Träningsresor | Go Active Travel

Träningsresor Upplev en personlig träningsresa

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker på en träningsresa med oss  tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av långa middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt återhämtning i form av soltimmar vid poolen, spa-behandlingar och spännande utflykter.

Hitta din Träningsresa

 • Portugal Baleal

  Välkomna till Baleal och Peniche, Europas surfmecka där atmosfären och naturen får dig att genast varva ner och njuta av livet. Dagarna fylls med surf, yoga och löpning, tid för avkoppling och egna aktiviteter. Vi besöker en vingård och får en heldags vandring. Njut av avkoppling, höga vågor, lugn yoga och trevlig gemenskap. 

  6 dagar från 14 900 SEK
 • Sverige Körunda

  Varmt välkomna att följa till mysiga Körunda när det är som allra vackrast på en inspirerande helg med yoga, meditation och skön träning i fokus. Gabriella Picano och Naofal Ouazzani leder er genom yogaprogram, träning, föreläsningar, bastubad och härliga måltider.

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Välkomna på en fartfylld träningsresa till Mallorca. Vår grymma coach Magnus Hagström lovar roliga och utmanande pass, bland annat soma move, löpning, crosstraining och cirkelpass. Dessutom en inspirerande vandring, mental coaching och en olivoljeprovning! 

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en långweekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med allt ifrån kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 14 900 SEK
 • Spanien Marbella

  Häng med Madeleine Vall till den legendariska träningsanläggningen Mike's Gym i Marbella. Vi lovar  en fullspäckad träningsresa med tuff och allsidig träning, gemenskap, utmaningar, sol och bad på en av de bästa träningsanläggningarna i världen!

  Kommande resa
 • Grekland Rhodos

  Upplev Rhodos praktfulla natur kombinerat med glädjefylld träning under en inspirerande höstresa. Vi tränar med våra peppande coacher Helena Öberg och Sara Nordin. Vi bor bekvämt på all inclusive-hotell precis vid stranden på östra Rhodos.

  5 dagar från 12 390 SEK
 • Italien Toscana

  Följ med på en unik träningsresa till Italien tillsammans med de populära coacherna Mattias Sunneborn och Annette Lefterow.  Temat är "föryngrande träning" med roliga & utmanande övningar som varvas med återhämtande yoga & meditation. I samarbete med Health Competence.

  Kommande resa