Dolomiterna Vandringsresor till Dolomiterna

Dolomiterna är vårt favoritområde i de norditalienska Alperna och anses vara världens vackraste berg. Här kan du välja mellan tre destinationer; Madonna di Campiglio, Cortina d’Ampezzo och Val Gardena. Klassiska Val Gardena erbjuder regionens mest utvecklade vandringssystem och vandringar på alla nivåer. I Madonna och Cortina, är transportnätet inte lika anpassat för vandringsturism och de mest intressanta vandringarna är av lite tuffare karaktär.

Hitta din resa till Dolomiterna

 • Italien Arabba Vandring

  En oförglömlig vandringsresa för dig som vill uppleva en annan sida av Dolomiterna. Vi befinner oss i det kanske mest spektakulära landskapet i hela alpkedjan. Vi bor på ett fyrstjärnigt hotell  och dagsvandrar i alpin terräng. Arabba är en liten och lugn by som lyckats bevara sin charm.

  Kommande resa
 • Italien Cortina d’Ampezzo Vandring

  En oförglömlig vandringsresa för dig med god kondition, och som uppskattar en utmaning. Här får vi uppleva kanske det mest spektakulära landskapet i hela alpkedjan. Vi bor på ett fyrstjärnigt hotell med spa och dagsvandrar i högalpin terräng.
  Denna resa planeras till 2025.

  Kommande resa
 • Italien Madonna di Campiglio Vandring

  Upplev en storslagen vandringsresa gränslandet Dolomiterna och klassiska Alperna. Vi bor fyrstjärnigt och vandrar i dramatisk terräng med taggiga bergstoppar och blommande alpflora. Säkra din plats på denna mycket uppskattade vandringsresa!

  Kommande resa
 • Italien Val Gardena Vandring

  Våra vandringar i Val Gardena erbjuder det bästa av Dolomiternas dramatiska landskap med höga berg och blomstrande alpängar med betande kor och hästar. Vi bor fyrstjärnigt och njuter av ljuvligt goda måltider. Följ med Go Active till de storslagna Dolomiterna!

  Kommande resa
 • ItalienSingelresa Arabba Vandring

  En oförglömlig vandringsresa för dig som uppleva en annan sida av Dolomiterna. Här får vi njuta av det kanske mest spektakulära landskapet i hela alpkedjan. Vi bor på ett fyrstjärnigt hotell och dagsvandrar i alpin terräng, där vi kombinerar några av de mest klassiska vandringarna med mindre kända pärlor.

  Kommande resa
 • ItalienSingelresa Madonna di Campiglio Vandring

  Vi vandrar i gränslandet mellan Dolomiterna och Alperna. På denna singelresa, för dig som reser ensam, bor vi i legendariska Madonna di Campiglio. Vandringarna går i dramatisk terräng med taggiga bergstoppar och vi njuter av blommande alpflora. 

  Kommande resa
 • ItalienSingelresa Val Gardena Vandring

  En unik singelresa för dig som vill uppleva Dolomiternas dramatiska landskap med höga berg och blomstrande alpängar med betande kor och hästar. Området är mycket uppskattat för sina natursköna vandringar. Vi  bor fyrstjärnigt och njuter av god mat.

  Kommande resa