Vi är Go Active Travel

Vi är passionerade specialister. I alla led, från VD till våra coacher och färdledare, finns en stolthet och glädje i att presentera resor som genomsyras av kvalitet. När det kommer till att välja rätt researrangör, är värderingar och filosofi avgörande. Detta är våra ledord. 

Varför ska du välja Go Active Travel för din aktiva resa?

  • 99,5 procent nöjda/mycket nöjda kunder
  • Handplockade destinationer och hotell
  • Hög kvalitet på boende, måltider och aktiviteter
  • Hög nivå på färdledning, coacher och guider
  • Säkerhet i fokus med kängkrav och utbildade guider på våra vandringar
  • Personlig service från våra resesäljare och producenter
  • Bekväma resor där det mesta ingår
  • Vi har ställt resegarantier och är medlem i Svenska Resebranschföreningen

Vi kan det här med resor
Vi har 30 års erfarenhet av att arrangera aktiva resor. Alla vi som jobbar på Go Active har en passion och ett stort kunnande om att planera och genomföra resor. Läs mer om Go Active här.

Rätt gruppstorlek
Våra grupper är lagom stora, vilket enligt vår mening betyder någonstans mellan 15 och 30 personer. På många av resmålen har vi två vandringsledare. Mer detaljerad information hittar ni på respektive resa.

Aktiva resor för alla
Våra resor är baserade på fysisk aktivitet, med fokus på trivsel och rörelseglädje. Vi vill erbjuda aktiva resor för alla, kontakta oss för att höra mer om våra nivåer. 

Handplockade hotell
Våra boenden håller hög standard och vi undviker stora opersonliga hotell. Du kan i princip alltid få prata med någon av oss som har besökt hotellet. Så kan vi vägleda er till att välja rätt resa.

Vi gör hela jobbet, från ax till limpa
Vi har själva letat fram de hotell och aktiviteter som ingår i våra resor. Vi köper alltså inte bara in ett färdigt program från en grossist, utan vi gör jobbet från grunden. 

Våra färdledare och coacher är de bästa
Go Actives färdledare och coacher får höga betyg av våra resenärer. Vi anlitar de bästa, för att er resa ska bli extra minnesvärd.


Go Active Travel bildar med 9 rese- och eventbolag den moderna resekoncernen Unlimited Travel Group. Det som förenar oss är en stark passion, nyfikenhet och ett högt kvalitetsmedvetande, där vi sätter våra kunders upplevelse främst. Var och en är vi passionerade specialister - tillsammans är vi Unlimited.