Vandringsresor till Sverige | Go Active Travel

Sverige Aktiva resor i Sverige

Vårt eget land har så mycket mer att erbjuda. Med en duktig guide behöver vi inte ens åka så långt från vår hembygd förrän vi får upptäcka ett landskap och historia att fascineras av. Vi har valt ut aktiviteter och platser som låter dig återigen förälska dig i Sverige.

Hitta din resa till Sverige

 • Sverige Borgafjäll

  Svemestra med Go Active i södra Lapplands mäktiga fjällandskap. Storslagna vandringar i kombination med bekvämt boende. Vi bor på designhotell med fina rum, spa och god mat. 

  Kommande resa
 • Sverige Höga Kusten

  Världsarvet Höga Kusten är ett välbesökt område  med storslagna vyer och världens högsta kustlinje. Skuleskogen med Skuleberget och Slåttdalsskrevan samt Ulvön är populära attraktioner, som lockar med naturskön vandring och mäktiga vyer. 

  6 dagar från 15 950 SEK
 • Sverige Körunda

  Varmt välkommen att följa med inrikes till natursköna Körunda hotell i Nynäshamn! Tillsammans med Sandra Lones och Charlotte Fredriksson, kombinerar vi olika former av lugn och dynamisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops med bastubad och god mat. 

  3 dagar från 5 190 SEK
 • Sverige Selma Spa, Sunne

  En weekend för dig som vill stanna i Sverige, men ändå komma iväg och njuta av en helg fylld med rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation tillsammans med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi befinner oss på Selma SPA, i Sunne i Värmland, som är  Nordens största SPA. 

  3 dagar från 5 990 SEK
 • Sverige Tänndalen

  Med guide får vi utforska svenska fjällens skönhet. Vi gör dagsturer och bor bekvämt och njuter av vad det lokala köket erbjuder. En klimatsmart resa där vi tar buss från Stockholm.

  Kommande resa
 • Sverige Tänndalen

  Gå på tur i underbara svenska fjällen med kunnig guide. Vi gör dagsturer och bor bekvämt och äter av vad det lokala köket erbjuder. En klimatsmart resa där vi tar buss från Stockholm.

  6 dagar från 14 850 SEK
 • SverigeSingelresa Tänndalen

  Gå på tur i underbara svenska fjällen med kunnig guide. Vi gör dagsturer och bor bekvämt och äter av vad det lokala köket erbjuder. En klimatsmart singelresa där vi tar buss från Stockholm.

  Kommande resa
 • Sverige Öland

  Öland är lätt att förälska sig i. För många är det den perfekta sol o badplatsen. Men Öland har så mycket mer att erbjuda än härliga stränder. Naturen är unik och mer variationsrik än vad de flesta känner till.

  6 dagar från 12 190 SEK
 • Sverige Österlen

  Skånska Österlen är kanske Sveriges mest idylliska vandringsdestination. Kombinationen av kustens vackra sandstränder, inlandets skiftande natur och ett rikt kulturarv gör Österlen till ett perfekt ställe för avkopplande vandringar och kulturella upplevelser

  5 dagar från 12 650 SEK