Yoga Weekend i Sverige | Go Active Travel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Yoga Weekend i Sverige

Unna dig själv en energigivande yogaresa i Sverige – du slipper flygresan men kommer ändå långt bort från vardagens alla måsten. Detta bara 30 minuter från Stockholm på natursköna Körunda hotell i Nynäshamn. Tillsammans med Sandra Lones och Charlotte Fredriksson, kombinerar vi olika former av lugn och dynamisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops med bastubad och god mat.  Varmt välkommen att följa med!

Just nu! 399 KR rabatt per person när du bokar senast 13/9. Uppge kampanjkod: SOMMARRABATT

Kommer snart

Datum och pris för denna resa är inte satta ännu.

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Boende 1 natt del i dubbelrum 
 • Helpension; frukost, lunch & middag exkl. dryck
 • Fika
 • All yoga, meditation, föreläsningar och workshops.
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. boende & mat. 

Vi reserverar oss för eventuella pris / programförändringar utanför vår kontroll

Tillkommer:

 • Enkelrumstillägg: 600 kr/natt

Betalningsinformation:

 • När du bokar din resa betalar du 1500 kr i anmälningsavgift för att säkra din plats inom 7 dagar från bokningsdatumet.
 • Du kan därefter välja att delbetala din resa fram till 60 dagar före avresa, maila till info@goactivetravel.se för mer info.
 • Senast 60 dagar före avresa betalar du resterande belopp. 
  Fullständiga resevillkor

Specialerbjudande!

Unikt inlogg till Sport Competence både privat och på jobbet i 6 månader (värde ca: 9 375kr).

Sport Competence är en digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott, motion, Wellness och ledarskap mm. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer här https://www.sportcompetence.se/

GO YOGA - Yoga och Meditation. Go Yoga-konceptet fokuserar på yoga, återhämtning, reflektion och att stanna upp. Resorna erbjuder flera former av yoga, med både fysiska positioner och flöden som varvas med andning, filosofi och meditation där man får möjlighet att fördjupa och utveckla sin praktik. Målet är att hitta balans, rörlighet, styrka och ett lugnare sinne.

Fler Yoga-resor

Program

 Lördag:

·         9.00 - Välkomstkaffe och te

·         9.30 - Yoga - Hatha Flow med avslutande meditation Sandra

·         12.00 - Gemensam lunch

·         13.00 - Föreläsning – Hållbar kost och hälsa med Charlotte

·         Paus/ Incheckning i rummen

·         14.30 - Yoga Lab - workshop med Sandra

·         16.00 - Yin Yoga - Sandra

·         17.30 - Fri tid

·         19.00 - Middag

Söndag:

·         7.30 - Morgonpromenad med Charlotte

·         8.00 - Morning Yoga flow -Sandra

·         9.00 - Frukost, utcheckning senast vid klockan 11:00

·         10.30 - Dynamisk yoga flow med Charlotte 

·         11.30 - Pranayama, chanting och yinyoga med Sandra 

·         13.00 - Lunch och sedan hemfärd

·

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 • Yoga med Sandra Lones

  Sandra undervisar framförallt Vinyasa, Strong Flow och Hatha men även lugnare Yin. Hon ger stort utrymme till eleverna  för frihet och rymd att utforska sin egna praktik och en stund med sig själva. Samtidigt som hon utmanar till att gå utanför sin comfort-zone uppmanar hon till en trygg och meningsfull practice där ingen ska behöva ta sig själv för seriöst men nyfiket våga utforska. Med mycket teknik, härliga mantran, ett glatt leende och en seriös underton önskar hon att alla elever lämnar klassen belåtna med en skön känsla av lugn, nyfikenhet och tacksamhet till sig själva.

Coacher

 • Sandra Lones

  Yoga teacher

  Sandra har utövat yoga regelbundet sedan 2012. Som ung tränade hon elitgymnastik och därför kändes yoga som träningsform bekant. Det som gör att hon återkommer till mattan är framförallt känslan när hon kommer ur savasana (viloposition), berättar Sandra. Våren 2016 genomförde hon grundutbildning för att bli yogainstruktör. Sedan dess håller Sandra regelbundna klasser i slutna grupper från nybörjare och mer rutinerade yogis. Hon kombinerar ofta fysiskt ansträngande och utmanande övningar, gärna i flow till musik med avslutande avslappning.


  Mer info om Sandra hittar ni på hennes hemsida www.lonesyoga.se och instagramkonto @sandralonesyoga

 • Charlotte Fredriksson

  Yogalärare och kostrådgivare

  Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och vidareutbildar sig mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Som hälsoföreläsare och kostrådgivare inspirerar Charlotte till hållbar hälsa på alla plan med mycket fokus på kosten, tarmfloran men också motion, stress och återhämtning. Idag jobbar hon i huvudsak som Verksamhetsansvarig på Go Active Travel men följer även med som yogalärare och hälsoföreläsare på flera av våra resor.

Boende och mat

Körunda ligger vackert beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog endast 30 min från centrala Stockholm och några minuter från Nynäshamn. Det ligger mitt i naturen, omgivet av långa vandring- och löprundor som man gärna börjar dagen med. Nere vid sjön finns en stor brygga som passar perfekt för  utomhusträning.

Rummen är komfortabla i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

Frukosten avnjuts i matsalen eller på verandan med sjöutsikt. Självklart med färskpressad juice, frukt, nybakat bröd och ägg av olika slag. Det serveras även en gedigen lunchbuffé och en trerätters middag med inslag av vegetarisk och ekologiskt.

Bara en våning ner från lobbyn ligger relaxavdelningen med jacuzzi / bubbelpool, ångbastu, bastu, isdusch och lounge.

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer du få prova på olika typer av yoga som passar alla nivåer. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor  som delar lika intressen, samt få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för yoga, yogamatta och kläder för Morgonpromenad efter väder och middagskläder. 

Kommer snart

Datum och pris för denna resa är inte satta ännu.