Träningshelg i Värmland | Go Active Travel

Selma Spa, Sunne Sverige Träningsweekend Selma Spa i Sunne

En weekend för dig som vill stanna i Sverige men ändå komma iväg och njuta av en helg fylld med rolig träning, motiverande utmaningar, skön yoga och avkopplande meditation tillsammans med Shirin Djavidi och Magnus Hagström. Vi befinner oss på Selma SPA, i Sunne i Värmland, som är Nordens största SPA. Här kan man med fördel boka flera fantastiska behandlingar. Det är en perfekt plats för både aktivitet och återhämtning. Vill man kan även ta en tur i löpspåret eller ett spinningpass på hotellets gym, förutom den träning vi får med Shirin och Magnus. Däremellan finns tid för ett dopp i någon av poolerna och en avslappnande stund i bastun. 

Selma Spa, Sunnes bästa

 • Nordens största SPA
 • Möjlighet att boka välgörande behandlingar
 • Fina promenad-/löpspår
 • Naturskönt i Värmland

Avgångar

22 oktober 2021

/ 3 dagar

Egen transport

6 495 SEK 10+ platser kvar Boka resa

Ingår i resan

 • Boende 2 nätter, del i dubbelrum 
 • Helpension; frukost, lunch & middag exkl. dryck
 • Fika
 • All träning, yoga, meditation och föreläsning.
 • Inträde till spa
 • 110% CO2-kompensation, det innebär att hela din resa är klimatkompenserad, inkl. boende & mat. 

Övrigt

 • Tillägg enkelrum: 800 kr
 • Valfria spa-behandlingar mot tillägg

 

Vilken fysisk nivå krävs för denna resa?
Alla är välkomna att delta på denna resa. Under resan kommer vi träna, yoga och meditera på en nivå som passar alla. 

Kan jag åka ensam?
Du kan absolut resa ensam. Att göra en resa ensam är ett fantastiskt sätt att lära känna nya människor  som delar lika intressen, samt få välförtjänt egentid.

Jag vill åka tillsammans med en vän, men vi är på olika nivåer. Kan vi åka tillsammans ändå?
Självklart! Det spelar ingen roll om ni är på olika nivåer, alla aktiviteter är anpassade så att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar.

Vad behöver jag ha med mig?
Du behöver ha med dig ett par klädombyten för yoga och träning, yogamatta och kläder efter väder, ta gärna med så att du kan träna utomhus, och middagskläder. Eftersom det finns en stor spa avdelning med flera pooler är det bra att ha med badkläder, morgonrock och tofflor finns på rummen. 

 

 

Boende

 • Selma Spa

  Selma Spa är den värmländska lilla pärlan där möjligheterna till aktiviteter och återhämtning är otaliga. Efter ett härligt pass kan du unna dig en behandling, eller ett dopp i någon av poolerna. På Selma Spa bor vi bekvämt i fina rum. Morgonrock och badtofflor till låns finns på rummen.

  Du kan njuta av varma bad ute och inne, slappna av i någon av våra fyra olika bastur.
  På behandlingsmenyn (mot tillägg, måste förbokas) står massage i olika former, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar, kurbad, basturitualer och mycket mer.

   

   

  Fri tillgång till alla instruktörsledda pass på vårt träningsprogram. Här kan du träna yoga, vattenträning, core, body pump, spinning, tabata med mera.
  I gymmet har du maskiner och fria vikter. Ett stenkast från huvudentrén finns motionsspår för promenader, stavgång, löpning och skidåkning och en mountainbikebana.

  Hotellets restaurang Smak har en fantastisk utsikt över sjön Fryken där man njuter av vällagad mat med gott samvete. De har med omsorg valt ut lokala och säsongsbetonade råvaror med så mycket ekologiskt innehåll som möjligt.

Program

Vår Träningsresa på Selma Spa är en perfekt weekend med både kul och intensiv träning blandat med yoga, intressanta föreläsningar och tid i den underbara spa-avdelningen.

Shirin och Magnus är några av våra mest erfarna och proffsiga coacher som genom motiverande och utmanade men samtidigt lekfull träning leder er genom helgen. Det blir många varierande träningspass med fys, styrka och kondition. Det är båda även utbildade inom yoga och meditation vilket ger en mjuk start på dagarna och avkopplande avslutning innan ni beger er till spa-avdelningen.

Träningen kommer att anpassas efter väder och rådande Coronarestriktioner och delas ev. in i mindre grupper, vi är utomhus när det går och med gott om tid för återhämtning.  

Ni kommer även få ta del av Magnus och Shirins gemensamma föreläsning om hälsa, träning, kost och motivation.

Ladda för en maxad träningsweekend i vacker miljö, rogivande omgivning och med trevliga gemensamma måltider.

Ett mer detaljerat program kommer innan avresa.

Shape by Shirin

Shape by Shirin är ett träningskoncept som innehåller tre essentiella delar - Styrka, Kondition och Yoga.
Där det är viktigt att kroppen, musklerna, hjärtat och flexibiliteten utmanas samtidigt som den mentala biten får ta stor plats. Vi tränar utan redskap, och använder bara oss själva som motstånd. Smygstarta gärna din träning redan nu genom att titta in på hennes hemsida www.shapebyshirin.se

Träna med Magnus Hagström

Magnus jobbar med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, och coachning. Under åren har han tränat allt från elitidrottare i konditionsidrotter och kampsport till människor med kroniska sjukdomar. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. När han arbetar vägar han in alla de delar som han ser att en människa består av, kropp, huvud och själ. Han älskar att se människor utvecklas och bryta sina egna begränsningar. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma.

Meditation

Meditation är en teknik för att lugna sinnet, där fokus bland annat ligger på att andas mer medvetet och skapa närvaro i nuet. Precis som att vi tränar våra muskler för att bli starkare, är det här ett sätt att träna sinnet för att bli starkare mentalt. Med regelbunden meditationsträning, kan du uppleva en minskad känsla av stress, ökad närvaro, ökad fokus, bättre sömn, lägre blodtryck och en mer harmonisk känsla överlag, bara för att nämna några fördelar. 

Coacher

 • Shirin Djavidi

  Shirin har jobbat med träning och hälsa i 25 år. Hennes passion är mötet med människor. Att hjälpa, guida och coacha folk till ett mer hälsosamt liv. Hon är utbildad yogalärare, personlig tränare, coach, hälsorådgivare och journalist. Hälsa går som i röd tråd i allt hon gör. Förra året startade hon även en podd, som heter Träna med Shirin. En livsstilspodd med träning och hälsa i fokus. Hon bjuder på sig själv på ett lekfullt sätt i sin undervisning och föreläsningar, men blandar även in allvaret i hur viktigt det är att ta hand om sig för att leva ett så långt, starkt och friskt liv som möjligt.


  Shirin är en av våra mer populära coacher och gör resor för Go Active Travel i både Sverige och utomlands. Läs gärna mer om henne på shapebyshirin.se samt instagram @shapebyshirin.

 • Magnus Hagström

  Magnus har jobbat med träning i 25 år. Sedan 10 år driver han sitt eget företag med allt från personlig träning, medicinsk träning, gruppträning, företagsfriskvård, coachning, terapisamtal och par/relationssamtal, föreläsningar. Dessutom är han en del av The Academys lärarteam som utbildar personliga tränare. Att skriva har varit en del av jobbet, både tidningsartiklar och två böcker har det blivit. Han leder flera olika typer av träningsformer, allt från Crossfit och Soma Move till yoga pch meditation. Han har tränat allt från elitidrottare i konditionsidrotter och kampsport till människor med kroniska sjukdomar. Idag jobbar han till största delen med hälsa, både fysisk och psykisk. När han arbetar väger han in alla de delar som en människa består av, kropp, huvud och själ. Han älskar att se människor utvecklas och bryta sina egna begränsningar. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen i livet för att utvecklingen både fysiskt och mentalt ska komma. Mer info om Magnus hittar ni på hemsida www.runyourhealth.se och hans instagramkonto @runyourhealth.se

Väderkalender

Relaterade resor

 • Sverige Körunda

  Härlig yogahelg ink "handstand workshop", meditation och flow! Följ med Sandra Lones och Charlotte Fredriksson till natursköna Körunda i Nynäshamn! Vi kombinerar lugn och dynamisk yoga, meditation, föreläsningar och workshops med bastubad och god mat. 

  3 dagar från 5 190 SEK