Resekategorier – Go Active Travel

Resekategorier Receptet på en aktiv semester

Vi på Go Active tycker att en aktiv semester är den bästa formen av semester. Därför arrangerar vi allt från vandringsresor och cykelresor till träningsresor och yogaresor. I vårt utbud finns dessutom temaresor där vi djupdyker i ett specialämne. Varje resa görs i liten grupp och innehåller det bästa trakten har att erbjuda i form av kultur, matupplevelser och bra boende. 

 • Vandringsresor

  En vandringsresa med oss tar dig närmare naturen, dofterna och livet bakom turiststråken. Lägg till högklassigt boende, god mat, personlig service och nya vänner så vet du att du har hittat rätt – till oss på Go Active.

  83 resor tillgängliga
 • Cykelresor

  Bekvämt boende, smakfulla måltider och cykling i ett lagom tempo gör våra cykelresor till en aktiv semesterform som får dig att må bra länge. Med vinden i håret upplever vi också härlig natur och kultur längs vägen.

  5 resor tillgängliga
 • Träningsresor

  Våra träningsresor är en utmärkt mix av träning, inspiration, upplevelser och avkoppling i en miljö som tilltalar alla sinnen. Både i Sverige och utomlands. Vi reser alltid i små grupper och det finns gott om tid för individuell feedback.

  11 resor tillgängliga
 • Yogaresor

  Under en yogaresa med oss på Go Active blandar vi yogans filosofi och övningar med god mat, spännande upplevelser och givande samtal. Vi reser i små grupper till vidunderligt vackra platser. Säkra din plats idag!

  17 resor tillgängliga
 • Temaresor

  Nya kunskaper och insikter. Ny energi och nya vänner. Det är några av sakerna du har med hem i bagaget efter en temaresa med oss på Go Active. Oavsett vilket ämne vi har fördjupat oss i och var i världen vi har befunnit oss.

  10 resor tillgängliga