Träningsresor | Go Active Travel

Träningsresor Upplev en personlig träningsresa

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker på en träningsresa med oss  tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av långa middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt återhämtning i form av soltimmar vid poolen, spa-behandlingar och spännande utflykter.

Hitta din Träningsresa

 • Portugal Baleal

  Välkomna till Baleal och Peniche, Europas surfmecka där atmosfären och naturen får dig att genast varva ner och njuta av livet. Dagarna fylls med surf, yoga och löpning, tid för avkoppling och egna aktiviteter. Vi besöker en vingård och får en heldags vandring. Njut av avkoppling, höga vågor, lugn yoga och trevlig gemenskap. 

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Välkomna att följa med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Niina Eriksson. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass och under veckan kommer du få jobba med både kroppens och hjärnans muskler. 

  7 dagar från 14 990 SEK
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas vackra natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 12 490 SEK
 • Grekland Rhodos

  Upplev Rhodos praktfulla natur kombinerat med glädjefylld träning under en kortvecka. Vi tränar flera pass per dag med våra duktiga coacher. Vi bor bekvämt på all inclusive-hotell precis vid stranden på östra Rhodos.
  Denna resa planeras till 2024.

  Kommande resa
 • Grekland Rhodos

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika och Liv. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester i vackra omgivningar!

  8 dagar från 16 490 SEK
 • Italien Toscana

  Följ med till härliga Riva del Sole på ett unikt och inspirerande Wellness-retreat för kropp och själ tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Gabriella Picano och Siiri Soveri. Det här är den ultimata må-bra resan för dig som behöver en nystart och som vill må bra inifrån och ut. 

  6 dagar från 13 290 SEK
 • Italien Toscana

  Följ med till härliga Riva del Sole på en unik och inspirerande träningsresa. Här är fokus hård träning ihop med att njuta av livets goda. Våra fantastiska coacher Sabina Vassiliou och Rickard Nordstrand bjuder på utmanade, roliga och utvecklade träningspass i vackra Toscana. 

  Kommande resa
 • Spanien Vårboost Costa Brava

  Weekendresa med en härlig mix av olika träningsformer, bl a crossfit, funktionell träning och konditionspass. Vi upplever även den vackra kusten med en vandring längs havet. Vårt hotell ligger precis på strandpromenaden i charmiga Palamos.

  5 dagar från 12 950 SEK