Singelresor Res ensam tillsammans med andra

Detta är våra resor för dig som reser "solo", oavsett civilstånd. Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser. Du kan välja mellan att bo i enkelrum och rå dig själv, eller dela med någon annan resenär av samma kön (delat dubbelrum erbjuds endast på våra singelresor). På dessa resor kan vi erbjuda fler enkelrum. Du njuter av en skön otvungen gemenskap bland likasinnade, bekvämt boende och gott sällskap vid måltiderna.Hitta din singelresa

 • ItalienSingelresa Arabba Vandring

  En oförglömlig vandringsresa för dig som uppleva en annan sida av Dolomiterna. Här får vi njuta av det kanske mest spektakulära landskapet i hela alpkedjan. Vi bor på ett fyrstjärnigt hotell och dagsvandrar i alpin terräng, där vi kombinerar några av de mest klassiska vandringarna med mindre kända pärlor.

  Kommande resa
 • ItalienSingelresa Cinque Terre Vandring

  Följ med på vår singelresa till Cinque Terre! Det bästa sättet att utforska de fem pittoreska byarna längs den italienska Ligurienkusten är till fots med Go Active Travel. Vi lovar vandringar med kultur, spektakulär utsikt, god italiensk mat och vin samt bekvämt boende.

  8 dagar från 18 950 SEK
 • SpanienSingelresa Costa Blanca Vandring

  För dig som reser solo eller med vänner! Fantastiska vandringar av medelsvår till tuffare karaktär i en av Europas mest solsäkra klimatzoner. Vi njuter av bedårande vyer över Medelhavet. Förstklassigt strandnära boende med gångavstånd till Alteas charmiga centrum och butiker.

  8 dagar från 21 950 SEK
 • SpanienLätt & LagomSingelresa Costa Brava Vandring

  Upplev Spaniens oupptäckta pärla tillsammans med Pamela Andersson på denna genuina vandringsresa. Vi besöker flera spännande byar och vackra vikar längs med den vackra kustlinjen och inåt land. Det är ett varierat och kuperat landskap med en lätt och lagom nivå. Vi njuter av god mat, vacker natur och får lära oss mer om det genuina Katalonien av Señor Botey.

  Kommande resa
 • SpanienSingelresa Costa Brava Vandring

  Följ med på vår singel-vandringsresa till vackra Costa Brava. Här väntar enastående naturupplevelser både längs kusten och lite mer inåt land. Boende vid uppskattat hotell vid strandpromenaden. Här njuter vi av god mat från det katalanska köket.

  Kommande resa
 • KroatienSingelresa Dalmatien Vandring

  För dig som reser ensam, och gärna snör på dig vandringskängorna presenterar vi en storslagen resa i Dalmatiens kustlandskap. Här väntar härliga stränder, lummiga grönska, höga berg och ett behagligt medelhavsklimat, kombinerat med trevlig samvaro.

  Kommande resa
 • SpanienSingelresa Gran Canaria Vandring

  Upptäck ett Gran Canaria du inte visste fanns! Under denna spännande vandringsresa för ensamresande får du uppleva det bästa denna ö har att erbjuda. Här väntar andlöst vackra vandringsleder, vulkankratrar, vinodlingar och pittoreska bergsbyar.

  8 dagar från 21 950 SEK
 • ÖsterrikeSingelresa Ischgl Vandring

  En vandringsresa för dig som reser ensam och vill komma riktigt nära den fascinerande naturen i Alperna. Här väntar oförglömliga naturscenerier och sköna vandringar. Vi bor på fyrstjärniga Hotel Post  i den lilla alpbyn Ischgl. Efter vandringarna är det skönt att slappna av på hotellets stora spa-avdelning med pool och flera olika typer av bastur.

  8 dagar från 20 450 SEK
 • ÖsterrikeSingelresa Ischgl Vandring med yoga som tillval

  En “må bra-resa” för dig som reser solo. Vi bor på fyrstjärniga Hotel Post, i den charmiga byn Ischgl. Vi äter gott och vandrar i en fantastisk alpmiljö. Allt i kombination med välgörande yogapass och avkoppling i hotellets stora, fina spa-avdelning. Följ med oss och njut av härliga dagar fyllda av trevligt sällskap och inspirerande upplevelser!

  Kommande resa
 • ItalienSingelresa Ligurien & Cinque Terre Vandring

  För dig som reser utan sällskap, och vill vandra med andra. I sydöstra delen av den Italienska kustregionen Ligurien, finns ett vandringsparadis som få känner till. Vi vandrar ostörda på gamla stigar som bjuder på hisnande utsikt över Medelhavet, växlande natur, och små pittoreska byar. Under vår resa besöker vi även välkända Cinque Terre. Denna resa planeras preliminärt till våren 2025.

  Kommande resa
 • PortugalSingelresa Madeira Vandring

  Nu kan vi även erbjuda denna populära resa som singelresa! Vandringarna på Madeira levererar ljuvliga naturupplevelser; allt från terrassmarker till trolska skogar med manshöga blåbärsbuskar och knotiga lagerträd. Vårt hotell har ett högt läge med utsikt över Atlanten.

  8 dagar från 21 950 SEK
 • ItalienSingelresa Madonna di Campiglio Vandring

  Vi vandrar i gränslandet mellan Dolomiterna och Alperna. På denna singelresa, för dig som reser ensam, bor vi i legendariska Madonna di Campiglio. Vandringarna går i dramatisk terräng med taggiga bergstoppar och vi njuter av blommande alpflora. 

  Kommande resa
 • NepalSingelresa Nepal Vandring

  Himalayamassivet och rosaskimrande rhododendronskogar i kontrast till den blå himlen möter oss då vi under fjorton resdagar upptäcker Nepal. Resan går både till en av Himalayas vackraste vandringsleder, Annapurna Panorama, samt till Nagarkots gröna landskap.

  15 dagar från 43 500 SEK
 • AndorraSingelresa Pyrenéerna Vandring

  En vandringsresa, för dig som reser ensam. Vi bor fyrstjärnigt, vandrar på fantastiska vandringsleder i ett oexploaterat landskap, tidvis både i Spanien och Frankrike. Här får vi uppleva ett vilt landskap med berg, dalar och kristallklara sjöar.

  Kommande resa
 • ItalienSingelresa Umbrien Vandring

  Drömresan för dig som reser "solo", och uppskattar kultur, historia, mat, vin och vackra vyer. Med oss får du uppleva några av de vackraste platserna och mest idylliska byarna till fots, bo högklassigt och njuta av genuina delikatesser i "Italiens gröna hjärta" .

  7 dagar från 18 950 SEK
 • FrankrikeSingelresa Val d’Isère Vandring

  Detta är en vandringsresa med de glänsande glaciärerna i blickfånget. Följ med på vår singelresa till Val d’Isère. Med ett charmigt och smakfullt hotell som utgångspunkt vandrar vi i ett orört alpint landskap med chans att se murmeldjur, stenbock, kungsörn och gems.
  Denna resa planeras till 2025.

  Kommande resa
 • ItalienSingelresa Val Gardena Vandring

  En unik singelresa för dig som vill uppleva Dolomiternas dramatiska landskap med höga berg och blomstrande alpängar med betande kor och hästar. Området är mycket uppskattat för sina natursköna vandringar. Vi  bor fyrstjärnigt och njuter av god mat.

  Kommande resa