Tränings- och yogahelg Sverige | Go Active Travel

Körunda Sverige Pepp weekend på Körunda

Pepp weekend med Shirin & Malin - Skapa livet du vill leva och behåll dina goda vanor

Shirin Djavidi och Malin Wranding jobbar tillsammans för att stärka människor i sitt eget ledarskap både fysiskt och mentalt. Deras passion är att utveckla och inspirera, och att få individer att hitta sin inre kraft och att nå sina mål snabbare. En perfekt komponerad weekend för dig som vill komma bort, utvecklas på alla plan men inte åka så långt. Detta bara 30 minuter från Stockholm på natursköna Körunda hotell i Nynäshamn. Det blir en helg fylld med workshops, yoga, träning och utvecklande möten. Tillsammans har vi satt ihop ett gediget program där även återhämtning, spa och trevliga middagar står på schemat. Varmt välkommen att följa med!

Shirin arbetar som personlig tränare, yogalärare och journalist med samma fokus i allt hon gör. Det vill säga att lyfta och guida människor till ett starkare, friskare och mer hälsosamt liv med små hjälpmedel.

Malin arbetar med ledarskaps-och medarbetarutveckling, både individuellt och med teamprocesser. Hon utbildar även chefer genom Försvarsmaktens UL utbildning (Utvecklande Ledarskap)

Tillsammans skapar de skillnad.

Körundas bästa

 • Bästa kombon av mental och fysisk utveckling
 • Natursköna Körunda
 • Föreläsningar och vedeldad bastu
 • God mat och trevligt sällskap

Avgångar

4 februari 2022

/ 3 dagar

Egen transport

6 995 SEK 10+ platser kvar Boka resa

Ingår i resan

 • Boende 2 nätter del i dubbelrum 
 • Helpension; frukost, lunch & middag exkl. dryck
 • Eftermiddagsfika fredag och lördag.
 • Varierande workshops, träning och yoga.
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. boende & mat. 

Övrigt

 • Enkelrumstillägg (dubbelrum för eget bruk): 900 kr

 

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer du få prova på olika typer av yoga och träning som passar alla nivåer. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor som delar lika intressen, samt att få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning utomhus och inomhus och yoga (inomhus), samt yogamatta (finns även att låna). Bra skor för träning och ev. löpning, samt badkläder och middagskläder. 

 

 

Boende

 • Körunda Hotell

  Körunda ligger vackert beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog endast 30 min från centrala Stockholm och några minuter från Nynäshamn. Det ligger mitt i naturen, omgivet av långa vandring- och löprundor som man gärna börjar dagen med. Nere vid sjön finns en stor brygga som passar perfekt för utomhusträning.

  Rummen är komfortabla i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

   

  Frukosten avnjuts i matsalen eller på verandan med sjöutsikt. Självklart med färskpressad juice, frukt, nybakat bröd och ägg av olika slag. Det serveras även en gedigen lunchbuffé och en trerätters middag med inslag av vegetarisk och ekologiskt.

  Bara en våning ner från lobbyn ligger relaxavdelningen med jacuzzi / bubbelpool, ångbastu, isdusch och lounge. Nere vid sjön finns en fantastisk bastuflotte och möjlighet till ett dopp. 

Program

Fredagen den 4 februari

15.00     Incheckning 

16.00     Träning med Shirin

18.00     Välkomna

18.30     Middag

20.00     Intro ledarskapsutveckling / Var befinner jag mig i livet nu?

 

Lördagen den 5 februari

7.00       Yoga med Shirin

8.30       Frukost

10.00     Workshop - Kickstarta året med Shirin & Malin

13.00     Lunch

14.00     Fri tid för vila, bastuflotte, jacuzzi mm

17.00     Träning med Shirin

19.00     Middag

21.00     Kvällsmeditation och runda av dagen 

 

Söndagen den 6 februari

7.00       Yoga med Shirin

8.30       Frukost

10.00     Workshop - Så behåller du dina goda vanor för resten av året

13.00     Lunch och avslutning. 

 

Shirin Djavidi

Har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Hennes passion är mötet med människor. Att hjälpa, guida och coacha folk till ett mer hälsosamt liv. Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, coach, hälsorådgivare och journalist. Hälsa går som i röd tråd i allt hon gör.

Förra året startade hon även en podd, som heter Träna med Shirin. En livsstilspodd med träning och hälsa i fokus. 

Shirin har ganska nyligen flyttat tillbaka till Stockholm efter några år på Mallorca. Hon är född och uppvuxen i Stockholm, men älskar att resa och upptäcka nya platser, kulturer och människor, vilket har gjort att hon har bott på lite olika platser i världen. Shirin är en av våra mer populära coacher och gör resor för Go Active Travel i både Sverige och utomlands.

Hon bjuder på sig själv på ett lekfullt sätt i sin undervisning och föreläsningar, men blandar även in allvaret i hur viktigt det är att ta hand om sig för att leva ett så långt, starkt och friskt liv som möjligt.

Läs gärna mer om henne på shapebyshirin.se samt instagram @shapebyshirin

 

 

Malin Wranding

Jobbar som konsult, främst med ledarskap- och medarbetar utveckling, både individuellt och i team processer. Hon utbildar även chefer genom Försvarsmaktens UL utbildning (Utvecklande Ledarskap).

På ett inspirerande sätt ger hon dig verktygen för att du ska kunna bli en ännu bättre människa, chef eller medarbetare, både privat och på jobbet. Vid sidan om, arbetar hon även som konstnärinna.

Hon drivs av att stärka och hjälpa människor till att bli sitt bästa jag.

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Shirin har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Hennes passion är mötet med människor. Att hjälpa, guida och coacha folk till ett mer hälsosamt liv. Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, coach, hälsorådgivare och journalist. Hälsa går som i röd tråd i allt hon gör. Förra året startade hon även en podd, som heter Träna med Shirin. En livsstilspodd med träning och hälsa i fokus. Hon bjuder på sig själv på ett lekfullt sätt i sin undervisning och föreläsningar, men blandar även in allvaret i hur viktigt det är att ta hand om sig för att leva ett så långt, starkt och friskt liv som möjligt.


  Shirin är en av våra mer populära coacher och gör resor för Go Active Travel i både Sverige och utomlands. Läs gärna mer om henne på shapebyshirin.se samt instagram @shapebyshirin.

 • Malin Wranding

  Ledarskaps- och medarbetarcoach

  Malin Wranding, jobbar som konsult, främst med ledarskap- och medarbetar utveckling, både individuellt och i team processer. Hon utbildar även chefer genom Försvarsmaktens UL utbildning (Utvecklande Ledarskap). På ett inspirerande sätt ger hon dig verktygen för att du ska kunna bli en ännu bättre människa, chef eller medarbetare, både privat och på jobbet. Vid sidan om, arbetar hon även som konstnärinna.


  Hon drivs av att stärka och hjälpa människor till att bli sitt bästa jag.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Sverige Selma Spa, Sunne

  En weekend för dig som vill stanna i Sverige, men ändå njuta av en helg fylld av rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi bor på Selma SPA i Värmland, som är Nordens största SPA. 

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en lång-weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach och f.d Mallorcabo Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  Kommande resa
 • Italien Åldrandets gåta

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande hälsoresa till italienska bergsbyn Acciaroli. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider. Du som vill kan delta i ett helt unikt forskningsprojekt. 

  Kommande resa