Yogaresor – Go Active Travel

Yogaresor Resor för balans i kropp och själ

Under en yogaresa med oss på Go Active reser du bort från stress och vardag för att varva ner, samt utveckla och fördjupa din yoga, meditation och andning. Vi reser alltid i en liten grupp och resan leds av Sveriges främsta yogisar. När vi inte yogar, ägnar vi oss åt löp- eller surfträning, vandring eller andra sporter. Dagarna avslutas med trevliga, långa middagar med gemenskap och givande samtal.

Hitta din Yogaresa

 • Sverige Körunda

  Varmt välkommen att följa med inrikes till natursköna Körunda hotell i Nynäshamn! Tillsammans med Sandra Lones och Charlotte Fredriksson, kombinerar vi olika former av lugn och dynamisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops med bastubad och god mat. 

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning i fokus.  Under träningsresan yogar, tränar och vandrar vi tillsammans med vår coach Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  5 dagar från 13 980 SEK
 • Sverige Selma Spa, Sunne

  En weekend för dig som vill stanna i Sverige, men ändå komma iväg och njuta av en helg fylld med rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation tillsammans med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi befinner oss på Selma SPA, i Sunne i Värmland, som är  Nordens största SPA. 

  Kommande resa