Grekland Aktiva resor till Grekland

När vi reste runt i den grekiska övärlden och letade efter de mest fantastiska upplevelserna fastnade vi för den genuina maten, kulturen och den omväxlande natur. Våra aktiva resor är ett gyllene tillfälle att uppleva sidor av landet du inte visste fanns. 

Hitta din resa till Grekland

 • Grekland Kreta Vandring

  Följ med Go Active på en vandringsresa till Kreta bortom allfarvägen. Med vårt fyrstjärniga hotell som utgångspunkt vandrar vi genom olivlundar och raviner, på tidlösa getstigar och längs havet. En av höjdpunkterna är vandringen till paradisstranden Elafonisi.

  Kommande resa
 • Grekland Kreta Wellness Retreat

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika Berger och Teresa Husén. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester med fokus på kvinnohälsa!

  8 dagar från 15 500 SEK
 • Grekland Rhodos Training Camp

  Avsluta hösten med en riktig peppresa till vackra Rhodos och låt dig inspireras, motiveras och fyllas på av endorfiner inför vintern. Sabina Dufberg leder resan och kommer med sin långa erfarenhet ge dig precis det du behöver i form av träning, kunskap och bra rutiner. 

  8 dagar från 16 950 SEK
 • GreklandSamarbete Ikaria Blå zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande livsstilsresa till den blå zonen Ikaria. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider och möten med lokalbefolkningen.

  8 dagar från 35 000 SEK