Vandringsresor till Norge | Go Active Travel

Norge Vandringsresor till Norge

Vårt grannland Norge har mycket att erbjuda vad gäller naturupplevelser, allt från höga berg till djupa fjordar. Att vandra är kanske det allra bästa sättet att komma riktigt nära. Boka din vandringsresa till Norge med Go Active!

Hitta din resa till Norge

 • Norge Lofoten Vandring

  Långt ovanför polcirkeln sträcker Lofotenöarna ut sig i nordnorska havet och den som är ute efter oförglömliga naturupplevelser lär inte bli besviken. Vyerna och vandringarna är magiska. Boende på två olika hotell i genuina "rorbuer". Denna resa går med tåg.

  10 dagar från 34 950 SEK
 • Norge Romsdalen Vandring

  Romsdalen är känt för sin vackra natur och imponerande klippformationer. Fjällen i Romsdalen är en del av bergskedjan Romsdalalpene som ligger mellan fjordarna i Møre och Romsdalen. Vandringarna kan vara krävande med korta men branta stigningar. Belöningen är dock en fantastisk utsikt över dalen och de omgivande bergen.

  8 dagar från 24 950 SEK
 • NorgeSamarbete Svalbard expeditionskryssning med yoga

  Letar du efter en unik resa där du kan kombinera storslagna naturupplevelser med yoga? Då kan detta äventyr vara något för dig! I maj har du chans att följa med Go Active Travels systerbolag PolarQuest och yogaläraren Isabel Holmquist på en oförglömlig expeditionskryssning genom midnattssolens och isbjörnens rike – Svalbard.

  Kommande resa