Frankrike Aktiva resor till Frankrike

Det är i Val d'Isère som Frankrikes mest storslagna vandringsupplevelser väntar. Sommartid är det nästan bara fransmännen och vi på Go Active som hittar hit. Följ med oss och låt dig förföras av den vackra naturen, de alpina djuren och kulturen under vår vandringsresa.
Vill du hellre uppleva den franska landsbygden
på två hjul? Boka vår cykelresa med guldkant. Den går till Champagnedistriktet och är en perfekt mix av motion och mat och dryck.

Hitta din resa till Frankrike

 • Frankrike Val d’Isère Vandring

  Detta är en vandringsresa för dig som gillar utmaning och storslagna vyer med de glänsande glaciärerna i blickfånget. Med ett charmigt och smakfullt hotell som utgångspunkt vandrar vi i ett orört alpint landskap med chans att se murmeldjur, stenbock, kungsörn och gems.

  Kommande resa
 • Frankrike Champagne Cykel

  Bubbeldistriktet Champagne är den ultimata platsen för dig som vill varva cykling med livets goda ting. Champagne förknippas med glädje, fest och lyx och under resan får du chansen att uppleva det på bästa sätt – från cykeln.
  Denna resa planeras preliminärt till 2025.

  Kommande resa
 • FrankrikeSingelresa Val d’Isère Vandring

  Detta är en vandringsresa med de glänsande glaciärerna i blickfånget. Följ med på vår singelresa till Val d’Isère. Med ett charmigt och smakfullt hotell som utgångspunkt vandrar vi i ett orört alpint landskap med chans att se murmeldjur, stenbock, kungsörn och gems.
  Denna resa planeras till 2025.

  Kommande resa