Andorra Vandringsresor till Andorra

Följ med på en spännande vandringsresa till Andorra. Det lilla pyttelandet mellan Spanien och Frankrike känns mer som Nya Zeeland än Europa. Smala vandringsstigar slingrar runt turkosa sjöar i trolska berg med snöklädda toppar på över 2 900 meter. Och det är sol nästan året om. Räkna med att bli förälskad!

Hitta din resa till Andorra

 • Andorra Pyrenéerna Vandring

  På en yta som motsvarar en tredjedel av Öland skulle Andorra vara en enkel match att utforska på en halvdag – om det vore platt. Men nu är det en bergig skönhet med djupa dalar och snöklädda toppar på över 2 900 meter. Följ med Go Active Travel på vår storslagna vandringsresa i ett oexploaterat landskap.

  Kommande resa
 • AndorraGO49 Pyrenéerna GO 49

  Go 49 till Pyrenéerna och det lilla landet Andorra. Upplev ett dramatiskt landskap med berg, dalar och kristallklara bergssjöar. Testa via ferrata & zipline utöver vandring i ett oexploaterat landskap med snöklädda toppar på över 2 900 meter.

  Kommande resa
 • AndorraSingelresa Pyrenéerna Vandring

  En vandringsresa, för dig som reser ensam. Vi bor fyrstjärnigt, vandrar på fantastiska vandringsleder i ett oexploaterat landskap, tidvis både i Spanien och Frankrike. Här får vi uppleva ett vilt landskap med berg, dalar och kristallklara sjöar.

  8 dagar från 18 450 SEK