Om Go Active Travel

Företagets historia

Go Active startades 1994 av Werner Leitenbauer och Inga Johansson, då under namnet WI-Resor. 2020 byttes namnet till Go Active Travel, för att bättre återspegla bredden i vår verksamhet. Redan från starten har principen kvalitet före låga priser varit en grundinställning som ännu idag är vägledande i framtagandet av nya resmål. Go Actives huvudkategori är först och främst vandringsresor, men vi erbjuder även cykelresor, träningsresor, yogaresor och livsstilsresor, främst inom Europa. Alla resor bygger på konceptet hög bekvämlighet. Vi ställer höga krav på våra hotell, som till största del är fyrstjärniga och där oftast en flerrättersmiddag ingår. Våra svensktalande färdledare är erfarna med ett genuint intresse för människor och med stor passion för vandring eller cykling. 

Vår vision

"Vi vill dela med oss av alla fantastiska platser vi har upplevt och att våra resenärers högt ställda förväntningar uppfylls."

Detta är vår vision och det som varje dag motiverar oss att producera och sälja våra resor. Vi strävar efter att alltid hålla hög kvalitet rakt igenom. Vi har ett stort antal återkommande resenärer år efter år, vilket gör oss stolta och glada. 

Varför ska du välja Go Active Travel för din aktiva resa?

 • 99,5 procent nöjda/mycket nöjda kunder
 • Handplockade hotell, vandringsleder och lokalguider
 • Hög kvalitet på boende, mat och genomförande
 • Ofta möjlighet att välja mellan två nivåer på vandringen
 • Hög nivå på den svenska färdledningen
 • Säkerhet i fokus med kängkrav och utbildade guider
 • Kostnadsfri personlig service via telefon och mail
 • Bekväma resor med direktflyg om möjligt
 • Det mesta ingår i priset
 • Resegaranti som ger ett ekonomiskt skydd
 • Medlem i Svenska Resebranschföreningen

Bekväma Resor

Att bo bra och äta gott är viktiga ingredienser i alla våra resor. Dessutom vet vi vad som är en lagom lång dagsetapp, var de godaste middagarna serveras och var den finaste utsiktsplatsen göms. Då det gäller boendet väljer vi i första hand mindre och familjära hotell eller hotell med speciell karaktär, såsom en vingård eller en parador. Bekväma resor innebär bland annat att vi oftast bor som mest på två olika hotell under en vistelse och att det mesta ingår i priset. Du behöver alltså inte oroa dig för oväntade tillägg.

Vad ingår?

På våra resor ingår som nämnts det mesta, såsom flyg, transfer, de flesta måltider, svensk färdledning och lokalguide. På många av våra resor har du också tillgång till hotellets relax-avdelning eller pool. På vår hemsida finner du alltid en uppdaterad och exakt redogörelse för vad som ingår i resans pris samt en lite mer utförlig beskrivning av veckans program.

Flyglösningar

På de flesta av våra resor utgår flyget från Stockholm Arlanda och på några resor finns alternativ från andra orter. Om alternativ inte är specificerade så kan vi ändå ofta hjälpa till om du hellre vill flyga från till exempel Landvetter, Kastrup eller Gardermoen. Vi kan även i vissa fall erbjuda resan exklusive flyg, då görs ett flygavdrag. Kontakta oss med din förfrågan.

Svartlistade flygbolag
Europeiska kommissionen har i samråd med medlemsstaternas flygsäkerhetsmyndigheter skapat en lista över flygbolag, som inte uppfyller centrala säkerhetskrav (EG förordningen 2111/2005). Flygbolagen har därmed helt förbjudits att bedriva verksamhet i europeiskt luftrum eller får endast bedriva verksamhet under vissa restriktioner. Hela listan kan ni läsa här. Go Active använder sig självklart bara av etablerade och seriösa flygbolag. 

Resevillkor & bokning

Givetvis ställer vi resegaranti till Kammarkollegiet och följer lagstiftningen gällande paketresor. Det innebär att du som konsument har ett bra skydd. Det är dock viktigt att du som resenär ser över dina reseförsäkringar. Avbeställningsskydd ingår till exempel inte i resans pris. Vill du utöka ditt skydd erbjuder vi därför Goudas olika försäkringar. Läs mer och teckna din försäkring här.

Boka plats på en resa kan du göra här på hemsidan eller per telefon. Du får en bekräftelse med all information om betalning samt gällande resevillkor inklusive avbokningsregler. Läs mer här.

Resegaranti hos Kammarkollegiet 

Att vi har ordnat med resegaranti innebär att du kan få ersättning om någon del av din paketresa eller sammanlänkade researrangemang blir inställd om vi skulle drabbas av insolvens.

Kontrollera att vi har ordnat med resegaranti: Klicka här...

Kontakta oss
Det kan ibland vara svårt att ta ett beslut om vilken resa man ska välja. Då är det ofta bättre att ringa oss och diskutera de olika resvalen. Det finns nästan alltid någon på kontoret som har varit på resmålet och som kan svara på dina frågor. För bästa service, ring gärna innan ditt besök. Vi delar gärna med oss av våra upplevelser, så du är varmt välkommen att kontakta oss!

Akuta ärenden under din resa med oss? I första hand är det vår färdledare på plats som hjälper er, men får ni inte tag på dem kan ni i akuta situationer ringa vår jourtelefon tel +46724470034

Go Active Travel AB, org nr 556478-3370
Norrtullsgatan 12A
113 27 Stockholm
Tel 0771-14 30 30
info@goactivetravel.se

Go Active Travel bildar med 9 rese- och eventbolag den moderna resekoncernen Unlimited Travel Group. Det som förenar oss är en stark passion, nyfikenhet och ett högt kvalitetsmedvetande, där vi sätter våra kunders upplevelse främst. Var och en är vi passionerade specialister - tillsammans är vi Unlimited.

Vi stödjer: