Vandringsresor till Grekland | Go Active Travel

Grekland Vandringsresor till Grekland

När vi reste runt i den grekiska övärlden och letade efter de mest vidunderliga vandringsupplevelserna fastnade vi för Kreta med sina stora höjdskillnader och omväxlande natur. Vår vandringsresa är ett gyllene tillfälle att uppleva sidor av ön du inte visste fanns. Omgivna av dramatiska berg vandrar vi genom dalgångar, raviner och utmed havet.

 

Hitta din resa till Grekland

 • Grekland Kreta

  Följ med Go Active på en vandringsresa till Kreta bortom allfarvägen. Med vårt fyrstjärniga hotell som utgångspunkt vandrar vi genom olivlundar och raviner, på tidlösa getstigar och längs havet. En av höjdpunkterna är vandringen till paradisstranden Elafonisi.
  Denna resa planeras till 2024.

  Kommande resa
 • Grekland Rhodos

  Upplev Rhodos praktfulla natur kombinerat med glädjefylld träning under en kortvecka. Vi tränar flera pass per dag med våra duktiga coacher. Vi bor bekvämt på all inclusive-hotell precis vid stranden på östra Rhodos.
  Denna resa planeras till 2024.

  Kommande resa
 • Grekland Yoga och träning på vackra Rhodos

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika och Liv. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester i vackra omgivningar!

  8 dagar från 16 490 SEK
 • GreklandSamarbete Åldrandets gåta Ikaria

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande hälsoresa till den blå zonen Ikaria. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider och lokala möten.

  8 dagar från 33 550 SEK