Träningsresor Upplev en personlig träningsresa

Glöm gigantiska grupper, stora hotellkomplex och bullriga matsalar. När du åker på en träningsresa med oss  tränar du i små grupper, bor på personliga hotell och njuter av långa middagar. Våra coacher är några av Sveriges mest meriterade och experter på att motivera och inspirera. Det finns gott om tillfällen för individuell feedback och mellan träningspassen kan du ägna dig åt återhämtning i form av soltimmar vid poolen, spa-behandlingar och spännande utflykter.

Hitta din Träningsresa

 • Grekland Kreta Wellness Retreat

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika Berger och Teresa Husén. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester med fokus på kvinnohälsa!

  8 dagar från 15 500 SEK
 • Spanien Madrid Training Weekend

  Storstadspuls kombinerad med varierad träning! Följ med till Madrid under en weekend med massor av kul och utmanande träning i Retiroparken, pilates och en dags vandring i El Escorial med vår etablerade och Madridboende coach Sara Norén. Förvänta dig en härligt intensiv och aktiv resa men med tid för återhämtning. Unna dig en riktig kick off inför hösten och fyll på med energi och endorfiner!

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca Training Week

  Välkomna att följa med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Shirin Djavidi. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass och härliga yogaklasser. Veckan fylls även av utflykter, vandring och en kväll i Palma. 

  Kommande resa
 • Spanien Palma Training Weekend

  Upplev Mallorcas vackra natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 13 500 SEK
 • Grekland Rhodos Training Camp

  Avsluta hösten med en riktig peppresa till vackra Rhodos och låt dig inspireras, motiveras och fyllas på av endorfiner inför vintern. Sabina Dufberg leder resan och kommer med sin långa erfarenhet ge dig precis det du behöver i form av träning, kunskap och bra rutiner. 

  8 dagar från 16 950 SEK
 • Spanien Sabina Dufberg Training Camp

  Välkomna på en härlig och energigivande vårboostresa till Costa Brava med vår grymma coach Sabina Dufberg. Det blir en kul och utmanande mix av styrka, kondition och rörlighetsträning. Vi bor ett stenkast från stranden och omges av vacker natur. Vårt hotell ligger på strandpromenaden i charmiga Palamós.

  Kommande resa
 • Spanien Torremolinos Höstboost

  Välkomna på en powerresa med våra erfarna coacher Helena Öberg och Emilia Bernhoff som bjuder på en härlig mix av olika träningsformer, crossfit, kondition, styrka och löpning. Vi bor precis vid stranden och har gott om tid för träning, sol, bad och härlig gemenskap i populära Torremolinos.

  5 dagar från 13 950 SEK
 • Italien Toscana Wellness Retreat

  Följ med till härliga Riva del Sole på ett unikt och inspirerande Wellness-retreat för kropp och själ tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Gabriella Picano och Siiri Soveri. Det här är den ultimata må-bra resan för dig som behöver en nystart och som vill må bra inifrån och ut. 

  Kommande resa
 • Italien Toscana Wellness Retreat

  Välkomna till härliga Riva del Sole på en unik och inspirerande dans-, yoga- och träningsresa tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Shirin Djavidi och Sabina Dalfjäll. Det här är en perfekt resa för dig som behöver en kickstart inför hösten!

  Kommande resa
 • Italien Umbrien Cykel & vin

  Följ med oss på en cykel- och träningshelg med vin- och olivoljeprovning till Italiens "gröna hjärta". Med oss får du uppleva några av de vackraste cykelturerna och de mest idylliska byarna samt njuta av utsökta lokala viner och delikatesser. Med på resan är vår coach Magnus som leder våra tränings- och yogapass. En aktiv semester med livsnjutning i fokus!

  5 dagar från 17 450 SEK
 • Spanien Vilda Kusten Höstboost

  En peppig långweekendresa med vår erfarna hälsocoach Ida Rautila som bjuder på en härlig mix av olika träningsformer, kondition, styrka, yoga och löpning. Vi upplever även den vackra kusten med en vandring längs havet. Vårt hotell ligger precis på strandpromenaden i charmiga Palamos. 

  5 dagar från 13 200 SEK