Vandringsresor till Kroatien | Go Active Travel

Kroatien Aktiva resor till Kroatien

Kroatien är ett paradis för den aktive resenären. Efter dagens strapatser i det kuperade landskapet väntar ett bad i det turkosblå Adriatiska havet och kanske något gott att dricka. Följ med på en oförglömlig vandringsresa i södra Kroatien.

Hitta din resa till Kroatien

 • Kroatien Dalmatien

  Räkna med att bli förälskad i Kroatien under denna minnesvärda vandringsresa. Dalmatien bjuder på härliga stränder, lummiga grönska, höga berg och ett behagligt medelhavsklimat. Vårt hotell Osejava ligger i charmiga Makarska med det kristallklara havet som närmsta granne.

  8 dagar från 17 850 SEK
 • Kroatien Dalmatien

  Weekendvandra i Dalmatiens vackra kustlandskap! Under resan varvar vi trevliga vandringar med att njuta av bekvämt boende och vackra vyer. Hotel Osejava har fyra stjärnor och har ett perfekt läge vid strandpromenaden i den mysiga orten Makarska.

  Kommande resa
 • KroatienSingelresa Dalmatien

  För dig som reser som singel och gärna snör på dig vandringskängorna presenterar vi en storslagen resa i Dalmatiens kustlandskap. Här väntar härliga stränder, lummiga grönska, höga berg och ett behagligt medelhavsklimat, kombinerat med trevlig samvaro.

  8 dagar från 17 850 SEK