Våra färdledare och träningscoacher

Vi är mycket stolta över våra duktiga guider och träningscoacher. På våra resmål har vi en svensktalande färdledare med under hela resan. Våra färdledare och coacher är i alla åldrar, med olika bakgrund, personligheter och kunskaper. Det alla har gemensamt är omtanken och intresset för människor samt sin passion för vandring, cykling, yoga eller olika former av träning.
På en del av våra resor har vi även med oss en kunnig, engelsktalande lokalguide, som kompletterar våra svenska färdledare när det gäller den lokala kunskapen. Säkerhet är också mycket viktigt för oss och våra färdledare är utbildade i första hjälpen. Nedan möter du några av våra guider. Observera att vi inte kan garantera en viss färdledare och att ändringar kan ske.

Är du intresserad av att jobba för oss oss? Läs mer här

 • Wendela Wiik

  Vandringsledare

  Wendela Wiik, bördig från Roslagen men har haft världen som hemadress sedan barndomen och halva hennes vuxna liv har hon bott utomlands i bla. Nordafrika, Sydamerika, Portugal och Italien. Numera är hon återinflyttad till Norrtälje. Wendela är färdledare på ett antal av våra resor varje säsong. Hon tycker om höga höjder och karga miljöer såsom vulkaner och ökenvidder. Marocko är ett favoritland vad det gäller naturen och människorna. Mat och dryck är ett stort intresse och en av höjdpunkterna med att besöka olika kulturer tycker hon är att bekanta sig med dem via smaklökarna. Det viktigaste för henne är att komma nära befolkningen i det land hon för tillfället reser i och det gör man lättast genom ett gott skratt. Hon åker inte någonstans utan sin anteckningsbok och en skön penna. På de märkligaste platserna kommer de bästa idéerna!

 • Nina Hoogland

  Vandringsledare

  Efter många resor och äventyr runt om i världen hamnade Nina på Gran Canaria för 15 år sedan. Där jobbar hon nu som guide, översättare och lite annat, främst på Kanarieöarna, men även på andra närliggande öar, som Madeira och Azorerna. På sommaren guidar hon gärna i södra Europa, eller tar sig till familjen på Öland eller till de svenska fjällen.
  Hon är utbildad biolog och har ett stort botaniskt intresse, men brinner även för den lokala kulturen och historien och hennes mål är att göra varje dag med varje grupp speciell och intressant.

 • Magnus Hagström

  Träningsinstruktör & livscoach

  Magnus har jobbat med träning och hälsa i 30 år, och driver sedan 14 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal samt föreläsningar och utbildning. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

 • Annika Berger

  Yogalärare & hälsopedagog 

  Annika är yogalärare, ayurvedisk terapeut, idrotts- och hälsopedagog. Idag arbetar hon främst med personliga yogamöten, att coacha människor på deras livsresor och att utbilda yogalärare. Med en bakgrund som biolog och pedagog, och lång erfarenhet av yoga- och hälsobranschen samt i möten med livets utmaningar har hon samlat stor kunskap om människor och mänskligt beteende. ’Jag brinner för att leta upp människors inre drivkrafter, skapa inspiration som består och motivation till värdefulla förändringar. Det vi ger det kommer tillbaka. Och jag tror på att vi är gjorda för att röra på oss, att tänka kreativt och att på olika sätt utmana kropp och sinne. Jag tror på att den fysiska kroppen kan hjälpa sinnet i balans och jag tror på att våra tankar kan hjälpa oss att nå höjder vi annars inte nått. Jag tror helt enkelt på människor och på en gränslös och lekfull kärlek till livet'. Mer info www.byannika.se

 • Tess Iversen

  Vandringsledare

  ”Hemma bra men borta bäst” är mottot för denna naturälskande globetrotter som huserar i en liten stuga utanför Norrtälje mellan resorna. Therese är utbildad biolog och dykinstruktör och har i hela sitt vuxna liv rest och arbetat världen över med allt mellan himmel och jord. Thereses målsättning är att utforska alla världens länder under sin livstid. När denna glada tös inte guidar vandringar för WI-Resors räkning roar hon sig med bland annat kajakpaddling, geocaching, friluftsliv och resande på egen hand. Efter några års arbete som renskötare och guide hos en samisk familj i Lappland ägnar sig Therese gärna åt slöjdande av tenntrådssmycken.

 • Guido Bowden

  Vandringsledare & reseproducent

  Efter många år som vandrings- och cykelledare både i Europa och runt om i världen, jobbar Guido numera som reseproducent på Go Active. Då tillfälle ges guidar han gärna både vandrings- och cykelturer. Guido föddes i England men har levt största del av sitt liv i Italien, inte långt ifrån kuststräckan Cinque Terre i Ligurien, och Go Actives vandringsresor till området är naturligtvis hans favoriter. På grund av sin utspridda familj blev han tidigt en inbiten resenär och var flerspråkig redan som barn. Guidos största utmaning som guide upplevde han i Guatemala under en förlängd orkansäsong. Programmet blev inte som det var tänkt, men gästerna fick istället ett riktigt äventyr att prata om och åkte hem nöjda och glada trots allt. Guido är även Go Actives cykelspecialist.

 • Henrik Ennart

  Vetenskapsjournalist

  Henrik är en Guldspadebelönad vetenskapsjournalist som i många år skrivit om mat, livsstil och hälsa i Svenska Dagbladet och i flera egna böcker. Tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt har han gett ut de fyra toppsäljarna i Happy Food-serien som handlar om hur måendet hänger samman med maten vi äter och vår tarmflora, men även med vår livsstil och miljön runt omkring oss. I boken Åldrandets gåta berättade han redan 2011 hur vi genom mat, motion, korttidsfasta, god sömn, minskad stress och rika sociala nätverk kan påverka vårt eget åldrande. Henrik har också gjort reportageresor till de platser på jorden som vetenskapligt bekräftats som blå zoner, alltså platser där chansen är störst att bli över 100 år gammal med hälsan i behåll. Henrik har nyligen släppt boken Den goda maten - Medelhavets smaker, livsstil och hemligheten bakom friskt åldrande tillsammans med Charlotte Fredriksson. Mer info www.henrikennart.se

 • Charlotte Fredriksson

  Yogalärare, reseproducent & hälsoföreläsare

  Charlotte Fredriksson är föreläsare, yogalärare och kostrådgivare med ett djupt intresse för hälsa, mat och människor. Hon är dessutom bloggare med fokus på kost, motion, stress, energi och en balanserad livsstil. Hennes erfarenhet av holistisk hälsa och intresse för de blå zonerna, de områden i världen där människor lever längre och friskare, har gett henne stor kunskap om hälsofrämjande livsstilsförändringar. Hon är mycket uppskattad för sitt sätt att inspirera till en sund och hållbar livsstil med tips på enkla och främst vegetariska recept, vardagsmotion, återhämtning och inställning till livet. Hennes yogaklasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla. Charlotte har nyligen släppt boken Den goda maten - Medelhavets smaker, livsstil och hemligheten bakom friskt åldrande tillsammans med Henrik Ennart. Mer info om Charlotte hittar du på www.charlottef.se

 • Jeanette Sundkvist

  Färdledare

  Möt Jeanette Sundkvist, din pålitliga sidekick och en oumbärlig del av Sabina Dufberg Training Camp. Med en passion för att guida och inspirera andra på sin hälsoresa, leder Jeanette energigivande Power Walks som tar dig genom vackra landskap medan du får njuta av frisk luft och härlig natur. Utöver att vara din guide på Power Walks, är Jeanette också din reseguide och ansvarar för din trygghet under hela vistelsen. Hon är utbildad inom första hjälpen, hjärt- och lungräddning samt är rustad för att alltid vara behjälplig.  Med lång erfarenhet av att stötta på träningsevent och träningsresor tillsammans med Sabina Dufberg, kan du lita på att Jeanette är expert på att skapa en trygg, inspirerande och oförglömlig tid för dig på din träningsresa. 

 • Sabina Dufberg

  Träningsinstruktör, PT, Mentalcoach, Idrottspsykolog & Kostrådgivare

  Sabina Dufberg har en lång erfarenhet och utbildning inom ledarskap, träning, kost, idrottspsykologi och mindfulness. Hon har byggt upp och drivit ett flertal träningsanläggningar, författat flera böcker, är känd som Biggest loser-tränare  från flera säsonger, är en flitigt anlitad föreläsare och har sina egna event. Sabina har haft över 30 träningsresor som alla handlar om personlig kontakt och träning för bästa resultat utefter dina egna förutsättningar.

  www.sabinadufberg.com

 • Agneta Källestig

  Vandringsledare & sommelier

  Följ med Agneta på bergsvandring eller på en cykeltur på något av våra resmål till Italien. Eller varför inte på upptäcktsfärd i en medeltida stad någonstans längs den avlånga halvön? Agneta älskar att berätta om och visa er sitt andra ”hemland” sedan över 30 år. Det gör hon fortfarande på sin härliga göteborgska, som sitter i trots alla år i Italien. Hon är även utbildad sommelier och kan berätta allt om vin för er! Hon kan inte vara utan de höga alptopparna, de vackra alpsjöarna och de salta baden i det djupblå Medelhavet. Hon beundrar fortfarande alla fantastiska etruskiska, romerska och medeltida lämningar som andas en atmosfär som om tiden stod stilla. Benvenuti till Agnetas Bella Italia!

 • Lars Thiel

  Vandringsledare

  Lasse är född och uppvuxen i Stockholm med omnejd och har släktband i Mexiko. Hans morbror lärde honom att upptäcka skogar och sjöar under vandringar och kanotturer. På skidturer fick han erfara vädrets snabba växlingar och anade människans rätta proportioner i naturen; en god grund som ledare för STFs högfjällskurser. Grundexamen i bio-geovetenskap med vidare studier kring ekosystemens och samhällenas ekonomi. Lars har varit ledare för många naturresor, framförallt vandringsresor i Europa samt guidat i bl.a. Kaukasus, Sydasien och Centralamerika. "Att färdas i ett landskap, till fots eller cykel, ger näring åt kropp och själ och fysisk yoga skärper sinnena. Musik och berättelser i allehanda former gör livet rikare och genom att tala olika språk, lyssna och reflektera kan man se sig själv i medmänniskan och berika Samtalet". Lasse reser inte utan en bok, och är även vår specialist på blommor.

 • Lena Edman

  Vandringsledare

  Lena är är göteborgska, men har sina rötter i Norrland. Att resa till andra länder och uppleva olika kulturer har alltid lockat och som 19-åring började Lena jobba inom hotell och restaurang. Hon kombinerade jobb med resande och har tillbringat långa perioder i bl a Asien och Afrika. I Mexiko öppnade hon restaurang, men gick ur efter ett tag. I samma veva blev hon erbjuden att börja jobba som guide och eftersom hon aldrig varit rädd för utmaningar, så "hoppade hon på tåget". Där jobbade Lena under fem år som äventyrsguide ute i djungeln med mayaindianer, paddlade, vandrade, klättrade på mayapyramider, simmade i grottor och snorklade. Här fick hon sitt stora intresse för indiankulturer. 2005 flyttade hon tillbaka till Sverige och arbetar sedan dess som reseledare med vandrings- och kulturresor i Europa och Latinamerika. Lena är även utbildad Göteborgsguide. Lenas stora intresse är att laga mat och favoriten är ”Mexikanska Tacos” på riktigt.

 • Brigida "Brii" Clazzer Doss

  Vandringsledare

  Brii är en frisk fläkt med många strängar på sin lyra. Född i Malmö med italiensk pappa och kroatisk mamma, åkte för 40 år sedan till Italien på skolresa och blev kvar där. Resten är historia som man brukar säga… Sedan dess har hon testat allt mellan himmel och jord: plocka vindruvor, jobba på campingplats, tvål- och shampoföretag, i trädgårdsbutik och skrivit och provat recept för en matsajt. Hon har även en egen blogg "Briggishome-a blog about trekking, gardening and cooking on the Garda Lake". En bra sammanfattning av Briis intressen! Efter en vandringsutbildning 2005, blev vandringsguide hennes yrke och hon jobbar nu för både svenska och italienska resebyråer. Brii arbetar för Go Active på bl a Gardasjön, Umbrien och Kitzbühel.

 • Shirin Djavidi

  Yogalärare, PT, coach & hälsorådgivare

  Shirin har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Hennes passion är mötet med människor. Att hjälpa, guida och coacha folk till ett mer hälsosamt liv. Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, coach, hälsorådgivare och journalist. Hälsa går som i röd tråd i allt hon gör. Shirin driver podden Rise and Shine med Shirin, en lifestyle podd kryddad med hälsa. Podden är som ett personporträtt där hon även delar med sig av egna erfarenheter.
  Shirin bjuder alltid på sig själv på ett lekfullt sätt under sina träningspass och föreläsningar, men blandar även in allvaret i hur viktigt det är att ta hand om sig för att leva ett så långt, starkt och friskt liv som möjligt. Shirin är en av våra mer populära coacher och gör resor för Go Active Travel i både Sverige och utomlands. Läs gärna mer om henne på shapebyshirin.se samt instagram @shapebyshirin.

 • Helena Öberg

  Gruppträningsinstruktör

  Helena är född och uppvuxen i Umeå där hon spelat fotboll och innebandy under hela sin uppväxt. Passionen och glädjen med att träna som ett lag ledde henne till att år 2017 utbilda sig till gruppträningsinstruktör. Sedan dess har hon arbetat på SATS med spinning, cirkelträning/crosstraining, HIIT, Abs/Core m.m.

  Sedan 2019 driver hon sitt egna företag, Coach H, med bland annat bootcamps, träningsevent, boxning, 1-1 och duoträning. Helenas drivkraft är att sprida rörelseglädje samt leverera rolig, inspirerande och utmanande träning. Hon står för peppande och energifyllda träningspass där hon alltid pushar dig till nästa nivå. Mottot är att ALLA KAN och att det är aldrig försent. Helena menar att den bästa träningen är den som blir av och du startar precis där du är.

  Läs mer och lär känna Helena här coach-h.se och här @helenaoeberg

 • Emilia Bernhoff

  Gruppträningsinstruktör
  Emilia är född och uppvuxen i Skåne. Hon är hästtjej sedan barnsben och hittade passionen för gruppträning senare i livet. Att träna tillsammans ger henne mycket energi och glädje! Hon brinner för att hjälpa människor till en bra hälsa och att sprida träningsglädje. Målet med hennes träningspass är att de ska vara kul, utmanande och motiverande. 
  Vi har bara en kropp och det gäller att vi tar väl hand om den! Sedan våren 2022 driver hon sitt eget företag, Bernhoffs hälsa. Hon är utbildad hälsoutvecklare, personlig tränare, massör och kostrådgivare. Hon jobbar även på Sats som gruppträningsinstruktör och har olika klasser såsom Tabata, Core, Crosstraining, Pure Strength, Bootylicious & Bodybalance.
  Läs mer och lär känna Emilia här bernhoffshalsa.com och här @emiliabernhoff
 • Pamela Andersson

  Inspiratör & föreläsare

  Pamela är journalist, föreläsare, ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden. Hon föreläser i Sverige och utomlands om sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked om att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter resan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

 • Claes Keisu

  Vandringsledare

  Claes är en Stockholmare från norr som trivs allra bäst i bergen i Tyrolen, Savoie, eller nordligaste Italien. Som före detta journalist på Sveriges Radio har han ett stort samhälls- och kulturintresse vilket gör honom svårslagen i frågesport. Han vet hur man får bästa känslan i pistskidorna liksom var man har störst chans att se örn, gems eller stenbock på vandringarna. Vill du veta vad som gör en perfekt Knödel så delar han självklart med sig även av det, och han blir inte ledsen om du kallar honom skid- eller vandringsnörd.
  Claes träffas oftast på våra resor till Val d’Isère och Ischgl.

 • Merit Gabriel

  Vandringsledare

  Merit är född och uppvuxen i Stockholm med egyptisk far och svensk mor. Har studerat på internationell skola och är från barndomen flerspråkig och mångkulturell. Hon har bott längre perioder i både Kairo och Paris. Har en Fil kand. från Uppsala Universitet i egyptologi och arabiska. Merit har arbetat mestadels i Egypten som reseledare och guide. Hon har även arbetat på Medelhavsmuseet i Stockholm. Sedan 17 år har resorna tagit henne till andra länder framförallt Frankrike och Italien. Merit har alltid tyckt om sport, motion och att vara ute i naturen. Att leda vandringsresor började med att hon ledde en resa i Jordanien. Detta öppnade ögonen för att kunna kombinera hennes intressen: kultur, mat och att hålla sig i form med att vandra.

 • Eva Flygh

  Vandringsledare & reseproducent

  Eva är född och uppväxt i Stockholmsområdet, men redan efter skolan begav hon sig iväg för att arbeta och studera i Alperna och Italien. Eva har bl a arbetat som guide, värdinna, sekreterare och bartender och studerat både språk och marknadsföring. Resorna blev längre och fler och hon har nu besökt över hundra länder. Förutom språk och resor är andra kulturer samt mat och vin ett stort intresse. Italien hör till favoriterna i Europa och Eva är er färdledare på enstaka resor till Italien, när hon inte arbetar på Go Actives kontor. Eva skulle aldrig resa utan sin kära kamera eftersom fotografering är ett annat stort intresse.

 • Maria Bylin

  Vandringsledare

  Maria är torpare från Ulricehamn men fascineras av fjäll, berg och vacker natur och har bott och jobbat långa perioder i både svenska och norska fjällen, samt på Gran Canaria.
  Mycket av fritiden ägnas åt vandring, cykling och skidåkning. Maria har jobbat som vandringsledare i över 20 år och Dolomiterna i Italien är den absoluta favoriten.
  Är utbildad hälsopedagog och menar att vandra är det bästa sättet att semestra på, men också något av det allra bästa man kan göra för sin egen hälsa.
  Maria har ofta med sig sin lilla "diktbok"...ur vilken hon kanske läser något...

 • Helle Thorgersen

  Vandringsledare

  Helle är född och uppväxt i en liten by på østlandet i Norge och bosatt på Mallorca sedan 1986, då hon kom till ön för att arbeta som reseledare. Helle är egentligen utbildad lärare men en säsong blev till två och nu 30 år senare trivs hon fortfarande förträffligt på denna trevliga ö, även om hon prövat på andra destinationer som Cypern, Lanzarote, Tenerife och Paris. «Mallorca har alltid har något nytt att erbjuda om man har ett öppet sinne». Glädjen över att få vandra i skog och berg kom tidigt i livet. Familjen hade en stuga i fjällen, där de flesta sommar- och vinterlov tillbringades. Att «gå på tur» till fots eller med skidor, har alltid varit en naturlig del av livet. Möjligheten och glädjen att vandra i bergen har också bidragit till att hon trivs så bra på Mallorca. Bäst trivs hon med ryggsäcken på ryggen, kaffe i termosen med dagens vandrings- eller skidtur framför sig!

 • Björn Westin

  Vandringsledare

  16 år gammal kom Björn till Gran Canaria första gången 1983 för att vindsurfa, och sedan 1991 är han bofast på ön. De första åren var det bara vindsurfing som gällde. Då tillbringades den mesta tiden på den östra sidan av ön, närmare bestämt i Pozo Izquierdo som är en av de bästa platserna för vindsurfing i Europa. 1993 började Björn arbeta som mountainbikeguide, det var här som det stora intresset för Gran Canarias berg och natur startade. 1995 var Björn med och startade en dykskola på Gran Canaria där han arbetade som dykinstruktör fram till 1998 då han startade äventyrsföretaget Rocky Adventure. Då var inriktningen mountainbiking, klättring och vandring. Idag är det nästan uteslutande vandring. "Jag har tröttnat på allt jag gör, utom att vandra. För mig är vandring i vacker natur det bäst som finns, och mest av allt har jag fastnat för vandringen på Gran Canaria. Det är en helt fantastik natur som varierar oroligt mycket" - säger Björn. Björn är  licensierad vandringsguide och kommer att fortsätta att vandra tills benen trillar av.

 • Naofal Ouazzani

  Yogalärare

  Naofal är yogainstruktör och undervisar på yogastudios i Stockholm. Hans strävan är att uppmuntra till balans i livet, något han själv jobbar personligen med då han parerar livet som yogalärare med kontorsjobb om dagarna. Hans motto är att ta yogans värderingar in i det stressiga stadslivet. Med sin bakgrund som elitidrottare, tränare och motionär på senare dar bjuder han på uppskattade yogaklasser på ett inspirerande och tillgängligt sätt. Hans klasser passar alla nivåer att utforska sina gränser och landa behagligt i sin kropp och sinne.

  Läs mer om Naofal på www.naofal.se eller följ honom på Instagram: @naofalyoga.

 • Gabriella Picano

  Träningscoach & yogalärare

  Med en bakgrund som yogalärare, personlig tränare och mindfulnesscoach skapar Gabriella träningsupplevelser som stärker deltagarna inifrån och ut. Gabriella är mån om att hennes deltagare ska hitta lekfullheten i träningen, att det kan vara utmanande utan att vara dödsallvarligt. Gabriella driver onlinestudion WORKIN, där hon coachar kvinnor ur ett holistiskt perspektiv samt undervisar på yogastudios och företag i Stockholm.

  Läs mer på www.workinstudios.se och instagram: gabriella_picano

 • Siiri Soveri

  Yogalärare

  Något av det mest givande Siiri vet är att bidra till andras utveckling och välmående. Hennes bakgrund inom den ofta stressiga affärsvärlden är en av anledningarna till varför hon vid sidan om sitt heltidsjobb även jobbar som både yogalärare och coach. För henne skapar yogapraktiken ett utrymme att komma närmare sig själv, både fysiskt och mentalt vilket är en grundförutsättning för att skapa styrka, smidighet och kontroll. Hennes mål är att skapa ett lekfullt, nyfiket och dedikerat utrymme för så väl nybörjare som erfarna yogisar. Under passen får du chansen att utmana dig fysiskt, utan att någonsin känna att det är ett måste om det inte känns bra i stunden. De som blivit coachade av Siiri beskriver henne som lyhörd och målinriktad. Ett bollplank som hjälper dig att nå dina mål både i arbetslivet och privat. En riktig inspiratör som alltid har ett leende på läpparna.

  Foto: Jassu Dammert 

 • Alfonso Nuñez

  Camino de Santiago-expert

  Afonso Nuñez är vår specialist i norra Spanien och guidar på våra resor till Camino de Santiago samt San Sebastián & Baskien Vi är mycket stolta att kunna anlita honom för de flesta av våra grupper längs pilgrimsleden, som han själv vandrat fler gånger än han kan räkna. Alfonso föddes i San Sebastián 1972, och efter många år utomlands, bla a med studier i USA, kom han tillbaka till San Sebastián där han nu driver sin egen guidebyrå med stor passion. Dessutom, som medlem i en av Baskiens traditionella matlagningsföreningar, ger han våra grupper på San Sebstián-resan tillgång till en upplevelse få turister får vara med om när vi besöker hans sociedad gastronómica

 • Teresa Husén

  Personlig tränare & näringsterapeut

  Teresa är funktionsmedicinsk terapeut med över 20 års erfarenhet som personlig tränare, massage- och näringsterapeut på välmeriterade träningsklubbar i Stockholm. Hon har en lång och gedigen kunskap inom hälsa och brinner för att kombinera sina kunskaper för att stötta klienten på vägen till bättre hälsa. Hon är dessutom utbildad inom Poliquin Bio Sign – en metod som fokuserar på att hantera hormonella obalanser vilka ofta är orsaken till envis lagring av kroppsfett samt andra hälsoproblem som dålig sömn, låg energi och nedsatt kognitiv funktion. Med hjälp av rätt kost, näringstillskott och träning kan Teresa hjälpa sina klienter bli av med dessa obalanser.
  Läs mer om Teresa här www.Healthbyteresa.se 

 • Sabina Dalfjäll

  Gruppinstruktör, yrkesdansare, koreograf & PT

  Sabina har lång och bred erfarenhet inom dans, träning, koreografi och PT. Hon började dansa redan som 4-åring och vidareutbildade sig på London Contemporary Dance School och Balettakademin. Sedan dess har hon turnerat som bakrgrundsdansare för bl a Erik Saade, Danny Saucedo och Ricky Martin. Vid sidan av sin egna karriär har hon undervisat dans både i grupp och individuellt. Efter en knäskada skolade hon om sig på The Academy till PT och Gruppträningsinstruktör och började coacha atleter i hållbar träning. Hon har även medverkat i Biggest Loser. Idag jobbar hon främst som PT inom kampfys och dans. Glädjen i att få hjälpa andra driver och motiverar henne att hela tiden utvecklas och anta nya utmaningar.  
  www.sabinadalfjall.com

 • Livia Wanntorp

  Yogalärare & stresspedagog

  Livia är italienska och kommer från Genova, hon flyttade till Sverige för många år sedan. Hon har stor passion för Italien och pratar italienska flytande.

  Sedan ca 15 år har hon arbetat som yogalärare, diplomerad stresspedagog och yogaentreprenör. Hon har även bakgrund som disputerad forskare i biologi och är docent vid Stockholms universitet. I sitt företag, Livia's yoga, som hon driver på heltid har hon även jobbat som PT, kost och hälsocoach. Livia har bred erfarenhet av att undervisa yoga, hålla workshops inom yogafilosofi, stresshantering, kost och hälsa och att leda retreats i Sverige och utomlands.
  Läs mer om Livia här liviasyoga.se

 • Sara Norén

  Personlig tränare

  Mitt namn är Sara, jag är en driven personlig tränare och bor 40 min utanför Madrid i en mindre stad i ett bergsområde. Jag har bott 10 år i Spanien och brinner för träning, hälsa och natur. Jag kombinerar mitt jobb som personlig tränare med ett aktivt liv och mycket utomhusträning uppe i bergen (hiking, mtb och trail running). Som person är jag utåtriktad, social och målinriktad. Jag har mycket energi och försöker att motivera och peppa mina kunder efter deras förutsättningar. Så mycket som möjligt har jag mina träningar utomhus.