Yogaresor | Go Active Travel

Yogaresor Resor för balans i kropp och själ

Under en yogaresa med oss på Go Active reser du bort från stress och vardag för att varva ner, samt utveckla och fördjupa din yoga, meditation och andning. Vi reser alltid i en liten grupp och resan leds av Sveriges främsta yogisar. När vi inte yogar, ägnar vi oss åt löp- eller surfträning, vandring eller andra sporter. Dagarna avslutas med trevliga, långa middagar med gemenskap och givande samtal.

Hitta din Yogaresa

 • ItalienYoga & Vandra Amalfikusten Yoga och Vandring

  Amalfikusten bjuder på storslagna vyer, dramatisk natur och härliga vandringsleder. En magisk plats för energigivande yoga och meditation och perfekt att utgå ifrån för att uppleva den magiskt vackra kusten med spektakulära vandringar. Vi börjar med yoga och avslutar dagarna med middag på lokala agriturismi.

  5 dagar från 15 850 SEK
 • Indonesien Bali Yogaretreat

  Välkomna på en spännande resa med yoga, äventyr, upplevelser och återhämtning i fokus! Investera i dig själv och följ med våra proffsiga yogalärare och färdledare Gabriella Picano och Naofal Ouazzani till Ubud, Balis yogamecka. Den här resan passar dig som vill yoga mycket och uppleva det genuina Bali med ett program framtaget av lokala experter.

  10 dagar från 38 500 SEK
 • ItalienYoga & Vandra Cervinia Yoga och vandring

  Drömresan för dig som vill kombinera yoga med vacker vandring, mat, vin och spektakulära vyer. Med oss får du uppleva några av de vackraste platserna och mest idylliska byarna till fots, bo högklassigt och njuta daglig yoga.

  6 dagar från 18 500 SEK
 • ItalienSamarbete Cilento Blå Zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart och hälsoentreprenören Charlotte Fredriksson på vårens mest spännande hälsoresa till italienska Cilento. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar om bl a Medelhavskostens ursprung, vacker vandring och yoga med autentiska måltider och upplevelser. 

  Kommande resa
 • Spanien Costa Brava Höstboost

  En peppig långweekendresa med vår erfarna hälsocoach Ida Rautila som bjuder på en härlig mix av olika träningsformer, kondition, styrka, yoga och löpning. Vi upplever även den vackra kusten med en vandring längs havet. Vårt hotell ligger precis på strandpromenaden i charmiga Palamos. 

  5 dagar från 13 200 SEK
 • Costa Rica Costa Rica Blå Zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på vinterns spännande nyhet, vår temaresa till spektakulära Costa Rica. Under tio dagar varvar vi intressanta föreläsningar, unika naturupplevelser och yoga med autentiska måltider. 
  Denna resa planeras preliminärt till hösten 2025.

  Kommande resa
 • GreklandSamarbete Ikaria Blå zon

  Följ med vetenskapsjournalisten och författaren Henrik Ennart på höstens spännande livsstilsresa till den blå zonen Ikaria. Under en vecka varvar vi intressanta föreläsningar, vacker vandring och yoga med autentiska måltider och möten med lokalbefolkningen.

  8 dagar från 35 000 SEK
 • ÖsterrikeSingelresa Ischgl Vandring med yoga som tillval

  En “må bra-resa” för dig som reser solo. Vi bor på fyrstjärniga Hotel Post, i den charmiga byn Ischgl. Vi äter gott och vandrar i en fantastisk alpmiljö. Allt i kombination med välgörande yogapass och avkoppling i hotellets stora, fina spa-avdelning. Följ med oss och njut av härliga dagar fyllda av trevligt sällskap och inspirerande upplevelser!

  8 dagar från 20 450 SEK
 • Österrike Ischgl Vandring med yoga som tillval

  En mycket uppskattad kombination av vandring och yoga i härlig inramning av de österrikiska Alperna. Passa på att ge både kropp och själ en rejäl energikick genom helande vandring och välgörande yoga. Vi bor bekvämt på Hotell Post, i den charmiga byn Ischgl och har fri tillgång till hotellets stora spa-avdelning. 

  8 dagar från 20 450 SEK
 • Grekland Kreta Wellness Retreat

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika Berger och Teresa Husén. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester med fokus på kvinnohälsa!

  8 dagar från 15 500 SEK
 • Spanien Mallorca Training Week

  Välkomna att följa med oss till fantastiska Mallorca med våra inspirerande coacher Magnus Hagström och Shirin Djavidi. De står för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass och härliga yogaklasser. Veckan fylls även av utflykter, vandring och en kväll i Palma. 

  7 dagar från 16 100 SEK
 • Spanien Palma Training Weekend

  Upplev Mallorcas vackra natur och Palmas pulserande stadsliv under en weekend med varierande träning och återhämtning. Vi yogar, tränar och vandrar med vår coach Magnus Hagström. En fullmatad resa med kul och varierad träning, avslappnade yoga till personlig coaching. 

  5 dagar från 13 500 SEK
 • NorgeSamarbete Svalbard expeditionskryssning med yoga

  Letar du efter en unik resa där du kan kombinera storslagna naturupplevelser med yoga? Då kan detta äventyr vara något för dig! I maj har du chans att följa med Go Active Travels systerbolag PolarQuest och yogaläraren Isabel Holmquist på en oförglömlig expeditionskryssning genom midnattssolens och isbjörnens rike – Svalbard.

  Kommande resa
 • Italien Toscana Wellness Retreat

  Följ med till härliga Riva del Sole på ett unikt och inspirerande Wellness-retreat för kropp och själ tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Gabriella Picano och Siiri Soveri. Det här är den ultimata må-bra resan för dig som behöver en nystart och som vill må bra inifrån och ut. 

  6 dagar från 16 990 SEK
 • Italien Toscana Wellness Retreat

  Välkomna till härliga Riva del Sole på en unik och inspirerande dans-, yoga- och träningsresa tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Shirin Djavidi och Sabina Dalfjäll. Det här är en perfekt resa för dig som behöver en kickstart inför hösten!

  6 dagar från 14 200 SEK
 • Italien Toscana Yogaretreat

  Välkomna till härliga Riva del Sole på ett återhämtande och fördjupande yogaretreat med vår härliga coach Livia Wanntorp. Det här är en perfekt resa för dig som behöver en nystart inför hösten, vill lära dig mer om yoga och njuta av det goda livet i Toscana!

  6 dagar från 13 900 SEK
 • Italien Umbrien Cykel & vin

  Följ med oss på en cykel- och träningshelg med vin- och olivoljeprovning till Italiens "gröna hjärta". Med oss får du uppleva några av de vackraste cykelturerna och de mest idylliska byarna samt njuta av utsökta lokala viner och delikatesser. Med på resan är vår coach Magnus som leder våra tränings- och yogapass. En aktiv semester med livsnjutning i fokus!

  5 dagar från 17 450 SEK