Cykelresor | Go Active Travel

Cykelresor Upptäck världen med vinden i håret

Bekvämt boende, smakfulla måltider och cykling i ett angenämt tempo gör våra cykelresor till en aktiv semester som får dig att må bra länge. Du gör dagsturer i en inspirerande miljö och bor mestadels på samma bekväma hotell, noga utvalt för sin personliga service och atmosfär. Cyklingen är förstås i fokus på våra cykelresor, men längs vägen hinner vi uppleva både natur och kultur.

Läs mer om hur det är att cykla med oss

Hitta din Cykelresa

 • Frankrike Champagne Cykling

  Bubbeldistriktet Champagne är den ultimata platsen för dig som vill varva cykling med livets goda ting. Champagne förknippas med glädje, fest och lyx och under resan får du chansen att uppleva det på bästa sätt – från cykeln tillsammans med Tony Duberg och Christer Skog, samt  Pamela Andersson

  4 dagar från 19 900 SEK
 • Italien Gardasjön Cykling

  Upp på cykelsadeln och följ med! Vi cyklar på våra bekväma elcyklar bland vinkullarna, längs sjöar och floder samt besöker den mindre kända Iseosjön i området runt sydöstra Gardasjön. Vi hinner också med att provsmaka traktens viner och delikatesser. 

  6 dagar från 21 650 SEK
 • Tyskland Moseldalen Cykling kortvecka

  Under denna mycket uppskattade weekendresa kombinerar vi tre av de mest attraktiva cykelturerna med en dos av kultur och historia. Vi bor charmigt och centralt på ett legendariskt hotell med anor från 1600-talet.

  4 dagar från 12 490 SEK