Spanien Aktiva resor till Spanien

Vi kan Spanien på våra fem fingrar. Vi vet var de mest natursköna stigarna finns, de mest pittoreska byarna och mest spektakulära vyerna. De är långt ifrån solstolarna på stranden. Men desto närmare historien, kulturlandskapen och livet bakom kulisserna. Våra aktiva resor passar dig som värdesätter hög kvalitet på boendet, maten och den svenska färdledningen.

Hitta din resa till Spanien

 • Spanien Andalusien Vandring

  Bortom södra Spaniens överexploaterade kustremsor ligger en region som lockar med enastående vandring bland vitmålade byar, orörda nationalparker och vackra berg. Följ med oss till Ronda och Granada med besök på världsarvet Alhambra.
  Denna resa planeras till 2025.

  Kommande resa
 • Spanien Camino de Santiago Vandring

  Välkommen att följa med på en tio-dagars-variant av denna klassiska långfärdsvandring. Vi har handplockat totalt cirka 150 kilometer av de allra vackraste lederna uppdelat på åtta vandringsetapper. Under hela resan har vi en följebuss och bor på fina hotell.

  10 dagar från 34 950 SEK
 • Spanien Costa Blanca Vandring

  Upplev Costa Blanca, den vita kusten, bortom turistorterna! Fantastiska vandringar av medelsvår till tuffare karaktär i en av Europas mest solsäkra klimatzoner. Vi njuter av bedårande vyer över Medelhavet. Boende på boutiquehotell med perfekt läge mitt i charmiga Altea.

  8 dagar från 21 950 SEK
 • Spanien Costa Brava Vandring

  Under vandringsveckan på Costa Brava, den vilda kusten, får vi uppleva både det spektakulära kustlandskapet med de små charmiga fiskelägena och naturen mer inåt land. Vi besöker medeltidsborgar och njuter av fint boende med god mat från det katalanska köket.

  Kommande resa
 • Spanien Gran Canaria Vandring

  Gran Canaria är ett paradis för vandrare, något som många inte känner till. Vi utforskar det bästa och vackraste av ett 800 kilometer stort nätverk av leder. Veckan bjuder på dagsvandringar i flera olika klimatzoner tillsammans med våra kunniga, lokala, svenska guider.

  8 dagar från 21 950 SEK
 • © Canary Islands Tourism 2024

  Spanien La Gomera Vandring

  Följ med oss på en häftig vandringsresa på den näst minsta kanarieön La Gomera och upplev öns makalöst vackra natur med sina branta klippor, höga berg, djupa raviner och skogar. Här är klimatet bra för vandring långt in på senhösten. Vi bor på öns finaste hotell hela veckan.

  8 dagar från 22 950 SEK
 • Spanien Mallorca Vandring

  Upptäck ett Mallorca du inte visste fanns under en oförglömlig vandring! Några vandringar tar oss upp bland de högsta topparna och andra leder oss genom mandelträd, olivlundar och charmiga byar. Det fyrstjärniga Gran Hotel Sollér är idealiskt beläget i den mysiga byn Sollér, perfekt för de fina vandringar vi gör under dessa dagar. 

  5 dagar från 16 950 SEK
 • Spanien Vilda Kusten Höstboost

  En peppig långweekendresa med vår erfarna hälsocoach Ida Rautila som bjuder på en härlig mix av olika träningsformer, kondition, styrka, yoga och löpning. Vi upplever även den vackra kusten med en vandring längs havet. Vårt hotell ligger precis på strandpromenaden i charmiga Palamos. 

  5 dagar från 13 200 SEK
 • Spanien Costa Brava Cykel

  Upplev "Den vilda kusten" med vinden i håret under vår cykelresa i en del av Katalonien som inte så många känner till. Med två olika hotell som utgångspunkt rullar vi förbi fina små vikar med avskilda sandstränder och genom ett böljande inland. En av dagarna kombinerar vi cykling med kanotpaddling.

  Kommande resa
 • Spanien Madrid Training Weekend

  Storstadspuls kombinerad med varierad träning! Följ med till Madrid under en weekend med massor av kul och utmanande träning i Retiroparken, pilates och en dags vandring i El Escorial med vår etablerade och Madridboende coach Sara Norén. Förvänta dig en härligt intensiv och aktiv resa men med tid för återhämtning. Unna dig en riktig kick off inför hösten och fyll på med energi och endorfiner!

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca Training Week

  Välkomna att följa med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Shirin Djavidi. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass och härliga yogaklasser. Veckan fylls även av utflykter, vandring och en kväll i Palma. 

  Kommande resa
 • Spanien Sabina Dufberg Training Camp

  Välkomna på en härlig och energigivande vårboostresa till Costa Brava med vår grymma coach Sabina Dufberg. Det blir en kul och utmanande mix av styrka, kondition och rörlighetsträning. Vi bor ett stenkast från stranden och omges av vacker natur. Vårt hotell ligger på strandpromenaden i charmiga Palamós.

  Kommande resa
 • Spanien Torremolinos Höstboost

  Välkomna på en powerresa med våra erfarna coacher Helena Öberg och Emilia Bernhoff som bjuder på en härlig mix av olika träningsformer, crossfit, kondition, styrka och löpning. Vi bor precis vid stranden och har gott om tid för träning, sol, bad och härlig gemenskap i populära Torremolinos.

  5 dagar från 13 950 SEK
 • Spanien Palma Training Weekend

  Upplev Mallorcas vackra natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 13 500 SEK
 • SpanienSingelresa Costa Blanca Vandring

  För dig som reser solo eller med vänner! Fantastiska vandringar av medelsvår till tuffare karaktär i en av Europas mest solsäkra klimatzoner. Vi njuter av bedårande vyer över Medelhavet. Förstklassigt strandnära boende med gångavstånd till Alteas charmiga centrum och butiker.

  8 dagar från 21 950 SEK
 • SpanienLätt & LagomSingelresa Costa Brava Vandring

  Upplev Spaniens oupptäckta pärla tillsammans med Pamela Andersson på denna genuina vandringsresa. Vi besöker flera spännande byar och vackra vikar längs med den vackra kustlinjen och inåt land. Det är ett varierat och kuperat landskap med en lätt och lagom nivå. Vi njuter av god mat, vacker natur och får lära oss mer om det genuina Katalonien av Señor Botey.

  Kommande resa
 • SpanienSingelresa Costa Brava Vandring

  Följ med på vår singel-vandringsresa till vackra Costa Brava. Här väntar enastående naturupplevelser både längs kusten och lite mer inåt land. Boende vid uppskattat hotell vid strandpromenaden. Här njuter vi av god mat från det katalanska köket.

  Kommande resa
 • SpanienSingelresa Gran Canaria Vandring

  Upptäck ett Gran Canaria du inte visste fanns! Under denna spännande vandringsresa för ensamresande får du uppleva det bästa denna ö har att erbjuda. Här väntar andlöst vackra vandringsleder, vulkankratrar, vinodlingar och pittoreska bergsbyar.

  8 dagar från 21 950 SEK
 • SpanienLätt & Lagom San Sebastian & Baskien Vandring

  Upptäck pittoreska San Sebastian, staden på allas läppar, och vandra i lugn takt i provinsens vackra naturområde både utmed havet och i inlandet. San Sebastian är hemvist åt pintxos, de baskiska tapas som blivit mäkta populära. Ett flertal mat- och vinupplevelser ingår.

  8 dagar från 32 950 SEK