Träningsresa till Mallorca med Go Active Travel

Mallorca Training Week Spanien Träningsresa till favoriten Mallorca

Följ med oss på vår årliga och populära "Training Week Mallorca" med våra inspirerande och erfarna coacher Magnus Hagström och Shirin Djavidi. Mallorca är underbart på våren och perfekt för träning, yoga och vandring utomhus. Shirin och Magnus tår för ett stort utbud av roliga, tuffa och svettiga träningspass som bland annat innehåller soma move, utmanande cirkelpass, varierande styrka och löpskola. Dessutom inleds dagarna med yoga och meditation. Under veckan kommer du få jobba med både kroppens alla muskler och stärka dig både fysiskt men också mentalt inifrån och ut. Magnus och Shirin har jobbat ihop i flera år och den här resan har de gjort sedan 2016. Under veckan kommer det vara föreläsning och workshop med inspiration och motivation till en hållbar livsstil. Under resan gör vi även en härlig vandring mellan Deia och Port Soller. Mellan träningspassen kommer det givetvis finnas utrymme för sol, avkoppling och god mat. Vi kan dessutom garantera att du kommer återvända hem med ny energi, lärdomar, en härlig träningsvärk och minnen för livet.

Resans höjdpunkter

 • Våra inspirerande coacher
 • Mallorcas härliga natur
 • Bekvämt hotell vid havet
 • Träning och yoga som passar alla
 • Marknad i Santanyi
 • En fri kväll i Palma

Avgångar

22 – 28 maj 2024

Stockholm Arlanda

Stockholm Arlanda - Palma de Mallorca 22 maj 07:10 - 10.50
Palma de Mallorca - Stockholm Arlanda 28 maj 11:55 - 15.40
17 500 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Egen transport

16 100 SEK 5+ platser kvar Boka resa

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 45 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Palma
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Palma
 • Boende 6 nätter, del i dubbelrum
 • Halvpension: frukost och middag exkl. dryck
 • All träning och yoga enligt programmet
 • Vandring
 • Föreläsning och workshop med Magnus och Shirin
 • Klimatinvestering

Övrigt

 • Enkelrumstillägg 2 100 kronor
 • Eventuell dricks samt dryck till maten tillkommer

Tillkommer

 • Luncher alla dagar
 • Middag i Palma

 

 

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?

Alla är välkomna att delta på denna resa. Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Det finns en stor mängd träningspass att välja mellan så det finns något som passar alla.

Kan jag åka ensam?

Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?

Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen är anpassad så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?

Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning då vi kommer träna flera pass om dagen. Det finns tyvärr inga tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även ta med skor lämpade för träning. Till vandringen behöver du bra skor och en ryggsäck för vatten och ev. något snack. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. Vi rekommenderar även att du har med dig din egen vattenflaska.

Boende

 • Hotel Marques

  Vi bor i den mysiga byn Colonia San Jordi. Denna vackra turistort som numera är ett mecka för semestrande mallorkiner var från början en gammal fiskeby. I Colonia San Jordi finns Mallorcas allra vackraste strand, Es Trenc, som ligger på promenadavstånd från vårt hotell.

  Vi bor vid havet på fyrstjärniga Hotel Marques och mellan träningspassen kan du koppla av vid hotellpoolen, njuta av solen på stranden eller ta en simtur i havet.

Program

Training week Mallorca är en träningsresa som passar för alla! Upplägget för veckan bjuder på en mångfald av roliga, tuffa och härlig svettiga träningspass och avkopplande yoga tillsammans med våra duktiga och erfarna coacher Magnus Hagström och Shirin Djavidi. Mellan varven passar vi givetvis på att njuta av egen avkoppling, de vackra stränderna och god mat.

Löpning

De allra flesta kan ägna sig åt löpning. Allt du behöver är träningskläder, ett par löparskor och en sträcka att springa. Ett perfekt sätt att börja dagen för den som vill.

Träningspass

Magnus och Shirin jobbar med allt från personlig träning, gruppträning, yoga, företagsfriskvård och coachning. När de arbetar väger de alltid in alla de delar som kropp, huvud och själ. Träningen är varierande, utvecklande och rolig. De älskar att se människor utvecklas. 

Yoga

Under veckan erbjuds avslappnade yoga och meditation. Aktiviteterna anpassas till övrigt träningsprogram.

Vandring på Mallorca

Vi tar oss även ut på en vacker vandring mellan Deia och Puerto de Sóller. Vandringen är en upplevelse och ett sätt att återhämta oss mellan passen. Vi stannar på vägen, fikar och tar bilder.

Preliminärt program med reservation för ändringar.

22 maj 

07:10 Flyg från Stockholm

10:50 Ankomst Palma Airport

11:30 Transfer till hotellet

13:00 Incheckning, lunch och egentid

16:00 Välkomstmöte

16:30 Träning, Yoga och Meditation

19:30 Gemensam middag

 

23 maj

07:30 Löpning / powerwalk

08:00 Yoga/rörelseträning

08:30 Frukost

10:30 Träning, löpskola

13:00 Lunch på egen hand

16:00 Träning, Yoga och Meditation

19:30 Gemensam middag

24 maj

07:30 Löpning / powerwalk

08:00 Yoga/rörelseträning

08:30 Frukost

10.30 Träning, yoga meditation

12:30 Transfer till Palma, fria aktiviteter, lunch, shopping och gemensam middag till självkostnad för de som vill. Transfer tillbaka efter middagen.

19:30 Middag på hotellet för de som vill äta hemma

 

25 maj

07:00 Löpning / powerwalk

07:30 Frukost

09:00 Buss till Santanyi för en härlig förmiddag med marknad, shopping och lunch, buss tillbaka.

16:00 Träning, Yoga och Meditation

18:00 Föreläsning/workshop

19:30 Gemensam middag

 

26 maj

07:00 Yoga/rörelseträning

07:30 Frukost

09.00 Transfer till Deia

10.30 Vandring Deia – Puerto de Sóller (ca 4–5 timmars vandring) stopp för fika och lunch i Son Mico och Sóller. I Puerto de Sóller finns tid för ett dopp innan bussen kör oss hem.

16.00 Transfer tillbaka till hotellet

18.00 Yin-yoga och meditation

20.00 Gemensam middag

 

27 maj

07:30 Löpning / powerwalk

08:00 Yoga/rörelseträning

08:30 Frukost

10:30 Crosstraining

13:00 Lunch

16:00 Träning, yoga och meditation

19:30 Gemensam avslutningsmiddag

 

28 maj

Frukost och utcheckning, transfer till flyget

11:55 Flyg hem

 

Coacher

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år, och driver sedan 10 år eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av Axelssons PT Educations lärarteam. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga och meditation, för alla nivåer. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info på www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

 • Shirin Djavidi

  Shirin har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Hennes passion är mötet med människor. Att hjälpa, guida och coacha folk till ett mer hälsosamt liv. Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, coach, hälsorådgivare och journalist. Hälsa går som i röd tråd i allt hon gör. Shirin driver podden Rise and Shine med Shirin, en lifestyle podd kryddad med hälsa. Podden är som ett personporträtt där hon även delar med sig av egna erfarenheter.


  Shirin bjuder alltid på sig själv på ett lekfullt sätt under sina träningspass och föreläsningar, men blandar även in allvaret i hur viktigt det är att ta hand om sig för att leva ett så långt, starkt och friskt liv som möjligt. Shirin är en av våra mer populära coacher och gör resor för Go Active Travel i både Sverige och utomlands. Läs gärna mer om henne på shapebyshirin.se samt instagram @shapebyshirin.

Väderkalender

Så säger våra resenärer

 • Fantastiskt upplägg och bra variation! Jag har fått tillbaka min lust för träning, mår bättre och känner mig stärkt efter denna vecka. Träning och aktiviteter har för mig varit lagom utmanande och jag har känt att jag klarar mer än jag trodde. Har varit på många träningsresor, den här var klart den bästa. Härlig plats, vacker natur och ett härligt gäng att träna med.

  Helen Wetterstrand / Norrtälje
 • Mycket bra kombination mellan aktiva och lugna pass. Fint med två dagar då vi gjorde något annat. En bonus att Magnus även hade spännande samtal om livet, relationer etc. Det gav oss möjlighet att reflektera och dela upplevelser.

  Maria Schildt Nordlöv / Saltsjöbaden
 • Magnus är en fantastisk coach både när det gäller fysisk träning och mental coachning. Han är jättebra på att skapa aktiviteter och pass där alla kan delta oavsett kapacitet och detta tillsammans med hans vänliga och positiva attityd gör att det skapades en fin och inkluderande atmosfär i vår grupp. Detta var verkligen en fantastisk resa på alla sätt!

  Resenär Training Week Mallorca maj -22

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca Vandring långweekend

  Upptäck ett Mallorca du inte visste fanns under en oförglömlig vandring! Några vandringar tar oss upp bland de högsta topparna och andra leder oss genom mandelträd, olivlundar och charmiga byar. Det fyrstjärniga Gran Hotel Sollér är idealiskt beläget i den mysiga byn Sollér, perfekt för de fina vandringar vi gör under dessa dagar. 

  5 dagar från 14 950 SEK
 • Italien Toscana Wellness retreat

  Följ med till härliga Riva del Sole på ett unikt och inspirerande Wellness-retreat för kropp och själ tillsammans med våra erfarna och härliga coacher Gabriella Picano och Siiri Soveri. Det här är den ultimata må-bra resan för dig som behöver en nystart och som vill må bra inifrån och ut. 

  6 dagar från 15 900 SEK
 • Grekland Rhodos Yoga & träning

  En härlig uppladdning inför den svenska vintern! På den här resan tränar vi tillsammans med våra inspirerande coacher Annika och Liv. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester i vackra omgivningar!

  8 dagar från 16 490 SEK