Yogaresor | Go Active Travel

Yogaresor Resor för balans i kropp och själ

Under en yogaresa med oss på Go Active reser du bort från stress och vardag för att varva ner, samt utveckla och fördjupa din yoga, meditation och andning. Vi reser alltid i en liten grupp och resan leds av Sveriges främsta yogisar. När vi inte yogar, ägnar vi oss åt löp- eller surfträning, vandring eller andra sporter. Dagarna avslutas med trevliga, långa middagar med gemenskap och givande samtal.

Hitta din Yogaresa

 • Spanien Altea

  En ny kombinationsresa där vi upplever Costa Blanca, bortom turistorterna! Fantastiska vandringar av medelsvår till tuffare karaktär varvas med underbar yoga ledd av vår duktiga coach. Boende på högklassigt hotell med spa och perfekt läge nära havet.

  5 dagar från 15 290 SEK
 • Indonesien Bali

  Investera i dig själv med vår yogaresa till Bali. Den här yogaresan är för dig som vill njuta av det bästa Bali har att erbjuda i form av upplevelser, surf, återhämtning, sol och värme. Vi kombinerar yoga med surf och coola beach clubs, risfält, tempel och utflykter.

  Kommande resa
 • Österrike Ischgl

  En mycket uppskattad kombination av vandring och yoga i en härlig inramning. Passa på att uppleva alpnaturen och ge kropp och själ en energikick genom välgörande yoga. Hotellets nyrenoverade rum och den utökade spa-avdelningen gör att vi bor riktigt bekvämt!

  Kommande resa
 • ÖsterrikeSingelresa Ischgl

  En “må bra-resa” för dig som reser solo. Vi bor i den charmiga byn Ischgl, på nyrenoverade Hotel Post med sin stora spa-avdelning. Vandring i kombination med välgörande yogapass. Härliga dagar fyllda av trevligt sällskap och inspirerande upplevelser!

  Kommande resa
 • Sverige Körunda

  Empowerment through breath and movement. Varmt välkomna att följa med på denna inspirerande helg med både träning och yoga på Körunda. Gabriella Picano och Siiri Soveri leder er genom tränings- och yogaprogram, föreläsningar, bastubad och härliga måltider.

  Kommande resa
 • Sverige Körunda

  Härlig yogahelg ink "handstand workshop", meditation och flow! Följ med Sandra Lones och Charlotte Fredriksson till natursköna Körunda i Nynäshamn! Vi kombinerar lugn och dynamisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops med bastubad och god mat. 

  3 dagar från 5 190 SEK
 • Sverige Körunda

  Pepp weekend med Shirin Djavidi och Malin Wranding som jobbar passionerat och inspirerande för att stärka människor i sitt eget ledarskap både fysiskt och mentalt. En perfekt weekend för dig som vill kombinera träning, personlig utveckling och återhämtning!

  3 dagar från 6 995 SEK
 • Spanien Mallorca

  Välkomna på en fartfylld träningsresa till Mallorca. Våra grymma coacher Shirin Djavidi och Magnus Hagström lovar roliga och utmanande pass, bland annat soma move, löpning, crosstraining och cirkelpass. Dessutom en inspirerande vandring och en olivoljeprovning! 

  8 dagar från 15 990 SEK
 • Spanien Mallorca

  Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en lång-weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach och f.d Mallorcabo Shirin Djavidi. Hon hälsar att det blir allt från trappträning till Urban training och strandfys.

  Kommande resa
 • Sverige Selma Spa, Sunne

  En weekend för dig som vill stanna i Sverige, men ändå njuta av en helg fylld av rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi bor på Selma SPA i Värmland, som är Nordens största SPA. 

  3 dagar från 6 495 SEK
 • Italien Toscana

  Följ med på en unik träningsresa till Italien tillsammans med de populära coacherna Mattias Sunneborn och Annette Lefterow.  Temat är "föryngrande träning" med roliga och utmanande övningar som varvas med återhämtande yoga och meditation.

  6 dagar från 15 890 SEK