Sluta stressa - Börja leva | GoActiveTravel
0771 14 30 30 info@goactivetravel.se

Yogaresa & Livscoachning i Toscana

Upplev Toscana och mycket mer på vår hälsoresa där vi fokuserar på hur vi kan leva våra liv som vi vill leva dem. Denna resa är något mer än en vanlig tränings- eller yogaresa. Den riktar sig till dig som vill kombinera motion med motivation, inspiration, reflektion och tacksamhet. Där du får med Dig kunskap om hur du kan ändra dina vanor och ditt mindset för att leva dina drömmar. 

I vackra Toscana varvar vi yoga, workshops, morgonlöpning och gemenskap med vinprovning och njuter av de lokala delikatesserna som erbjuds. Allt för att tillgodose våra basbehov och tillfredsställa alla våra sinnen.

Peppe Ekmark är författare och utbildare inom ledarskap samt  personlig utveckling. Han är även aktuell med sin nya bok. ”Leda bra eller leda bäst – 8 steg som hjälper dig att hitta nyckeln till både ditt och dina medarbetares hjärta”.

Under fyra dagar inspirerar han dig att få tillgång till allt du behöver för att kunna bortse från hinder och istället börja göra det du egentligen vill med ditt liv. Sluta stressa och börja leva, helt enkelt! Med på resan är också Charlotte Fredriksson, yogalärare och kostrådgivare. Hon leder yogan, meditationen och föreläser om Hållbar Hälsa och hur din tarmhälsa kan påverka dina beslut, agerande, humör och känslor.

 

Kommer snart

Datum och pris för denna resa är inte satta ännu.

Reseinformation

Allt detta ingår:

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda – Pisa
 • (Flygförslag finnes längre ned under Resa utan flyg)
 • Flygskatter
 • Transfer t/r Pisa flygplats
  (Gäller för de som kommer med gruppflyget) 
 • Boende i 4 nätter, del i dubbelrum
 • Helpension; frukost, lunch och middag
 • Alla föreläsningar och aktiviteter enligt programmet
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Vi reserverar oss för eventuella pris / program / valutaförändringar utanför vår kontroll

Betalningsinformation:

 • När du bokar din resa betalar du 3000 kr i anmälningsavgift för att säkra din plats inom 7 dagar från bokningsdatumet.
 • Du kan därefter välja att del betala din resa fram till 60 dagar före avresa, maila till info@goactivetravel.se för mer info.
 • Senast 60 dagar före avresa betalar du resterande belopp.

Fullständiga resevillkor

Resa utan flyg:

Detta alternativ passar för dig som antingen vill flyga från en annan ort, förlänga din vistelse eller resa med annat färdmedel. Önskar du resa från en annan flygplats kan du antingen boka dina flygbiljetter på egen hand eller kontakta oss för hjälp. Individuella flygbokningar kan i vissa fall innebära en extra tilläggskostnad. Hör gärna av dig till oss på info@goactivetravel.se om du har några frågor! *Vi hänvisar till våra resevillkor för mer information om fullständiga villkor.

Vi rekommenderar flyget nedan till Florens och därifrån tar man sig sen enkelt med taxi till boendet. Det går också smidigt att flyga till Pisa och ta taxi därifrån på egen hand.

Flyg med KLM via Amsterdam:

25 augusti Stockholm/Arlanda - Amsterdam 06.30 - 08.40, Amsterdam - Florens 09.35 - 11.30

29 augusti Florens - Amsterdam 17.40 - 19.55, Amsterdam - Stockholm/Arlanda 20.50 - 22.55 

Specialerbjudande!

Unikt inlogg till Sport Competence både privat och på jobbet i 6 månader (värde ca: 9 375kr).

Sport Competence är en digital samlingsplats för online föreläsningar och seminarier med några av landets främsta kompetenser inom Idrott, motion, Wellness och ledarskap mm. Här får du ta del av allt de erbjuder oavsett om du vill lära dig mer om föryngrande träning, vässa ditt löpsteg, meditera, ledarskapsutveckling, hantera stress eller lära dig mer om kost och näring.

Ett fantastiskt sätt att förbereda din träningsresa, fördjupa dig inom det du brinner för och hitta inspirationen till hållbar träning och hälsa!

Läs mer här https://www.sportcompetence.se/

GO BALANCE - Personlig utveckling och mental balans. I Go Balance-konceptet är personlig utveckling huvudfokus. Målet är att få dig att växa och utvecklas som människa, ge dig självinsikt, stabil tillvaro och mental balans. Våra coacher varvar inspirerande kurser med fysisk aktivitet. Det finns tid för återhämtning, viktiga, givande samtal och gemensamma måltider. Helst befinner vi oss där ”slow living” genomsyrar stämningen.

Fler Balance-resor

Program

Peppe Ekmark har utifrån egna erfarenheter, skapat kurser kring hur vi kan sluta stressa och
börja leva. Förutom hans workshops kommer vi leva ”the slow life” med daglig yoga, vandring
och återhämtning vid poolen. Han menar att du redan idag har det som krävs för att leva ditt liv. Nyckeln är att förstå dig på dina egna unika drivkrafter och styrkor för att kunna använda dem på bästa sätt. Sedan hjälper han dig koppla ihop det med en tydlig målbild.

Stress är en naturlig reaktion på fysisk, mental och känslomässig påverkan av olika grader. Vi alla hanterar den på olika sätt men kroppens reaktion är densamma oavsett vilken typ av stress det gäller. Vi får ett överskott på stresshormoner som till slut sliter ut oss. Detta påverkar vår helhetshälsa och många av kroppens funktioner. Till slut, om vi ignorerar symptomen som orkeslöshet, glömska, huvudvärk, dåligt humör och olust, blir vi utmattade.

Under dagarna kommer vi göra övningar för att du ska få en djupare förståelse om dig själv och andra, vi kommer analysera skillnaden mellan där du befinner dig idag och dit du vill nå med ditt liv. Samt sätta upp tydliga mål och ta fram konkreta aktiviteter som tar dig dit. Resultatet blir en handlingsplan som garanterat kommer att hjälpa dig ta nästa steg i ditt liv.

Charlotte Fredriksson leder oss genom daglig yoga. När vi väver in yogan för att skapa balans i kroppens "energisystem" kan vi uppnå fysisk och psykisk balans och ökar potentialen att må bra. Yogans flertusenåriga filosofi ger oss en grund vi kan luta oss mot i vår väg mot balans. Vi fokuserar inåt, släpper tankar och krav och istället lyssnar och förankrar oss i kroppen för hitta grunden i vem vi egentligen är. Yogan kan hjälpa oss återta kontrollen samtidigt som vi lär oss att våga släppa den för att finna harmoni. 

Du kommer att få ta del av vår erfarenhet och kunskap om hur man gör för att verkligen stressa mindre och börja göra det som är viktigt för dig istället. Vi delar med oss av kraftfulla verktyg som vi vet fungerar. Det kommer även finnas tid över för egen reflektion och rekreation i underbara Toscana.

 

Tisdag 25 augusti – Ankomstdag

·         Ankomst Casa Oliveta

·         13.00 (ca) - Lättare lunch, incheckning och rundvandring

·         15.00 - Introduktion med Peppe

·         17.00-18.00 - Yoga med Charlotte

·         19.00- Aperitivo och middag

 

Onsdag 26 augusti

·         07.00 - Morgonlöpning eller powerwalk för de som vill

·         08.15 - Yoga

·         09.00 - Frukost

·         10.00 - Workshop med Peppe

·         13.00 - Lunch

·         Egentid, fika

·         17.00-18.00 - Yoga och meditation med Charlotte

·         19.00 - Aperitivo och middag

 

Torsdag 27 augusti

·         07.00 - Morgonlöpning eller powerwalk för de som vill

·         08.15 - Yoga

·         09.00 - Frukost

·         10.00 - Workshop med Peppe

·         13.00 - Lunch

·         Egentid, fika

·         17.00-18.00 - Yoga och meditation med Charlotte

·         19.00 - Aperitivo och middag

 

Fredag 28 augusti

·         07.00 - Morgonlöpning eller powerwalk för de som vill

·         08.15 - Yoga

·         09.00 - Frukost

·         10.00 - Föreläsning Hållbar Hälsa och kost- Charlotte 

·         13.00 - Lunch

·         Egentid

·         15.00 Workshop med Peppe

·         17.15 – 17.45 - Meditation - Charlotte

·         18.30 - Vinprovning och middag

 

Lördag 29 augusti - Avresedag

·         07.00 - Morgonlöpning eller powerwalk för de som vill

·         08.15 - Yoga

·         09.00 - Frukost

·         10.00 - Utcheckning från rummen

·         12.00 – Avslutande lunch

·         14.30 – Transfer till Florence flygplats

·         17.40 – Avresa mot Stockholm.  

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

 

Coacher

 • Peppe Ekmark

  Ledarskaps- och personlig Coach

  Peppe är en unik person. Han är talare, författare och utbildare inom försäljning, ledarskap samt personlig utveckling. Hans föreläsningar och workshops handlar om hur man skapar resultat och framgång, både hos sig själv och hos företag, Både i medgång och motgång. Han lämnar ingen oberörd med sin kunskap. Han växte upp som den blyga lilla killen som aldrig tog någon plats. Med dåligt självförtroende och självkänsla gick det så långt att han i unga år var nära självmord. Efter en skilsmässa var han tvungen att göra en vändning på 180 grader och hamnade tillslut på en kurs där allt vände. Läs mer...


  Mer info om Peppe hittar ni på hemsida www.peppeekmark.se och på hans instagramkonto @peppeekmark

 • Charlotte Fredriksson

  Yogalärare och kostrådgivare

  Charlotte Fredriksson är kostrådgivare och yogalärare sedan flera år tillbaka och vidareutbildar sig mot 500hRYT på Yogayamas Advanced Training. Hennes klasser är dynamiska med inslag av flow, stillhet, djup, eftertänksamhet och intensitet som passar alla nivåer och män som kvinnor. Charlotte fokuserar även mycket på avslappning, självkänsla och kroppsmedvetenhet under klassen. Som hälsoföreläsare och kostrådgivare inspirerar Charlotte till hållbar hälsa på alla plan med mycket fokus på kosten, tarmfloran men också motion, stress och återhämtning. Idag jobbar hon i huvudsak som Verksamhetsansvarig på Go Active Travel men följer även med som yogalärare och hälsoföreläsare på flera av våra resor.

Boende och mat

Casa Oliveta är en traditionell italiensk Agriturismo med svensk touch, omsorgsfullt renoverat med sju sovrum, fyra badrum, ett stort härligt vardagsrum samt ett välrustat härligt kök och en stor utomhuspool. Huset ligger omgivet av grönska och vingårdar. Vi har nära till flera trevliga städer och utflyktsmål
som Lucca och Pisa. Det är heller inte långt till klassiska stränder som Viareggio eller till Chiantiområdet. Maten är som alltid en stor del av upplevelsen i Italien och här äter vi hemma på den mysiga uteplatsen eller på någon trevlig närliggande restaurang.​

*Deltagare som reser på egen hand och väljer del i dubbelrum utan angiven rumskamrat, kan komma att placeras i ett enkelrum vid ojämnt antal resenärer mot den angivna kostnaden för enkelrumstillägg.

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer du få prova på olika typer av yoga som passar alla nivåer. Vi vandrar i lugn takt på en nivå som alla kan hänga med på. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor  som delar lika intressen, samt få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par kläder för yoga och en yogamatta. Kläder för vandring, löpning/powerwalk efter väder och middagskläder. Eftersom det finns en pool bör du givetvis ta med badkläder. Du kommer att få en mer utförlig packlista innan avresa.

Kommer snart

Datum och pris för denna resa är inte satta ännu.