Destinationer – Go Active Travel

Destinationer Aktiva resor runt om i världen

 • Alperna

  Om du funderar på att boka en vandringsresa eller cykelresa till Alperna har du hittat helt rätt. Go Active är Sveriges ledande expert  och Alperna är som vår egen bakficka. Vi har stenkoll på de bästa vandringslederna och cykelstigarna, de bekvämaste hotellen och den godaste maten. 

  22 resor tillgängliga
 • Andorra

  Det lilla pyttelandet mellan Spanien och Frankrike känns mer som Nya Zeeland än Europa. Smala vandringsstigar slingrar runt turkosa sjöar i trolska berg med snöklädda toppar på över 2 900 meter. Och det är sol nästan året om. Räkna med att bli förälskad!

  3 resor tillgängliga
 • Costa Rica

  Costa Rica är ett av världens mest natursköna resmål, med en enorm artrikedom och växtprakt utöver det vanliga. Tack vare att landet har kust mot två världshav finns här allt från regnskog till strålande vita sandstränder. Välkommen till paradiset!

  1 resa tillgänglig
 • Cypern

  Cypern är Medelhavets tredje största ö och en kär semesterdestination för svenskar. De flesta tänker på fina badstränder och gassande sol, men Cypern har så mycket mer att erbjuda. Här finns vackra berg, dramatiska kuststräckor och en intressant historia att lära känna.

  1 resa tillgänglig
 • Dolomiterna

  I spektakulära Dolomiterna, av många ansedda som världens vackraste berg, kan du välja mellan tre destinationer i Italien: Madonna di Campiglio, Cortina d ’Ampezzo och Selva di Val Gardena. Alla dalar och orter har sin egna speciella karaktär.

  7 resor tillgängliga
 • England

  England är mer än London. Här finns bland annat 15 stora nationalparker och en lång kustlinje med allt från vidsträckta sandstränder till fjordar och dramatiska klippkuster. Den mindre kända delen av landet upplevs bäst på en vandringsresa med Go Active. 

  1 resa tillgänglig
 • Finland

  Finland, de tusen sjöarnas land! Vad kan väl passa bättre för en aktiv semester. Nära men spännande, med en enorm naturrikedom, en kreativ anda och ett levande kulturliv. Välkommen att upptäcka vårt vackra grannland till fots.

  1 resa tillgänglig
 • Frankrike

  Det är i Val d'Isère som Frankrikes mest storslagna vandringsupplevelser väntar. Följ med och låt dig förföras av den vackra naturen på vår vackra vandringsresa. Eller varför inte boka din cykelresa med oss till klassiska Champagne?

  3 resor tillgängliga
 • Grekland

  När vi reste runt i den grekiska övärlden och letade efter de mest vidunderliga upplevelserna fastnade vi för Kreta med sina stora höjdskillnader och omväxlande natur. Vår vandringsresa är ett gyllene tillfälle att uppleva sidor av ön du inte visste fanns!.

  4 resor tillgängliga
 • Italien

  Vi har finkammat Italien för att erbjuda dig branschens bästa cykel- och vandringsresor. Resultatet är oförglömliga äventyr bland blomstrande alpängar, gröna vinkullar, pittoreska byar och dramatiska kuster. Alltid med utsikter som får dig att dra efter andan. 

  32 resor tillgängliga
 • Kanarieöarna

  Vi på Go Active har nosat rätt på Kanarieöarnas vackraste vyer och mest omväxlande miljöer. Så snör på dig vandringskängorna och följ med till Gran Canaria eller La Gomera. Du som uppskattar en aktiv semester med natur, kultur, bra boende och god mat kommer att stortrivas.

  4 resor tillgängliga
 • Kroatien

  Kroatien är ett paradis för den aktiva resenären. Efter dagens strapatser väntar ett bad i Adriatiska havet, en god måltid och ett glas vin. Med oss kan du följa med på en oförglömlig vandringsresa på Makarska-rivieran i södra Kroatien.

  4 resor tillgängliga
 • Marocko

  Pittoreska berberbyar, bräkande getter, frodiga dalgångar och Nordafrikas högsta bergstoppar väntar under vår spännande vandringsresa till Marocko. Dessutom avslutar vi veckan i myllrande Marrakech. Det här är en resa du inte får missa. Säkra din plats idag!  

  1 resa tillgänglig
 • Nepal

  Nepal är en helt unik vandringsnation, med de högsta bergen, de mest dramatiska vyerna, och ett stort urval av leder. Det är inte utan anledning som landet kallas världens tak. Utöver världens högsta berg, så finns här ytterligare sju av jordklotets tio högsta toppar.

  1 resa tillgänglig
 • Norden

  Varför lämna våra nordliga breddgrader när massor av oslagbara vandringsupplevelser finns alldeles runt knuten? Norska fjordar, charmiga Åland eller Sverige på både längden och tvären - hitta din favorit nu! Flera av våra resor i Norden gör vi med tåg.

  21 resor tillgängliga
 • Norge

  Vårt grannland Norge har mycket att erbjuda vad gäller storslagna naturupplevelser, allt från höga berg till djupa fjordar. Att vandra är kanske det allra bästa sättet att komma riktigt nära. Följ med på våra populära vandringsresor till magnifika Norge!

  3 resor tillgängliga
 • Portugal

  Vi hittade Portugals vackraste vandringsleder på ön Madeira. Här formar hundratals blomsterarter, oregano, eukalyptus, vin- och fruktodlingar ett hav av väldoftande och färgrika växter på sluttningarna och i dalgångarna mellan de mäktiga bergstopparna.

  2 resor tillgängliga
 • Skottland

  Skottland har ett fantastiskt landskap som är mycket uppskattat för vandring. Västkusten med sin fjordar, inlandet med sina fjäll och östkusten med sina gröna ängar. Här finns mycket att utforska och en intressant kultur att ta del av. 

  1 resa tillgänglig
 • Spanien

  Vi kan Spanien på våra fem fingrar. Vi vet var de naturskönaste stigarna finns, de mest pittoreska byarna och mest spektakulära vyerna. De är långt ifrån solstolarna på stranden. Men desto närmare historien, kulturlandskapen och livet bakom kulisserna. 

  19 resor tillgängliga
 • Sverige

  Sverige blir allt mer populärt för vandring. Här har vi inpå knuten fantastik natur och möjlighet till stora upplevelser. Att uppleva våra egna fjäll med kunniga fjällguider på dagsturer, kombinerat med högklassigt boende och god mat är en perfekt semesterupplevelse.

  7 resor tillgängliga
 • Tyskland

  I Tyskland hittar du allt från gemytliga byar och mäktiga berg till medeltida städer och floddalar med vinodlingar. Vår cykelresa går till vackra Moseldalen, Tysklands viktigaste vindistrikt. Resan är det perfekta valet för dig som vill cykla och njuta av kultur och god mat. 

  1 resa tillgänglig
 • USA

  För naturälskaren finns här oändliga möjligheter till storslagna upplevelser. Utah och Colorado är vårt resmål under en oförglömlig vandringsresa. Vi erbjuder även en fantastisk resa till Kalifornien med vandring bland annat i Big Sur och Yosemite.

  2 resor tillgängliga
 • Österrike

  Vi har sökt med ljus och lykta efter Österrikes vackraste vyer, bästa vandringsleder och cykelvägar, de mest pittoreska byarna och bekvämaste hotellen. Resultatet är ett brett utbud av storslagna äventyr. Vi är stolta att säga att vi kan Österrike!

  9 resor tillgängliga