Träningsresa till Mallorca med Go Active Travel

Mallorca Spanien Träningsweekend med hike & yoga

Upplev Mallorcas praktfulla natur och Palmas pulserande stadsliv under en lång-weekend med träning och återhämtning i fokus. Ladda om och kom hem med ny energi och kroppen full av endorfiner! På den här resan tränar, yogar, tränar och vandrar vi tillsammans med vår coach Shirin Djavidi. Det här är den perfekta resan för dig som söker en aktiv men ändå avkopplande semester som gör att du kommer hem med ny energi! Dagarna börjar med yoga och/eller löpning och följs av antingen funktionell träning eller vandring där vi får tillfälle att upptäcka mer av Mallorcas vackra omgivning.

Mallorcas bästa

 • Dynamiska staden Palma
 • Träna med Shirin
 • Varierat träningsupplägg
 • Weekend för dig som vill ha en kortare resa

Kommande resa

Anmäl intresse så meddelar vi när resan är bokningsbar.

Samtliga flygtider är lokala. Reservation för tidtabellsändringar.

Transfer i restid från flygplats till hotellet ca 15 min.

Vid önskemål om avresa från annan flygplats, kontakta oss för individuella flyglösningar. Oftast innebär det ett flygtillägg. Flyget måste ankomma i god tid innan huvudgruppen landar och hemresan måste ske efter huvudgruppens avgång, för att man ska kunna åka med vår busstransfer. 

Vill ni ta er till resmålet på egen hand kan vi i de flesta fall erbjuda ett flygavdrag. Kontakta oss för exakt information för just det avresedatum ni önskar. 

Ingår i resan

 • Flyg t/r Stockholm/Arlanda - Palma 
 • Flygskatter
 • Transfer t/r flygplatsen i Palma
 • Boende i 4 nätter, del i dubbelrum inkl. frukost
 • Lunch på ankomstdagen
 • Två middagar
 • Två vandringar
 • Alla träningspass enligt program
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. alla transporter, boende & mat. 

Övrigt

 • Enkelrumstillägg:  2900 kr
 • Dryck till maten tillkommer

Inför resan

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa! Träningen kommer huvudsakligen att ske utomhus med kroppen som motstånd. Detta gör att både du som vill komma igång med träningen och du som vill få ny inspiration kommer att få ut massor av veckan. Under veckan kommer det finnas otaliga möjligheter till träning och du väljer själv vad och hur mycket du vill träna.

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en träningsresa är ett sätt att lära känna nya människor som delar ens intressen!

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, träningen och vandringarna är anpassade så att alla kan vara med efter sina egna förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för träning, det finns inte tvättmöjligheter på hotellet. Du behöver även skor lämpade för träning och vandring. Eftersom det finns en pool på hotellet och vi har nära till havet bör du givetvis ta med både badkläder och badhandduk. För vandringar så är det bra att ha med sig en liten ryggsäck som rymmer en vattenflaska och badkläder.  

Boende

 • Hotel Feliz

  Vi bor mitt i Palmas ”Brooklyn” där ligger 4-stjärniga Hotell Feliz en välbevarad hemlighet bland de svenska hotellen. Bara en kortare promenad in i det välbekanta Santa Catalina - vimlet och endast några minuter från hamnen och strandpromenaden. 

  Hotellet är en helhetsupplevelse, från den välbekanta skandinaviska frukosten, till det nordisk-mallorkinska köket och den typiskt svenska omtänksamheten för gästen. Hotellet har en härlig solterrass där man kan koppla av i en solstol eller ta ett dopp i poolen.

Program

På denna härliga weekend till Palma kommer du få prova en massa rolig och givande träning tillsammans med Shirin. Under resan blir det yoga och träningspass som varierar från trappträning till Urban training och strandfys. Vi kommer även att ha två vandringar under resan där vi får se mer av Mallorcas vackra omgivning medan vi vandrar i lätt kuperad terräng och längst med kusten. Roligt och varierande helt enkelt där inget pass är det andra likt. Mellan träningspassen finns det tid för avkoppling, shopping i stan eller njuta på stranden.

Shape by Shirin

Shape by Shirin är en erfaren träningscoach med ett holistiskt koncept på tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
Där det är viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.shapebyshirin.se

Preliminärt dagsprogram

Dag 1

- Ankomst Palma flygplats

- Transfer till hotellet

- Ankomst och check in på hotellet

- Lunch och fri tid 

- Fysträning på stranden

- Yoga

- Gemensam middag


Dag 2

- Yoga

- Frukost

- Buss till Deia där dagens vandring startar (ca. 12 km), stopp för fika på vägen

- Lunch i Port de Soller

- Fri tid för ex. sol, bad, shopping, avkoppling

- Buss tillbaka till hotellet

- Fri kväll och middag

Dag 3

-  Morgonjogg och yoga

-  Frukost

- Fri tid för att utforska Palma för shopping, avkoppling och lunch ,samt sol och bad

- Fysträning

- Gemensam middag

 

Dag 4

- Yoga

- Frukost

- Fysträning

- Gemensam lunch på hotellet

- Buss till Portals Vells där dagens vandring startar.

-Stopp för ett dopp i havet

- Buss tillbaka till hotellet

- Gemensam middag till självkostnadspris i Palma.

Dag 5

-   Frukost och utcheckning

-   Transfer till flygplatsen

-   Flyget avgår från Palma flygplats

*Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Shirin har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Hennes passion är mötet med människor. Att hjälpa, guida och coacha folk till ett mer hälsosamt liv. Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, coach, hälsorådgivare och journalist. Hälsa går som i röd tråd i allt hon gör. Förra året startade hon även en podd, som heter Träna med Shirin. En livsstilspodd med träning och hälsa i fokus. Hon bjuder på sig själv på ett lekfullt sätt i sin undervisning och föreläsningar, men blandar även in allvaret i hur viktigt det är att ta hand om sig för att leva ett så långt, starkt och friskt liv som möjligt. Shirin är en av våra mer populära coacher och gör resor för Go Active Travel i både Sverige och utomlands. Läs gärna mer om henne på shapebyshirin.se samt instagram @shapebyshirin.

Väderkalender

Relaterade resor

 • Spanien Mallorca

  Upptäck ett Mallorca du inte visste fanns under en oförglömlig vandring! Några vandringar tar oss upp bland de högsta topparna och andra leder oss genom mandelträd, olivlundar och charmiga byar. Boende i historiska byn Soller, som är ett populärt besöksmål.

  5 dagar från 12 950 SEK
 • Spanien Mallorca

  Välkomna på en fartfylld träningsresa till Mallorca. Vår grymma coach Magnus Hagström lovar roliga och utmanande pass, bland annat soma move, löpning, crosstraining och cirkelpass. Dessutom en inspirerande vandring och en olivoljeprovning! 

  Kommande resa
 • Kroatien Dalmatien

  Weekendvandra i Dalmatiens vackra kustlandskap! Under resan varvar vi trevliga vandringar med att njuta av bekvämt boende och vackra vyer. Hotel Osejava har fyra stjärnor och har ett perfekt läge vid strandpromenaden i den mysiga orten Makarska.

  Kommande resa