Destinationer – Go Active Travel

Destinationer Aktiva resor runt om i världen

 • Alperna

  Om du funderar på att boka en vandringsresa eller cykelresa till Alperna har du hittat helt rätt. Go Active är Sveriges ledande expert  och Alperna är som vår egen bakficka. Vi har stenkoll på de bästa vandringslederna och cykelstigarna, de bekvämaste hotellen och den godaste maten. 

  17 resor tillgängliga
 • Andorra

  Det lilla pyttelandet mellan Spanien och Frankrike känns mer som Nya Zeeland än Europa. Smala vandringsstigar slingrar runt turkosa sjöar i trolska berg med snöklädda toppar på över 2 900 meter. Linbanor startar direkt från bygatorna. Och det är sol nästan året om. Räkna med att bli förälskad!

  2 resor tillgängliga
 • Cypern

  Cypern är Medelhavets tredje största ö och en kär semesterdestination för svenskar. De flesta tänker på fina badstränder och gassande sol, men Cypern har så mycket mer att erbjuda. Här finns vackra berg, dramatiska kuststräckor och en gammal och intressant historia att lära känna.

  1 resa tillgänglig
 • Dolomiterna

  I spektakulära Dolomiterna, av många ansedda som världens vackraste berg, kan du välja mellan fyra destinationer i Italien: Madonna di Campiglio, Cortina d ’Ampezzo, Selva di Val Gardena och Val di Fiemme. Alla dalar och orter har sin egna speciella karaktär.

  5 resor tillgängliga
 • England

  England är mer än London. Här finns bland annat 15 stora nationalparker och en mycket lång kustlinje med allt från vidsträckta sandstränder till fjordar och dramatiska klippkuster. Den mindre kända delen av landet upplevs bäst på en vandringsresa med Go Active. Så enkelt är det!

  1 resa tillgänglig
 • Frankrike

  Det är i Val d'Isère som Frankrikes mest storslagna vandringsupplevelser väntar. Sommartid är det nästan bara fransmännen och vi på Go Active som hittar hit. Följ med och låt dig förföras av den vackra naturen, de alpina djuren och kulturen under vår vackra vandringsresa.

  3 resor tillgängliga
 • Grekland

  När vi reste runt i den grekiska övärlden och letade efter de mest vidunderliga upplevelserna fastnade vi för Kreta med sina stora höjdskillnader och omväxlande natur. Vår vandringsresa är ett gyllene tillfälle att uppleva sidor av ön du inte visste fanns!.

  1 resa tillgänglig
 • Italien

  Vi har finkammat Italien för att kunna erbjuda dig branschens bästa cykelresor och vandringsresor. Resultatet är dessa oförglömliga äventyr bland blomstrande alpängar, gröna vinkullar, pittoreska byar och dramatiska kuster. Alltid med utsikter som får dig att dra efter andan. 

  24 resor tillgängliga
 • Kanarieöarna

  Vi på Go Active har nosat rätt på Kanarieöarnas vackraste vyer och mest omväxlande miljöer. Så snör på dig vandringskängorna och följ med till Gran Canaria eller La Gomera. Du som uppskattar en aktiv semester med natur, kultur, bra boende och god mat kommer att stortrivas.

  4 resor tillgängliga
 • Kroatien

  Kroatien är ett paradis för den aktiva resenären. Efter dagens strapatser väntar ett bad i Adriatiska havet, en god måltid och ett glas vin. Med oss kan du följa med på en oförglömlig vandringsresa i södra Kroatien.

  3 resor tillgängliga
 • Marocko

  Pittoreska berberbyar, bräkande getter, frodiga dalgångar och Nordafrikas högsta bergstoppar väntar under vår spännande vandringsresa till Marocko. Dessutom avslutar vi veckan i myllrande Marrakech. Det här är en resa du inte får missa. Säkra din plats idag!  

  1 resa tillgänglig
 • Nepal

  Nepal är en helt unik vandringsnation, med de högsta bergen, de mest dramatiska vyerna, och ett stort urval av leder som passar såväl lätt- som extremvandrare. Det är inte utan anledning som landet kallas världens tak.

  1 resa tillgänglig
 • Norge

  Vårt grannland Norge har mycket att erbjuda vad gäller naturupplevelser, allt från höga berg till djupa fjordar. Att vandra är kanske det allra bästa sättet att komma riktigt nära. Följ med på vår populära vandringsresa!

  1 resa tillgänglig
 • Portugal

  Vi hittade Portugals vackraste vandringsleder på ön Madeira. Här formar hundratals blomsterarter, oregano, eukalyptus, vin- och fruktodlingar ett grönt hav av väldoftande och färgrika växter på sluttningarna och i dalgångarna mellan de mäktiga bergstopparna.

  2 resor tillgängliga
 • Skottland

  Skottland har ett fantastiskt landskap som är mycket uppskattat för vandring. Västkusten med sin fjordar, inlandet med sina fjäll och östkusten med sina gröna ängar. Här finns mycket att utforska och en intressant kultur att ta del av. 

  1 resa tillgänglig
 • Slovakien & Polen

  Följ med till de imponerande Tatrabergen, vi vandrar både på den slovakiska och den polska sidan. Här väntar genuina små byar, smaragdgröna sjöar och dramatiskt taggiga klippor. Utmärkta leder tar oss fram nästan överallt och vandringen går från lätt till medelsvår.

  1 resa tillgänglig
 • Spanien

  Vi kan Spanien på våra fem fingrar. Vi vet var de naturskönaste stigarna finns, de mest pittoreska byarna och mest spektakulära vyerna. De är långt ifrån solstolarna på stranden. Men desto närmare historien, kulturlandskapen och livet bakom kulisserna. 

  19 resor tillgängliga
 • Sverige

  Sverige blir allt mer populärt för vandring. Här har vi inpå knuten fantastik natur och möjlighet till stora upplevelser. Att uppleva våra egna fjäll med kunniga fjällguider på dagsturer, kombinerat med högklassigt boende och god mat är en perfekt semesterupplevelse.

  13 resor tillgängliga
 • Tyskland

  I Tyskland hittar du allt från gemytliga byar och mäktiga berg till charmiga medeltida städer och floddalar med fantastiska vinodlingar. Vår cykelresa går till vackra Moseldalen, Tysklands viktigaste vindistrikt. Resan är det perfekta valet för dig som vill cykla på plan mark eller lätt utför och njuta av kultur och god mat längs vägen. Vi erbjuder även vandring i bayerska alperna på vår weekendresa till populära Tegernsee!

  2 resor tillgängliga
 • USA

  För naturälskaren finns det oändliga möjligheter till storslagna upplevelser i USA. Utah och Colorado är vårt resmål under en oförglömlig vandringsresa i höst. På våren när naturen visar sin storhet åker vi till Kalifornien med vandring bland annat i Big Sur och Yosemite. Klart du ska följa med!

  2 resor tillgängliga
 • Österrike

  Vi har sökt med ljus och lykta efter Österrikes vackraste vyer, bästa vandringsleder och cykelvägar, de mest pittoreska byar och bekvämaste hotell. Resultatet är ett brett utbud av storslagna äventyr. 

  10 resor tillgängliga
 • Indonesien

  Följ med på en fantastisk resa till Bali! Resan är en kombination av surf och yoga, och blir garanterat ett minne för livet.

  1 resa tillgänglig