Cykelresor Upptäck världen med vinden i håret

Bekvämt boende, smakfulla måltider och cykling i ett angenämt tempo gör våra cykelresor till en aktiv semester som får dig att må bra länge. Du gör dagsturer i en inspirerande miljö och bor mestadels på samma bekväma hotell, noga utvalt för sin personliga service och atmosfär. Cyklingen är förstås i fokus på våra cykelresor, men längs vägen hinner vi uppleva både natur och kultur.

Läs mer om hur det är att cykla med oss

Hitta din Cykelresa

 • Frankrike Champagne Cykel

  Bubbeldistriktet Champagne är den ultimata platsen för dig som vill varva cykling med livets goda ting. Champagne förknippas med glädje, fest och lyx och under resan får du chansen att uppleva det på bästa sätt – från cykeln.
  Denna resa planeras preliminärt till 2025.

  Kommande resa
 • Spanien Costa Brava Cykel

  Upplev "Den vilda kusten" med vinden i håret under vår cykelresa i en del av Katalonien som inte så många känner till. Med två olika hotell som utgångspunkt rullar vi förbi fina små vikar med avskilda sandstränder och genom ett böljande inland. En av dagarna kombinerar vi cykling med kanotpaddling.

  Kommande resa
 • Italien Gardasjön Cykel

  Upp på cykelsadeln och följ med! Vi cyklar på våra bekväma elcyklar bland vinkullarna, längs sjöar och floder samt besöker den mindre kända Iseosjön i området runt sydöstra Gardasjön. Vi hinner också med att provsmaka traktens viner och delikatesser. 
  Denna resa planeras till 2025.

  Kommande resa
 • Tyskland Moseldalen Cykel

  Under denna mycket uppskattade weekendresa kombinerar vi tre av de mest attraktiva cykelturerna med en dos av kultur och historia. Vi bor charmigt och centralt på ett legendariskt hotell med anor från 1600-talet.

  4 dagar från 14 950 SEK
 • Italien Umbrien Cykel & vin

  Följ med oss på en cykel- och träningshelg med vin- och olivoljeprovning till Italiens "gröna hjärta". Med oss får du uppleva några av de vackraste cykelturerna och de mest idylliska byarna samt njuta av utsökta lokala viner och delikatesser. Med på resan är vår coach Magnus som leder våra tränings- och yogapass. En aktiv semester med livsnjutning i fokus!

  5 dagar från 17 450 SEK