Vandringsresor till Grekland | Go Active Travel

Grekland Vandringsresor till Grekland

När vi reste runt i den grekiska övärlden och letade efter de mest vidunderliga vandringsupplevelserna fastnade vi för Kreta med sina stora höjdskillnader och omväxlande natur. Vår vandringsresa är ett gyllene tillfälle att uppleva sidor av ön du inte visste fanns. Omgivna av dramatiska berg vandrar vi genom dalgångar, raviner och utmed havet.

 

Hitta din resa till Grekland

 • GreklandSamarbete Ikaria Blå Zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande hälsoresa till den blå zonen Ikaria. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider och lokala möten.

  Kommande resa
 • Grekland Kreta Vandring

  Följ med Go Active på en vandringsresa till Kreta bortom allfarvägen. Med vårt fyrstjärniga hotell som utgångspunkt vandrar vi genom olivlundar och raviner, på tidlösa getstigar och längs havet. En av höjdpunkterna är vandringen till paradisstranden Elafonisi.
  Denna resa planeras till 2024.

  Kommande resa
 • Grekland Rhodos Yoga & träning

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika och Teresa. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester i vackra omgivningar!

  Kommande resa