mars Stockholm 15.05 – 00.30 Dubai
23 mars Dubai 01.30 - 14.30 Denpasar, Bali    

30 mars Denpasar, Bali 00.05 – 05.25 Dubai
Dubai 08.30 - 12.15 Stockholm
(Vi hjälper till att ordna flyg från andra avreseorter)

Program

Vi börjar dagarna med en "morning yoga practice". En yogaklass för att väcka upp kropp och sinne på ett mjukt sätt. Efter en välförtjänt frukost går vi tillbaka till yogasalen för en djupare yogaworkshop med fokus inom olika delar av yoga som anatomi, huvudstående, filosofi eller flöden. 

På eftermiddagarna har vi surflektioner och möjlighet att yoga för en lokal lärare på hotellet, eller bara ta vara på tillfället att slappa vid poolen, stranden eller njuta av en massage.

En dag åker vi på utflykt till Ubud för att uppleva yoga på The Yogabarn, ett välkänt shala för yogis världen över. Innan vi avslutar dagarna med en gemensam middag, avrundar vi med ett yoga/meditationsklass i solnedgången.  

En dag på Chillhouse: 

Morning practice yoga

Frukost

Yoga workshop/föreläsning

Lunch, egentid, surf, yoga med lokal lärare.

Yoga/meditation

Middag

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Yoga med Anna Hultman

  Anna är en mycket erfaren lärare som på denna yogaresa delar  med sig av sin djupa kunskap inom yogans alla delar, bl. a anatomi och filosofi, som hon förmedlar på ett professionellt och lättillgängligt sätt, alltid med glimten i ögat och nära till skratt. Den är speciellt utformad för dig som vill förstå hur du kan använda och etablera yoga i vardagen; för dig själv eller till och med som ett första steg att förmedla yoga till andra. Oavsett kommer du härifrån med en djupare insikt inom yoga.

 • Surfing

  En av världens äldsta sporter, ursprungligen från Polynesien. Surfing kan utföras var som helst där vågorna är tillräckligt stora, och det svåra är att fånga vågen precis rätt så att man glider med vågrörelserna in mot stranden. Här lär vi oss grunderna av lokala experter innan vi ger oss ut och testar. Passar alla nivåer.

 • Meditation

  Meditation är olika tekniker för att förändra sinnet, träna din uppmärksamhetsförmåga, motverka ältande tankar, öka din närvaro, stärka dina inneboende förmågor och arbeta mot dina mål. Alla kan lära sig att meditera!

 • Utflykt till Ubud

  Ubud, ca 45 min från Canggu, har allt från vacker grönska, ståtliga tempel, stort kulturutbud till att vara ett centrum för yogautövare. Att göra en dagsutflykt hit känns precis rätt, man kan inte vara på Bali och framförallt inte i Ubud utan att besöka ett av deras fantastiskt vackra tempel och förundras av arkitekturen, färgerna och atmosfären. Här upplever ännu mer av det traditionella Bali. Vi  passar givetvis på att yoga på världskända The Yogabarn och äter en lunch i deras garden café som serverar holistisk hälsomat.

 • Föreläsning Hållbar Hälsa - med Charlotte Fredriksson

  Vill ni bli piggare, gladare och mer effektiva? Då hoppas jag kunna inspirera er till hur man kan träna, äta, återhämta sig och leva för att uppnå optimalt balanserad hälsa!
  Våra livsstilsval kan bevisligen förbättra vårt välmående och under mina hälso- och inpsirationsföreläsningar reder vi ut olika teorier, begrepp, medvetna val och forskning som kopplas till hälsa idag. Ni får mer kunskap om hur människan fungerar och vilka förutsättningar som krävs för att kroppen ska ta upp så mycket näring som möjligt, förbättra immunförsvaret, humöret, fysiken. Och kan vår livsstil verkligen påverka vår tarmflora. Stämmer det att vi kan påverka vårt humör, framgång, vikt och fysik beroende på våra bakterier i magen? Hur hänger detta ihop? 

Coacher

 • Anna Hultman

  Yoga teacher

  Anna Hultman har verkat som yogalärare i över 15 år. Redan 2003 gick hon sin första yogalärarutbildning i Miami, USA, där hon då bodde. Efter följde ett stort antal utbildningar och kurser, och sedan dess har hon delat yogan över hela världen. Hon har även utbildat hundratals yogalärare och är idag en ”teacher’s teacher” och mentor för ett stort antal lärare, både i Sverige och utomlands. Annas klasser har en särskild förmåga att beröra och hon manar till både reflektion och eftertänksamhet, glädje och skratt samtidigt som hon uppmuntrar till att även titta på de mer djupa livsfrågorna. Idag bor Anna i Hong Kong och undervisar främst internationellt. 

 • Charlotte Fredriksson

  Yoga teacher

  Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och har nyligen påbörjat sin vidareutbildning mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Idag jobbar hon i huvudsak som Konceptansvarig på Go Active Travel men följer även med som yogalärare och hälsoföreläsare på flera av våra resor.

Boende och mat

Vi bor på The ChillHouse, ett tropiskt retreat med individuellt inredda rum i charmig stil. Hotellet byggdes 2005 och var ett av de första i området. The ChillHouse är inte ett helt konventionellt hotell men vi älskar det ändå. Lyxen här ligger i den vänliga personalen, den underbara maten och den avslappnade, bohemiska atmosfären.

Det finns pool, yogasal utomhus, surfing, “body and soul” treatments, mm och ligger nära härliga stränder. Med sitt ”Certificate of Excellence” tar hotellets genuina personal hand om dig på allra bästa men också personliga sätt. I resans pris ingår frukost och middag alla dagar samt fri tillgång till frukt och filtrerat dricksvatten.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa! Under veckan kommer du få prova på olika typer av yoga. Vissa är mer utmanande än andra, men det finns alltid modifieringar som passar just din kropp. Resan passar dig som vill lära dig mer om yoga, oavsett om det handlar om det fysiska - kanske äntligen bli riktigt bekväm och lära dig huvudstående, eller det andliga - få en större förståelse för yogafilosofin.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en resan är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor som delar samma intressen och få egentid!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, yogan och surfen är anpassad så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för yoga. Eftersom det finns en pool på hotellet bör du givetvis ta med badkläder. Du kommer att få en mer utförlig packlista innan avresa.

Bilder

Avgång

22 mars 2019

Reslängd

8 dagar

Resenärer

18 platser
Endast 3 platser kvar!

Pris

18 500 SEK