Yogaresor | Go Active Travel

Yogaresor Resor för balans i kropp och själ

Under en yogaresa med oss på Go Active reser du bort från stress och vardag för att varva ner, samt utveckla och fördjupa din yoga, meditation och andning. Vi reser alltid i en liten grupp och resan leds av Sveriges främsta yogisar. När vi inte yogar, ägnar vi oss åt löp- eller surfträning, vandring eller andra sporter. Dagarna avslutas med trevliga, långa middagar med gemenskap och givande samtal.

Hitta din Yogaresa

 • Italien Amalfikusten

  Amalfikusten bjuder på storslagna vyer, dramatisk natur och härliga vandringsleder. En magisk plats för energigivande yoga och meditation och perfekt att utgå ifrån för att uppleva den magiskt vackra kusten med spektakulära vandringar. Vi börjar med yoga och avslutar dagarna med middag på lokala agriturismos.

  5 dagar från 14 990 SEK
 • Indonesien Bali

  Investera i dig själv med vår yogaresa till Bali. Den här yogaresan är för dig som vill njuta av det bästa Bali har att erbjuda i form av upplevelser, surf, återhämtning, sol och värme. Vi kombinerar yoga med surf och coola beach clubs, risfält, tempel och utflykter.

  Kommande resa
 • ÖsterrikeSingelresa Ischgl

  En “må bra-resa” för dig som reser solo. Vi bor i den charmiga byn Ischgl, på nyrenoverade Hotel Post med sin stora spa-avdelning. Vandring i kombination med välgörande yogapass. Härliga dagar fyllda av trevligt sällskap och inspirerande upplevelser!

  8 dagar från 15 850 SEK
 • Österrike Ischgl

  En mycket uppskattad kombination av vandring och yoga i en härlig inramning. Passa på att uppleva alpnaturen och ge kropp och själ en energikick genom välgörande yoga. Hotellets nyrenoverade rum och den utökade spa-avdelningen gör att vi bor riktigt bekvämt!

  8 dagar från 17 950 SEK
 • Sverige Körunda

  Varmt välkomna att följa till mysiga Körunda när det är som allra vackrast på en inspirerande helg med yoga, meditation och skön träning i fokus. Gabriella Picano och Naofal Ouazzani leder er genom yogaprogram, träning, föreläsningar, bastubad och härliga måltider.

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Välkomna på en fartfylld träningsresa till Mallorca. Vår grymma coach Magnus Hagström lovar roliga och utmanande pass, bland annat soma move, löpning, crosstraining och cirkelpass. Dessutom en inspirerande vandring och en olivoljeprovning! 

  Kommande resa
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en långweekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med allt ifrån kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 14 900 SEK
 • Italien Sluta stressa - Börja leva

  Välkommen till vackra Toscana i Italien på en kurs där Du under fyra dagar får tillgång till det just Du behöver för att en gång för alla släppa hinder och istället leva det liv du vill. Peppe Ekmark och Charlotte Fredriksson vet av egen erfarenhet och med grundläggande kunskap att det går att göra just de förändringar som krävs för att bli mer balanserad och lycklig. 

  5 dagar från 19 490 SEK
 • Italien Toscana

  Följ med på en unik träningsresa till Italien tillsammans med de populära coacherna Mattias Sunneborn och Annette Lefterow.  Temat är "föryngrande träning" med roliga & utmanande övningar som varvas med återhämtande yoga & meditation. I samarbete med Health Competence.

  Kommande resa
 • Costa Rica Åldrandets gåta

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på vinterns spännande nyhet, vår temaresa till spektakulära Costa Rica. Under tio dagar varvar vi intressanta föreläsningar, unika naturupplevelser och yoga med autentiska måltider. 

  11 dagar från 38 490 SEK
 • ItalienSamarbete Åldrandets gåta

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande hälsoresa till italienska bergsbyn Acciaroli. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider. 

  8 dagar från 26 490 SEK